18 / 05 / 2024

Mehmet Onur Selçukalp

Mehmet Onur Selçukalp

Selçukalp İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Onur Selçukalp tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 7 Nisan'da Eyüp, Göktürk Mahallesi, İstanbul Caddesi, Countrylife Sitesi kuruldu.

KOSGEB'ten 12 ay geri ödemesiz faizsiz kredi: Sel felaketinden zarar gören işletmeler bu yardımdan faydalanabilecek

İstanbul'da meydana gelen sel felaketi sonrasında, KOBİ'lerin desteklenmesi amacıyla "Acil Destek Kredisi Programı" başlatıldı. Bu önemli girişim hakkında açıklamalarda bulunan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır KOBİ'lerin bu programdan faydalanabileceği detayları aktardı.

Onaksa İnşaat İnşaat Malzemeleri Taahhüt Enerji Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Onaksa İnşaat İnşaat Malzemeleri Taahhüt Enerji Sanayi Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Küçükakyüz, Mehmet Onur ve Melih Süha Saral ortaklığında kuruldu.

Ss Vadi Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ss Vadi Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Onur Mollaoğlu ve Suat Saygın ortaklığında kuruldu.

Satsuma Gayrimenkul Geliştirme Yapı İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Satsuma Gayrimenkul Geliştirme Yapı İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Onur Orakçıoğlu, Ayhan Kerem Ülgen, Kemal Aydoğan , Mehmet Cem Demir, Naci Emirhan Cünbüş ve  Ekoda Dayanıklı Tüketim Malzemeleri İnşaat Turizm tarafından kuruldu.

Kastamonu sel felaketinde gözaltına alınan müteahhit adliyeye sevk edildi!

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde yaşanan sel felaketinde çöken Ölçer Apartmanı'nın müteahhidi olan ve gözaltına alınan Mehmet Ö. hakkında adliyeye sevk kararı alındı.

Iqrn Teknoloji İletişim Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Iqrn Teknoloji İletişim Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Gündüzpolat ve Mehmet Onur Tayşu ortaklığında kuruldu.

Onr Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onr Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Onur Koçali tarafından kuruldu.

Aner Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Aner Mühendislik Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Onur Karaöz tarafından kuruldu.

Concord İnvest İnşaat ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Concord İnvest İnşaat ve Emlak Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 150 bin TL sermaye bedeli ile Amr Al Ramla Al Shami, Mehmet Onur Akbulut ve Mohammad Nour Alramla Alshami ortaklığında kuruldu. 

Sona Mühendislik Müşavirlik Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sona Mühendislik Müşavirlik Mimarlık İnşaat Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Onur Şeyhismailoğlu tarafından kuruldu. 

Kayseri Mehmet İlgü İlkokulu açıldı!

Açılış ve temel atma törenlerine katılmak üzere Kayseri'ye gelen Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk,  Mehmet İlgü İlkokulu ve Büyükşehir Belediyesi olarak Nuh Mehmet Küçükçalık Anadolu Lisesi’ne yapılan Spor Salonu’nun tanıtımına katıldı.

Sel yataklarına konut felakettir!

15 milyon konutu kapsayan imar barışı ile gündemde olan Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Başkent’teki sel baskınlarıyla ilgili açıklamalar yaptı.

Aksaray Piri Mehmet Paşa alt geçit projelerinde son durum!

Aksaray Belediyesi tarafında inşa edilecek Selçuklu Parkı projesi ile Piri Mehmet Paşa alt geçit projeleri AK Parti Aksaray Milletvekilleri ve Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı tarafından incelendi.

Mehmet Onur Selçukalp Haberi

Mehmet Onur Selçukalp

Selçukalp İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Onur Selçukalp tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 7 Nisan'da kuruldu.


Selçukalp İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme,...