16 / 05 / 2024

mehmet şahin yalova projeleri

mehmet şahin yalova projeleri

Kadıköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından beldede içme suyu boruları, yol ve kaldırım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Kadıköy Belediye Başkanı Mehmet Şahin, yol ve kaldırım çalışmalarına devam ettiklerini ifade etti.

Mşy Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mşy Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şahin Yüksel tarafından kuruldu. 

Özşahin Altyapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özşahin Altyapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Mehmet Şahin tarafından kuruldu.

Mrs Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mrs Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de Mehmet Ali Keskin ve Mehmet Şahin Altunkaynak ortaklığında kuruldu.

Random Premium Otelcilik Turizm Organizasyon Dış Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Random Premium Otelcilik Turizm Organizasyon Dış Ticaret Şirketi Bakırköy’de 1 milyon TL sermaye bedeli  ile Mehmet Şahin Altunkaynak ve Ümit Tunçer tarafından  kuruldu.

Zey Turizm Organizasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zey Turizm Organizasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Mehmet Şahin ve Adem Safa Dallı tarafından kuruldu.

Meva Group İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meva Group İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 7 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Üstün, Cenk Çetin ve Mehmet Şahin ortaklığında kuruldu.

Torm Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Torm Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şahin, Olcay Tetik, Recep Öztürk ve Tuncay Tetik ortaklığında kuruldu.

Telger İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Telger İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gerçek, Mehmet Şahin, Mustafa Telli ve Nazlı Melike Telli ortaklığında kuruldu.

Goat Planlama Danışmanlık Enerji Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Goat Planlama Danışmanlık Enerji Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Şahin tarafından kuruldu.

Yalova'daki yurt inşaatında son durum ne?

Yalova Gençlik Merkezinde gençlerle bir araya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Bakanlığa ait yurt inşaatında incelemeler yaptı.

Yalova Özalp Turizm Yolcu Taşımacılığı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalova Özalp Turizm Yolcu Taşımacılığı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Sahabet Şahin tarafından kuruldu.

Çağla1 Metal İnşaat Elektrik Orman Ürünleri Kimyevi Maddeler Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çağla1 Metal İnşaat Elektrik Orman Ürünleri Kimyevi Maddeler Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şahin tarafından kuruldu.

Yalova'da 6.8 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Yalova Satış Memurluğu tarafından Yalova Hacımehmet Köyü'nde yer alan 3 bin 80 metrekare büyüklüğündeki arsa 6 milyon 776 bin TL'ye icradan satışa çıkarıldı...

mehmet şahin yalova projeleri Haberi

mehmet şahin yalova projeleri


Kadıköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından beldede içme suyu boruları, yol ve kaldırım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Kadıköy'ün 'Modern altyapıya kavuşması için ellerinden gelen bütün her şeyi yapacaklarını belirten Kadıköy Belediye Başkanı Mehmet Şahin, "Termal Yolu'nun belediye personeli tarafından geceleri yıkanıp temizlendiğini, güzergâhtaki çim ve çiçeklerin aksatılmadan sulandığını bildirdi. Şahin, Sakurapark ve Mali Müşavirler Yolu'nda yol ve kaldırım çalışmalarının ise tüm hızıyla devam ettiğini söyledi.  Başkan Şahin, diğer yandan, "Yapılan çalışmalar ile asbest borular kaliteli polietilen boruları ile değiştiriliyor. Yeni borular sayesinde vatandaşların daha sağlıklı koşullarda su tüketecek"...