04 / 05 / 2024

Mehmet Müezzinoğlu açıklamaları

Mehmet Müezzinoğlu açıklamaları

Sağlık alanında yapılan reformlar kapsamında hayata geçirilen şehir hastaneleri ve yapımı devam eden diğer hastaneler ile üç yıl içerisinde 100 bin yatak kapasiteli hastane, vatandaşların hizmetine sunulacak.

Mehmet Müezzinoğlu: Sağlık turizminden 10 milyar dolar gelir elde etmeyi planlıyoruz!

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu: ''Şehir hastaneleriyle yalnız 76 milyon insanına hizmet sunan değil, yakın coğrafyasındaki 1 milyar nüfusla, sağlık turizminden en az 10 milyar dolarlık gelir elde etmeyi planlayan bir Türkiye hedefliyoruz'' dedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Mehmet Müezzinoğlu Köprüsü için talimat verdi!

Gelen son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, video konferans yöntemi ile gerçekleşen 140'ıncı AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda Mehmet Müezzinoğlu Köprüsü için talimat verdi.

İstihdamda inşaat sektörü açık ara önde!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu tarafından istihdam seferberliği verileri paylaşıldı. Sektör bazında açık ara birinci olan inşaatın etkisiyle il 3 ayda artış 457 bine ulaştı. Sektörde 128 bin kişi iş buldu.

Bakanlar Kurulu'ndan konutta KDV düzenlemesi!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Mobiliyum AVM ve Mobilya Vadisi'ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında açıklamalar yapan Müezzinoğlu, Bakanlar Kurulu'nun konutta KDV oranlarında düzenleme yaptığını söyledi ve indirimleri açıkladı.

Balıkesir SGK binası hizmete açıldı!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur ile birlikte Balıkesir SGK binasının açılışına katıldı

Bursa Hasanbey Hamamı Kültür Merkezi açıldı!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edilen Hasanbey Hamamı Kültür Merkezi açılışına katıldı.

Bursa Gemlik'te 970 konutun temeli atıldı!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Bursa Gemlik'te ilk planda 366'sının inşa edileceği 970 konutun temeli attı.

Şok Market’in 4.130’uncu mağazası açıldı!

Türkiye’nin en hızlı büyüyen marketlerinden olan Şok Market’in 4.130’uncu mağazası Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu ve Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker’in katılımıyla açıldı.

Vodafone Arena'nın yeni kulüp binası açıldı!

Beşiktaş'ın yeni stadı Vodafone Arena'nın içinde yapılan yeni kulüp binası açıldı. Açılış, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun katılımıyla gerçekleşti.

Mehmet Müezzinoğlu'ndan Balıkesir brifingi!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Balıkesir temasları kapsamında Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti. Başkan Ahmet Edip Uğur’la görüşen Müezzinoğlu, belediye projeleriyle ilgili bilgi aldı

Mehmet Müezzinoğlu Balıkesir'de projeleri inceledi!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne ziyarette bulunarak Başkan Ahmet Edip Uğur ile görüştü.

Milli tren için geri sayım başladı!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Adapazarı'nda bulunan Türkiye Vagon Sanayi A.Ş.'de (TÜVASAŞ) 2018'in sonunda raylarda olması hedeflenen Milli Yüksek Hızlı Tren'i inceledi.

Mehmet Müezzinoğlu Bursa'da yakında açılacak projeleri inceledi!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) tarafından yakında hizmete açılacak Mesleki Yeterlilik Sınav ve Belgelendirme Merkezi (MESYEB), Tekstil ve Teknik Tekstil Mükemmeliyet Merkezi ile İleri Kompozit Mükemmeliyet Merkezi'nde incelemelerde bulundu.

Mehmet Müezzinoğlu'ndan Moody's kararı değerlendirmesi!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's'in Türkiye'nin kredi notunu revize etmesine ilişkin açıklama yaptı.

Mehmet Müezzinoğlu açıklamaları Haberi

Mehmet Müezzinoğlu açıklamaları

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu,sağlık alanındaki önemli sorunlar arasında yer alan hastanelerin fiziki mekan sıkıntılarının, hayata geçirilen yatırımlarla sona ereceğini söyledi.


Ankara Bilkent ve Etlik, Yozgat, Elazığ, Adana, Gaziantep, Konya, Manisa, İstanbul Başakşehir, Isparta, Kocaeli, İzmir Bayraklı, Bursa, Kayseri ve Mersin'de inşaatı süren 27 bin yatak kapasiteli 16 şehir hastanesinin, 2016-2017 yıllarında hizmete gireceğini belirten Müezzinoğlu, "2018 yılı sonuna kadar da Türkiye genelinde toplam 43 bin yatak kapasiteli 34 şehir hastanesi vatandaşların hizmetine sunulacak" dedi.


Yeni...