02 / 05 / 2024

mehmet palamut Erciyes Üniversitesi blok

mehmet palamut Erciyes Üniversitesi blok

Hayırsever Mehmet-Yusuf-Fatma Türkan Palamut ailesi, Erciyes Üniversitesi Develi Seyrani Kampüs alanına 7. Eğitim Bloğu Binası’nı inşaa ederek, Erciyes Üniversitesi’ne bağışlayacağı binanın protokol imza töreni gerçekleştirildi.

 Xperia Mountain Resort Erciyes’in temeli atıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki ile beraber Erciyes’te hayata geçirilecek olan Türkiye'nin en gelişmiş, Avrupa'nın sayılı kayak merkezlerinden Xperia Mountain Resort Erciyes’in temel atma törenine katıldı.

Erciyes'te yeni otel temeli atıldı!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Erciyes'te katıldığı bir otelin temel atma törenine katıldı. Tören'de konuşma yapan Özhaseki, Erciyes'in önemli bir turizm merkezi haline geldiğini belirtti. 

Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nin inşaatında sona gelindi!

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Erciyes'te inşaatı devam eden Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’ni inceledi.

Erciyes Üniversitesi'ne yeni eğitim bloğu inşa edilecek!

Hayırsever Mehmet-Yusuf-Fatma Türkan Palamut ailesi, Erciyes Üniversitesi Develi Seyrani Kampüs alanına 7. Eğitim Bloğu Binası’nı inşaa ederek, Erciyes Üniversitesi’ne bağışlayacağı binanın protokol imza töreni gerçekleştirildi.

Erciyes'te bu ay 3 otel açılıyor!

Erciyes Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Erciyes'te özel sektör tarafından yapılmakta olan konaklama tesisleri ve sosyal tesis inşaatlarında incelemelerde bulundu. Başkan Özhaseki, yapılmakta olan otellerin sahiplerinden bilgi aldı.

Erciyes'te 3 otel ve sosyal tesis bu ay sonu açılacak!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Erciyes'te özel sektör tarafından yapılmakta olan üç otel ile kayak merkezlerindeki en büyük sosyal tesislerden biri olacak olan tesisin bu ay sonuna kadar açılacağı belirtti.

Erciyes'te hafta sonu ziyaretçi rekoru kırıldı!

Türkiye'nin önemli kayak merkezlerinden Erciyes'te hafta sonu ziyaretçi rekoru kırıldı.Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Erciyes'e yaptıkları yatırımların meyvesini almaya başladıklarını söyledi.

Erciyes'te kış turizminin yanı sıra kaplıca turizmi de yapılacak!

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'nin "Kalkınma Projesi" olarak ifade eltiği Erciyes'in sadece kış turizm merkezi değil aynı zamanda kaplıca merkezi de olması için çalışmalar sürüyor.

Mehmet Özhaseki Talas raylı sistem hattını inceledi!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Raylı Sistem'i Talas ile buluşturacak olan Erciyes Üniversitesi-Cemil Baba Mezarlığı Hattı'nda incelemelerde bulundu. Başkan Özhaseki, yetkililerden proje ile ilgili bilgi aldı.

Mehmet Özhaseki: Sporda da model şehir olduk!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Kayseri Spor Adamları Derneği'nin Erciyes'te gerçekleştirmiş olduğu Sevgi ve Dostluk Gecesine katıldı. Başkan Özhaseki, "Şehrimizin stadı ile övünüyoruz." dedi...

Erciyes’te kayak sezonu açılışında hizmetler ücretsiz olacak!

Erciyes Dağı Kayak Merkezi' nde, kayak sezonu 14 Aralık Cumartesi günü açılacak. Açılış nedeniyle Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki' nin kayakseverlere bir hediyesi olacak....

Mehmet Özhaseki: Erciyes'in üç yerinde termal su bulduk!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Erciyes Mastır Planı çerçevesinde dağa yapılan turizm yatırımlarını anlattı. Özhaseki, ilk defa Erciyes’te sıcak su araştırıldığını ve 3 yerde termal suyun bulunduğunu müjdeledi....

Erciyes'e 100 milyon euroluk yatırımın temeli atıldı!

2014 yılı Balkan kayak Şampiyonası için Erciyes'te 9 konaklama tesisinin temeli düzenlenen törenle açıldı. Erciyes Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseski, Erciyes'teki yatak kapasitesinin 6 binlere çıkacağını belirtti..

mehmet palamut Erciyes Üniversitesi blok Haberi

mehmet palamut Erciyes Üniversitesi blok

Hayırsever Mehmet-Yusuf-Fatma Türkan Palamut ailesi, Erciyes Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı ile birlikte hazırlanan olan proje ile Erciyes Üniversitesi Develi Seyrani Kampüs alanına 7. Eğitim Bloğu Binası’nı inşaa ederek, Erciyes Üniversitesi’ne bağışlayacağı binanın protokol imza töreni gerçekleştirildi.

Mehmet Palamut Eğitim Bloğu adı verilecek olan binanın protokol imza töreni Erciyes Üniversitesi Vekil Rektörü Prof. Dr. Hamza Çakır’ın da katılımıyla yapıldı. İletişim Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen İmza Töreni’nde hayırseverler binanın en kısa zamanda bitirilerek teslim edileceğini söyledi. İmzanın atılmasının ardından konuşan Erciyes Üniversitesi Vekil Rektörü Prof. Dr. Hamza Çakır ise, “İnşallah bundan sonraki imzalarımızın ilki Seyrani Üniversitesi adına olacak. Bir şehrin çehresinin değişebilmesi için, kültürünün değişebilmesi için, yaşam tarzının değişebilmesi için mutlak suretle orada bir üniversite olması gerekir. Bir üniversite...