22 / 05 / 2024

ART MGB İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ART MGB İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ART MGB İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Sarıca tarafından 200 bin TL sermaye ile 13 Temmuz' da Bağcılar, Bağlar Mahallesi' nde kuruldu.



ART MGB İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Sarıca tarafından 200 bin TL sermaye ile 13 Temmuz'da Bağcılar, Bağlar Mahallesi'nde kuruldu.


ART MGB İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a) Şirket; yurtiçi ve yurtdışında aşağıda gösterilen konularda her türlü inşaat, taahhüt,mühendislik, tesisat, montaj, bayındırlık ulaştırma işlerini yapar. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde; resmi ve özel kurum ve kuruluşlar tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleye çıkarılacak her türlü resmi ve özel yapıların inşaat işlerini, her türlü mekanik, elektrik, tesisat ekipman ve malzemelerinin  alımı, satımı ve anahtar teslimi taahhüt edilmesi. Her türlü toplu konut ve siteler, okul, otel, motel, hastane, hava meydanları, limanlar, sulama kanalları, köprü, yol, petrol tesisleri ve tankları ve doğal gaz ve diğer boru hatları, yol çizim işleri, yol kenarlarındaki bariyerlerin düzenlenmesi işlerinin, sınai yapı ve fabrika inşaat işlerinin taahhüt edilmesi, yapılması, yaptırılması veya emaneten yapımcı olarak bu işlerin üstlenilmesi Bu inşaatları gerek bizzat malik olduğu gayrimenkuller üzerinde gerekse başkalarına ait arsalar üzerinde yapmak, icabında kat karşılığı çeşitli cins ve vasıflarda inşaatı gerçekleştirmek tasarrufunda bulunan arsa ve arazileri kendi nam ve hesabına imar ve planlamaya, uygun olarak parsellemek veya birleştirmek, bunları satmak, kendisi ve başkası nam ve hesabına satın almak ve satmak. b) Kat karşılığı arsa alınması, parsellenmek suretiyle aracılık yapmamak kaydıyla satılması, takas edilmesi ve kat karşılığı inşaat yapılması. Kum , çakıl, mermer, taş, kireç, tuğla ve kiremit ocağı ve inşaata ilişkin ocak ve madenlerin işletilmesinin yapılması.   c) Şirket ihtiyacı için inşaat makinaları alet ve edevatlarını alabilir, pazarlamasını yapabilir.inşaatlarda kullanılan her türlü demir, çimento, kum, çakıl, tuğla, briket, hazır beton, prefabrik yapı elemanları, ahşap yapı malzemelerinin alımı, satımı ithalatı, ihracatı ve ticaretini yapabilir. d) Fabrika, Sanayi Sitesi, işyerleri için her türlü yapı ve çatı malzemeleri kullanılması, çelik konstrüksiyon imali ve montajı, Prefabrik ve sabit inşaatlar yapılması, kısmen de olsa bu inşaat işlerinin taahhüt edilmesi, tamiri, tadili, bakımı, onarımı.



Geri Dön