25 / 07 / 2024

Mehmet Sarıca

Mehmet Sarıca

ART MGB İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Sarıca tarafından 200 bin TL sermaye ile 13 Temmuz' da Bağcılar, Bağlar Mahallesi' nde kuruldu.

Değirmenköy Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Değirmenköy Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Ayberk Kılıç, Bayram Alan ve Emre Yusuf Sarıca ortaklığında kuruldu.

Ethıca Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ethıca Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Zeynep Dinkçioğlu ve Ümit Özlem Yıldırım ortaklığında kuruldu.

U İnvestment Turizm Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

U İnvestment Turizm Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi Şişli'de Uğur Ünal, Uğurcan Sarıca ve Umut Emre Kaya ortaklığında kuruldu.

Yıl İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Sultan Mehmet Şubesi açıldı!

Yıl İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Sultan Mehmet Şubesi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Yılmaz ve Alime Yılmaz ortaklığında açıldı.

Panorama Gayrimenkul Alımı Ve Üretimi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Panorama Gayrimenkul Alımı Ve Üretimi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Burak Sarıca tarafından kuruldu.

Nizip Devlet Hastanesi'nin inşaatı tam gaz!

Gaziantep'in Nizip ilçesinde yapımı devam eden 400 yataklı Devlet Hastanesi'nin inşası aralıksız devam ediyor. Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı, hastane inşaatında incelemelerde bulundu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan Çamlıca Kulesi'ni inceledi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Çamlıca Kulesi'nde incelemeler gerçekleştirdi.

Sarıyer'deki milyon dolarlık villa için soruşturma açıldı!

Sarıyer Zekeriyaköy’de  yaşayan Katarlı iş insanı Mohd Abdulla Alsiddiqi Alemadi, komşusu  Mehmet Ünal hakkında kaçak yapı inşa ettiğini öne sürerek şikayette bulundu. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı söz konusu villa hakkında soruşturma başlattı. 

Denizli'de mermer ıslah OSB kurulması için ilk adım atıldı!

Denizli'de mermer ıslah organize sanayi bölgesi kurulmasını isteyen sektör temsilcileri, MAKSIAD Başkanı Mehmet Sarı'nın ev sahipliğinde AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin ile bir araya gelerek taleplerini dile getirdi.

Mds Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mds Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 20 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Sarıtağ ve Murat Doğruparmak ortaklığında kuruldu.

Amasya Belediyesi kiracılarından 3 aylık kira almayacak!

Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı yaptığı açıklamada, koronavirüs salgını nedeniyle Belediyeye ait iş yerlerinden 3 aylık kiranın alınmayacağını söyledi.

Ayasofya'nın cami olarak ibadete açılması hukuka aykırı mı?

TÜRKAD Başkanı Avukat Dr. Mehmet Sarı, "Ayasofya Camii statüsü tesis edilip camii olarak ibadete açılması gerekir" dedi.

Location Desing İnşaat Yapı ve Restorasyon Faaliyetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Location Desing İnşaat Yapı ve Restorasyon Faaliyetleri Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Emekci, Yusuf Bahadır Sarıca ve Mehmet Yiğit tarafından kuruldu.

Mehmet Sarıca Haberi

Mehmet Sarıca

ART MGB İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Sarıca tarafından 200 bin TL sermaye ile 13 Temmuz'da Bağcılar, Bağlar Mahallesi'nde kuruldu.


ART MGB İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a) Şirket; yurtiçi ve yurtdışında aşağıda gösterilen konularda her türlü inşaat, taahhüt,mühendislik, tesisat, montaj, bayındırlık ulaştırma işlerini yapar. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde; resmi ve özel kurum ve kuruluşlar tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleye çıkarılacak her türlü resmi ve özel yapıların inşaat işlerini, her türlü mekanik, elektrik, tesisat ekipman ve malzemelerinin  alımı, satımı ve anahtar teslimi taahhüt edilmesi. Her türlü toplu konut ve siteler, okul, otel, motel, hastane, hava meydanları, limanlar, sulama kanalları, köprü, yol, petrol tesisleri...