03 / 05 / 2024

Mehmet Sekmen kim

Mehmet Sekmen kim

2014 Yerel Seçimlerinde Erzurum Belediye Başkanı olarak seçilen Mehmet Sekmen, 2019 yerel seçimlerinde de AKP adayı olarak gösterildi. Peki, Mehmet Sekmen kimdir?

Mehmet Sekmen Erzurum'daki dönüşümü anlattı!

Kültür Yolu Projesi ile şehrin tarihi dokusunu koruyan Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurum'un dönüşüm projelerini anlattı. 

Erzurum'un 26 bölgesinde kentsel dönüşüm gerçekleşiyor!

Erzurum’da yaptığı değişim ve dönüşümle yerel hizmetlerde şehri ayağa kaldıran Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Doğu’nun Başkenti Erzurum’da yaptığı hizmetleri değerlendirdi.

Erzurum'da kentsel dönüşüm atağı başladı!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, şehrin dört bir tarafından yapılan inşaatlarla il genelinde büyük bir kentsel dönüşüm atağı başlattıklarını söyledi.

TOKİ Erzurum'da 2 bin konut yaptı!

TOKİ ile Erzurum Büyükşehir Belediyesi arasında imzalanan protokol ile 500 lira taksitle vatandaşlar ev alabilecek. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, seçim döneminde vaatlerinin 5 bin civarında konut yaptırmak olduğunu söyledi.

Erzurum Avrupa'nın en gözde kenti olacak!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ''Ülke genelinde Avrupa ile yarışan yeni şehirler inşa ediyor. Olimpiyat şehri Erzurum'da inşallah Avrupa'nın en gözde kenti olacak" dedi.

Mehmet Sekmen: Erzurum'u yeniden inşa ediyoruz!

Mehmet Sekmen, Türkiye'de yerel yönetimlerde adeta marka haline geldi. Uyguladığı yönetim anlayışıyla şehri ticaret, turizm ve cazibe merkezine dönüştüren Sekmen, "Olimpiyat şehri Erzurum'u yeniden inşa ediyoruz" dedi.

Erzurum'da tarih eksenli kentsel dönüşüm uyguluyoruz!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Şehitler Mahallesi'nde bulunan kentsel dönüşüm kamulaştırma alanında gecekondu sahipleriyle istişare toplantısı yaptı.

Mehmet Sekmen vatandaşlara kentsel dönüşümü anlattı!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Gaziler, Mecidiye, Aziziye ve Dağ Mahallesi’nde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’yla birlikte yürütülen kentsel dönüşüm çalışmalarını vatandaşlara anlattı.

Erzurum'da Raylı Sistem Projesi hayata geçecek!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nin Raylı Sistem Projesi toplantısı yapıldı. Toplantıda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, göreve geldiği günden bu yana kentin ulaşım problemlerine çözüm üretmeye çalıştığını söyledi.

Mehmet Sekmen: Erzurum Avrupa'nın en gözde kenti olacak!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Türkiye'de mahalli idarelerde adeta marka oldu. Uyguladığı yönetim anlayışıyla şehri cazibe merkezine dönüştüren Başkan Sekmen, ''Erzurum Avrupa'nın en gözde kenti olacak'' dedi.

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Ödenmeyen konut sitesi ve apartman aidatı borcundan kim sorumlu?

Mega kent İstanbul'da konut sitesi aidatlarındaki yükselişler hız kesmeden devam ederken pek çok kişi de aidat borcundan kim sorumlu olduğunu merak ediyor. Peki bu borçtan kim sorumlu? İşte Avukat Mehmet Fatih Özer'in konuyla ilgili paylaşımı...

Mehmet Aydın kimdir? Mehmet Aydın ne iş yapmaktadır?

Mehmet Aydın kimdir? Mehmet Aydın'ın eğitim durumu nedir? Mehmet Aydın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Mehmet Aydın'ın kim olduğu ve Mehmet Aydın'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Erzurum 1072 Saltuklu Millet Bahçesi açıldı!

Erzurum'un Yakutiye ilçesinde hayata geçirilen 1072 Saltuklu Millet Bahçesi'nin açılışı gerçekleştirildi. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen yaptığı açıklamada Erzurum’un sosyal ve sportif yaşam alanlarının sayısını artırmaya devam edeceklerini söyledi.

Mehmet Sekmen: Erzurum'da yeni fabrikalar inşa edilecek!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurum'da işsizliğin önüne geçmek için yeni fabrikaların inşa edileceğini açıkladı.

Mehmet Sekmen: Erzurum'u yeniden inşa ediyoruz!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Doğu Anadolu Belediyeler Birliği toplantısında Erzurum'u yeniden inşa edecek projelerin hayata geçeceğini açıkladı. 

Erzurum'da muhteşem dönüşüm başladı!

Doğu'nun marka şehri Erzurum, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ile çağ atlıyor. Kentsel dönüşüm muhteşem bir noktaya taşınıyor. Başkan Sekmen, "Mutlu bir şehir inşa ediyoruz" diyor...

Erzurum Şehir Hastanesi açılış için gün sayıyor!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Veyisefendi kentsel dönüşüm anahtar teslimi töreninde yaptığı açıklamada; Erzurum Şehir Hastanesi'nin Kasım ayında açılacağını açıkladı.

Erzurum Şehir Hastanesi'nin alt yapı ve çevre düzenlemesi çalışmaları yapılıyor!

Türkiye'nin en büyük sağlık kuruluşlarından biri olan Erzurum Şehir Hastanesi etrafında alt ve üst yapı ile çevre düzenleme çalışmaları sürüyor. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, hastaneyle ilgili açıklamalarda bulundu...

Erzurum'um kentsel dönüşüm projeleri masaya yatırıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile video konferans yöntemiyle yaptığı toplantıda Erzurum'un kentsel dönüşüm projeleri masaya yatırıldı.

Erzurum'da cephe iyileştirme çalışmaları yapıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin sokak ve cephe iyileştirme çalışmaları devam ediyor. Erzurum Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mehmet Sekmen, 'Sokaklarda ve caddelerde öylesine estetik çalışmalar yaptık ki; buna o sokak ve caddelerin sakinleri bile şaşırdı' dedi.

Erzurum yeni yatırımlarla şahlanacak!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen yaptığı açıklamada 2019 yılının Erzurum için de bir şahlanış yılı olacağını söyledi.

Murat Kurum'dan Mehmet Sekmen'e dönüşüm teşekkürü!

Erzurum'a gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, kentteki kentsel dönüşüm projelerini inceledi.

Mehmet Sekmen'den emeklilere konut için arazi!

Emeklilere konut için imkanları seferber eden Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, şehrin muhtelif yerlerinde yeni konutların yapılması için arsa tahsisi gerçekleştirdi. 

Mehmet Sekmen kim Haberi

Mehmet Sekmen kim

Mehmet Sekmen kimdir?

Mehmet Sekmen, 25 Ocak 1958′de Erzurum İspir’de doğdu. Babasının adı Ahmet, annesinin adı Hava’dır. Mehmet Sekmen İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi’ni bitirdi. Kamu ve özel sektörde yöneticilik yaptı. 

Mehmet Sekmen Serbest Muhasebeci olarak çalıştı. Özel bir şirkette finansman yöneticiliği yaptı. Daha sonra kendi aile firmasında yönetici olarak iş yaşamını sürdürdü. 

Bir dönem Samandıra, iki dönem Kartal Belediye Başkanlığı görevine seçilerek bu görevleri yürüttü. Ayrıca Bölgedeki birçok Kültür ve Sanat derneklerine öncülük ederek, dernek çalışmalarına katıldı ve bu derneklerde üyelik ve başkanlık görevleri üstlendi. 

Mehmet Sekmen Kartal Spor Kulüp Başkanlığı ve 2. Lig Kulüpler Birliği Başkanlığı görevlerinde bulundu. Mehmet Sekmen 22. Dönem İstanbul Milletvekili. 

2014 Yerel Seçimlerinde Erzurum Belediye Başkanı olarak seçilen Mehmet Sekmen, 2019 yerel seçimlerinde de AKP adayı olarak gösterildi. 

Orta düzeyde...