27 / 04 / 2024

Mehmet Murat vakıf

Mehmet Murat vakıf

Vakıf GYO Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Murat kimdir? Mehmet Murat, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehmet Murat, ne zamandan beri Vakıf GYO bünyesinde hizmet veriyor? İşte Mehmet Murat..

İstanbul Fatih'e 57 odalı yeni otel geliyor! 392 milyon değerindeki 5. Vakıf Han Otel için start verildi!

GFKA Turizm ve Antrepo İşletme tarafından İstanbul İli, Fatih İlçesi, Şeyh Mehmet Geylani Mahallesi, Mimar Kemalettin Caddesi'nde gerçekleştirilmesi planlanan 5. Vakıf Han Otel Projesi için start verildi.

Vakıf Finansal Kiralama yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Vakıf Finansal Kiralama'nın Denetim Komitesi Üyeliklerine, Burhaneddin Tanyeri, Halil Çelik'in seçilmelerine ve ayrıca, Kurumsal Yönetim Tebliğinin 11. Maddesi gereği Yatırımcı İlişkileri Müdürü Mehmet İlkay Coşkun'un Kurumsal Yönetim Komitesine üye olarak seçilmesine karar verildi. 

İsmail Murat Turgut, Vakıf GYO'dan ayrıldı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın yönetim kurulu üyesi değişikliği Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı...

Vakıf GYO'dan Murat Tangil'e atama!

Vakıf GYO Portföy Yönetimi ve Finansal Raporlama Genel Müdür Yardımcısı Murat Tangil, Satış, Pazarlama ve İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcılığı görevine atandı...

İsmail Murat Turgut, Vakıf GYO Yönetim Kurulu Üyesi olarak atandı!

Vakıf GYO Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Türksönmez yerine kalan süreyi tamamlamak ve yapılacak ilk genel kurulun onayına sunulmak üzere İsmail Murat Turgut Yönetim Kurulu Üyeliğine atanmasına karar verildi..

Vakıf GYO'nun acı günü! Özel Tangil vefat etti!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Genel Müdür Yardımcısı Murat Tangil'in babası Özel Tangil vefat etti. Vakıf GYO taziye ilanı yayınlattı.

Binali Yıldırım: 5 bin vakıf eserini metruk durumdan çıkardık!

Başbakan Binali Yıldırım, Hamamönü'ndeki Mehmet Akif İnan Vakfı hizmet binasının açılışında yaptığı konuşmada, "Bugüne kadar 15 yıllık iktidarımız döneminde 5 bin vakıf eseri, metruk durumdan çıkarıp başta büyük camilerimiz olmak üzere ihya ettik" dedi.

Murat Tangil, Vakıf GYO Finansal Raporlama Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Murat Tangil, Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Portföy Yönetimi ve Finansal Raporlama Genel Müdür Yardımcısı oldu. 

Mehmet Murat kimdir?

Vakıf GYO Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Murat kimdir? Mehmet Murat, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehmet Murat, ne zamandan beri Vakıf GYO bünyesinde hizmet veriyor? İşte Mehmet Murat..

Vakıf GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Öztürk Oran oldu!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Emin Özcan görevinden istifa etti. Yerine Vakıf GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak Öztürk Oran seçildi. Konu ile ilgili açıklama aşağıdaki gibidir...

Vakıf GYO'ya Yönetim Kurulu Kararı davası!

Marmara Metal Mamülleri A.Ş., Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'ne dava açtı. Av. Ceylan Mahmutoğlu ve Av. Murat Turkal tarafından açılan davanın konusu ise sermaye artırımına ilişkin Yönetim Kurulu Kararı'nın yürütülmesinin geri bırakılması ve ipt

Sarıyer'de vakıf arazileri üzerinde oturanlar 22 Şubat'ta tapularına kavuşuyor!

Sarıyer'de vakıf arazileri üzerinde oturanlara müjdeli haber geldi. Trampa Yasası'nın kabul edilmesiyle 22 Şubat'ta Yeniköy Bağlar Mevkii, Çayırbaşı, PTT Evleri, Kazım Karabekir Mahallesi’nde oturanlar tapularına kavuşacak

Vakıf GYO olağanüstü genel kurul sonucunu açıkladı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş, Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nda alınan kararlara ilişkin 'Toplantı Tutanağı ve Hazır Bulunanlar Listesi'ni Kamuyu Aydınlatma Platformu aracılığı ile duyurdu...

Mehmet Murat vakıf Haberi

Mehmet Murat vakıf

Mehmet Murat kimdir?

Mehmet Murat, 1985 yılında Gazi Üniversitesi İ.İ.B.F. İşletme Bölümünden mezun olup, Gazi Üniversitesi Sos. Bil. Enst. Muhasebe Finansman Bölümünde yüksek lisansını tamamlamıştır. 


Tarım Kredileri Kooperatiflerinde çeşitli görevlerde bulunduktan sonra Etibank Genel Müdürlüğü’nde Müfettiş Yardımcılığı, Müfettiş, Baş Müfettiş, Personel Müdürü, Emlak Bankası Baş Müfettişliği, Şube Müdürlüğü, Bölge Baş Müdürlüğü, Konut Müsteşarlığı’nda Teftiş Kurul Başkanlığı, Bayındırlık ve İskan Bakanlığı’nda Teftiş Kurul Başkanlığı, 2007 den bu güne TOKİ Başkan Yardımcılığı, görevlerinde bulunmuş olup halen TOKİ Başkan Danışmanı olarak görevine devam etmektedir. 


28.03.2012 tarihinden itibaren Vakıf GYO Yönetim Kurulu Üyeliği görevini sürdürmektedir. 


Yönetim Kurulu Üyesi olarak seçilmesi, SPK`nın Kurumsal Yönetim Tebliği (II-17.1) gereği, Şirket faaliyetlerini etkileyecek herhangi bir olumsuz durum...