21 / 07 / 2024

Mehmet Nazif Balta

Mehmet Nazif Balta

Ayneyn Turizm Limited Şirketi 6 Şubat 2015 'te, 135 bin TL sermaye ile Fatih 'te, İsmail Kurt, Mehmet Nazif Balta, Selma Balta ortaklığında kuruldu.

DSİ, Türkiye'deki barajların doluluk oranını açıkladı...

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Mehmet Akif Balta, Türkiye'deki barajların doluluk oranlarına ilişkin değerlendirmede bulundu. İşte haberin detayları...

Roza Grup Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Roza Grup Yapı Anonim Şirketi bugün Güngören'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Emin Baltaş, Gülan Baltaş ve Şirvan Baltaş ortaklığında kuruldu.

MAPA İnşaat'tan Milli Dayanışma Kampanyası'na 10 milyon TL destek!

MAPA İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nazif Günal yaptığı açıklamada Milli Dayanışma Kampanyası'na 10 milyon TL destek vereceklerini duyurdu.

Mehmet Nazif Günal, İpar Köşkü'nü neden satışa çıkardı?

Mehmet Nazif Günal, İpar Köşkü'nü 8.5 milyon dolara Abidin Cevher Özden'den satın almıştı. Eşit hisseli köşk, geçtiğimiz günlerde 45 milyon dolara yeniden satışa çıkarıldı...

 4p Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

4p Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli  ile Fikret Tayfun Demirören, Hüseyin Tahsin Bayraktaroğlu, Turgay Gönensin ve Mehmet Nazif Edin ortaklığında kuruldu.

İGA Otel ve Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

İGA Otel ve Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Mehmet Cengiz, Naci Koloğlu, Cemal Kalyoncu, Nihat Özdemir ve Mehmet Nazif Günal ortaklığında kuruldu.

İga Otel Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

İga Otel Ve Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Arnavutköy’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Cengiz, Naci Koloğlu, Cemal Kalyoncu, Nihat Özdemir ve Mehmet Nazif Günal ortaklığında kuruldu .

Nazifoğlu İletişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nazifoğlu İletişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Nazif Yalçi tarafından kuruldu. 

MNG Holding'den Dubai’ye 5 yıldızlı otel!

2 milyar dolarlık Dubai Kanal Projesi’nin ilk fazını 2013’te kazanan MNG Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nazif Günal, şimdi de projenin önemli bir aşamasını daha üstleniyor. Dubai’deki Business Area’da inşa edilecek turizm tesisini MNG Holding yapacak.

MNG Holding'ten Arhavi'ye park!

Arhavili iş adamımız Mehmet Nazif Günal’a ait MNG Holding tarafından başlatılan ve ilçenin en önemli projeleri arasında yerini alan Arhavi Sahil Dolgu Alanında çocuklara yönelik olarak projelendirilen Çocuk Oyun Parkı yapımı sonlandırıldı.

Ayneyn Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Ayneyn Turizm Limited Şirketi 6 Şubat 2015 'te, 135 bin TL sermaye ile Fatih 'te, İsmail Kurt, Mehmet Nazif Balta, Selma Balta ortaklığında kuruldu.

Mehmet Nazif Günal kimdir?

MNG Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nazif Günal kimdir? Turizm ve medya sektörlerinde de boy gösteren Mehmet Nazif Günal'ın asıl mesleği nedir? İşte Mehmet Nazif Günal kimdir sorusunun cevabı...

MNG Holding Fildişi Sahili'ne HES kuruyor!

MNG CEO'su Mehmet Nazif Günal ve Fildişi Sahili Enerji Bakanı Adama Toungara, MNG Holding'in bu ülkenin batısında hidroelektrik santralleri inşa etmesi için 1.9 milyar dolar tutarında anlaşmaya ilişkin görüşmelerin ileri aşamada olduğunu söylediler...

Mehmet Nazif Balta Haberi

Mehmet Nazif Balta

Ayneyn Turizm Limited Şirketi 135 bin TL sermaye ile, 6 Şubat 2015'te İsmail Kurt, Mehmet Nazif Balta, Selma Balta ortaklığında kuruldu.


Ayneyn Turizm Limited Şirketi iş konusu; 1- Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. 2- Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. 3- Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. 4- Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. 5- Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir. 6- Hava araçları ile ambulans hizmetleri vermek. 7- Her türlü hava, deniz, kara vasıtaları...