11 / 05 / 2024

Mehmet Nebi Kaya kimdir

Mehmet Nebi Kaya kimdir

Sivas İl Özel İdaresi, kültürel varlıkların aslına uygun onarılması ve turizm merkezlerindeki imar sorunlarının çözümü için çalışmalar devam ediyor. 

Prof. Dr. Mehmet Ali Kaya'dan kentsel dönüşüm açıklaması: Güvenli yapıların inşasında kentsel dönüşümün rolü büyük

Trakya Üniversitesi Doğal Afet Yönetimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Mehmet Ali Kaya, güvenli yapıların inşa edilmesinde kentsel dönüşümün öneminin büyük olduğunu açıkladı.

Depremde kayıplar sarsıntılara uygun tasarlanan yapılarla en aza indirilebilir!

Trakya Üniversitesi (TÜ) Doğal Afet Yönetimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Mehmet Ali Kaya, Türkiye'nin bir deprem ülkesi olduğunun altını çizdi ve depremde kayıpların nasıl en aza indirilebileceğini açıkladı. İşte ayrıntılar...

Mcka İnşaat Hırdavat Elektronik Kuyumculuk İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Mcka İnşaat Hırdavat Elektronik Kuyumculuk İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de Mehmet Can Kaya tarafından kuruldu.

Royal Kaya İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Royal Kaya İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Kadıköy'de Mehmet Kaya tarafından kuruldu.

Ölen kapıcının milyonluk mirası paylaşılamadı! 30 yıl kapıcılık, yaptı mal varlığı dudak uçuklattı!

Başkent Ankara'da 30 yıl boyunca kapıcılık yaptıktan sonra 2015 yılında vefat eden ve mirasçılarına Pursaklar'da 3 daire, Çankaya'da 8 daire, yüklü miktarda altın, 1 arsa, ve 700 bin TL bırakan Mehmet Kaşkaya'nın 5 çocuğu arasındaki miras davası 9 yıldır devam ediyor.

Ergin Kaya, yeniden Halk GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu! 

Halk GYO tarafından gerçekleştirilen olağan genel kurul toplantısı kapsamında Ergin Kaya'nın yönetim Kurulu Başkanı, Mehmet Tanrıverdi'nin Yönetim Kurulu Başkan Vekili olmasına karar verildi.

Mehmet Kaya Hafriyat Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mehmet Kaya Hafriyat Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da   1 milyon TL sermaye bedeli  ile Mehmet Kaya tarafından  kuruldu.

5a Yalıtım Ve İzolasyon Uygulamaları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

5a Yalıtım Ve İzolasyon Uygulamaları Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de 100 bin TL sermaye bedeli  ile  Mehmet Emin Kaya tarafından kuruldu.

Ergin Kaya, Halk GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Halk GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Ergin Kaya'nın, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği'ne Mehmet Tanrıverdi'nin seçilmesine karar verildi. 

Mc Kaya Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Mc Kaya Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Nur Alankaya tarafından kuruldu.

Mehmet Tanrıverdi, Halk GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekilli oldu!

Halk GYO'nun 24 Haziran 2020 tarihinde yapılan 2019 yılı Olağan Genel Kurul toplantısında seçilen Yönetim Kurulu'nun gerçekleştirmiş olduğu toplantısında, Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Ergin Kaya'nın, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği'ne Mehmet Tanrıverdi'nin seçilmesi kararlaştırıldı. 

Rafles Otelcilik İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rafles Otelcilik İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile bugün Mehmet Emin Kaya tarafından kuruldu.

Diamond Suite Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Diamond Suite Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Aktürk, Mehmet Nur Kaya  ve Abdurrahman Sönmez ortaklığında kuruldu. 

Mehmet Nebi Kaya kimdir Haberi

Mehmet Nebi Kaya kimdir

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Nebi Kaya, İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğü'nün düzenli şehirleşmeyle geçmişe ve geleceğe dönük projeler ortaya koyduğunu belirtti. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre Özel İdare olarak tarihi ve kültürel değerleri yaşatmaya gayret gösterdiklerini dile getiren Kaya, "Yıkılan konaklarımızı restore ederek ayağa kaldırıyoruz. Sivil mimarimizi yaşatıyoruz. Kültürel varlıklarımızı yeniden var ediyor ve geleceğe taşıyoruz. Sıcak Çermik Termal Turizm Merkezinin revizesi tamamlandı. Kalkım Balıklı Kaplıca Termal Turizm Merkezi imar planı, idaremiz ve MTA arasında imzalanan sözleşme sonucunda ruhsatlandırıldı." diye açıklamalarda bulundu. 

Kaya, "Köyler Yaşamalıdır" projesiyle ilgili de çalıştıklarını belirterek, şunları söyledi:

"2018 yılı içerisinde Sivas merkez ve ilçelere bağlı 37 köyde çalışmalarımız yürütüldü. 25 köyün arazi ve imar planı tamamlanarak, 231 aile hak sahibi yapılmış ve arsa tapuları...