21 / 05 / 2024

Mehmet Reşat Üstüner

Mehmet Reşat Üstüner

Genç Konut Ticari Gayrimenkul Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Reşat Üstüner, Nural Üstüner, Zeynep Üstüner tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 15 Nisan'da kuruldu.

Reşat altın ne kadar? Gremse altın fiyatı 2024 kaç TL? Kapalıçarşı altın fiyatları son dakika! 8 Mayıs altın fiyatları

Kapalıçarşı İstanbul altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar bugün ''Reşat altın ne kadar? Gremse altın fiyatı 2024 kaç lira?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor. 8 Mayıs 2024 altın fiyatları.

Reşat altın fiyatı görenleri şaşırttı! Vatandaş çeyrek altın bulamıyor, yarım altın alıyor! Kuyumcular doldu taştı

Altın fiyatları düşmeye devam ediyor. Yatırımcılar altın fiyatlarının düşmesi ile kuyumculara akın ederken, piyasada çeyrek altın sıkıntısı yaşanmaya başladı. Çeyrek altın bulamayanlar ise tercihlerini yarım altından yana kullanıyor. Bugün çeyrek altın ne kadar? Reşat altın fiyatı bugün kaç lira?

Zafer Üstüner kimdir? Hangi ülkelerde müdürlük yaptı? Arçelik’te hangi alanda çalışıyor?

Zafer Üstüner nerede okudu? Hangi alanlarda görev aldı? Arçelik’te hangi görevleri yürüttü? Şu an ne iş yapıyor? İşte Zafer Üstüner ile ilgili merak edilen her şey...

Eymenta Çelikkapı İnşaat İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eymenta Çelikkapı İnşaat İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şile'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Reşat Öztürk tarafından kuruldu.

Ahmet Reşat Görür ne iş yapıyor? Ahmet Reşat Görür nereden mezun oldu?

Ahmet Reşat Görür kimdir Ahmet Reşat Görür mesleği nedir? Ahmet Reşat Görür eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Altına yeni kural getirildi! İlk kez açıklandı! Kenarda gram altın, reşat altın ve hamit altını olanlar acil baksın! 

Altına yeni kural getirildi! İlk kez açıklandı! Kenarda gram altın, reşat altın ve hamit altını olanlar acil baksın!

Altına yeni kural getirildi! İlk kez açıklandı! Elinde gram altın, reşat altın ve hamit altını olanlar hemen baksın! 

Altında alış satışlar ile ilgili kural getirildi. Elinde gram altın, reşat altın ve hamit altını olanlar hemen baksın! İlk kez açıklandı! 

Reşat Lira’dan sonra Reşat Beşli de geliyor! Piyasada olacağı tarih açıklandı

İstanbul Kuyumcular Odası, Reşat Beşli’nin, Darphane tarafından 7 Aralık Çarşamba gününden itibaren piyasaya sürüleceğini açıkladı.

Kilizzli İnşaat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Kilizzli İnşaat Turizm Limited Şirketi Bakırköy’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yavuz Reşat Üstün tarafından kuruldu.

Gökhan Sağnaklar'ın acı günü! Babası Mehmet Reşit Sağnaklar vefat etti!

ENKA İnşaat İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Gökhan Sağnaklar'ın babası Mehmet Reşit Sağnaklar hayatını kaybetti. 

Keser Gıda Kuyumculuk İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keser Gıda Kuyumculuk İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 120 bin TL sermaye bedeli iel Mehmet Reşat Keser, Mehmet Salih Keser ve Mehmet Şerif Keser ortaklığında kuruldu.

Mehmet Bağatır: Ev alan kazanır!

Çanakkale’de 13 yıldır emlak sektöründe faaliyet gösteren Assos Gayrimenkulün sahibi Mehmet Bağatır, emlak sektörü ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bağatır, şu anda daire alanın kazanacağını söyledi.

İnşaat Yüksek Mühendisi Recep Üstüner vefat etti!

İnşaat Yüksek Mühendisi Recep Üstüner vefat etti. Ailesi ve İTÜ İnşaat Fakültesi sınıf arkadaşları taziye ilanı yayınladı. 

Mehmet Reşat Üstüner Haberi

Mehmet Reşat Üstüner

Genç Konut Ticari Gayrimenkul Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Reşat Üstüner, Nural Üstüner, Zeynep Üstüner tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 15 Nisan'da kuruldu. 


Genç Konut Ticari Gayrimenkul Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirket amaç ve konularıyla ilgili olarak aşağıdaki işlemleri yapar:      1.        Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, işletebilir, kiralar, kiraya verebilir, bunlar üzerinde ayni ve şahsi hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, bedelli veya bedelsiz yola terk, kamuya terk, ifraz, tevhit yapabilir, kat irtifakı ve kat mülkiyeti tesis edebilir. Tapu dairelerinde gayrimenkullerle ilgili her türlü cins tashihi, ifraz, tevhid, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi...