04 / 05 / 2024

Mehmet Sıtkı

Mehmet Sıtkı

Tire Belediye eski Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan aday adayı İçelli, tarihi ilçenin 5 yılda önemli değerlerini kaybettiğini söyledi. Safranbolu olma fırsatını kaçırdık dedi...

İş yeri sahipleri kira artışlarında duyarlı olmalı!

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi yaptığı açıklmada iş yeri sahiplerinin duyarlı olamaya davet etti.

1907 İnşaat Malzemeleri Temizlik Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

1907 İnşaat Malzemeleri Temizlik Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Sıtkı Koyun tarafından kuruldu.

Mehmet Sırrı Erkan kimdir? Hangi firmalarda çalıştı? Doğan Yatırım Bankası’nda hangi pozisyonda çalışıyor?

Mehmet Sırrı Erkan hangi üniversiteden mezun oldu? İş hayatına nerede başladı? Hangi bankalarda çalıştı? Ne zaman yönetim kurulu başkanı oldu? Doğan Yatırım Bankası’nda hangi görevde yer alıyor? İşte Mehmet Sırrı Erkan ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Eldorado Mimarlık Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Eldorado Mimarlık Ve Turizm Anonim Şirketi Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Sıtkı Erdoğan tarafından kuruldu.

Faturalardan sıtkı sıyrılanlar dikkat! Muhteşem kampanyayı belediye başkanı duyurdu

Vatandaşlarını enflasyona karşı korumak isteyen devlet yetkililerinden yapılan açıklamalar heyecanla takip ediliyor. Adana'da su faturalarında gelen yüksek tutarlardan dolayı su faturalarına yüzde 50 indirim uygulanacak.

Seyran Nest İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Seyran Nest İnşaat Anonim Şirketi Kartal'da Mehmet Sıddık Akkuş tarafından kuruldu.

Öz Erba Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Erba Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Mehmet Sönmez tarafından kuruldu.

Cema Nest İnşaat Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Cema Nest İnşaat Yapı Anonim Şirketi Kartal'da Mehmet Sıddık Akkuş tarafından kuruldu.

Berat Hırdavat İnşaat Taahhüt Isıtma Soğutma İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berat Hırdavat İnşaat Taahhüt Isıtma Soğutma İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Mehmet Süren tarafından kuruldu.

Kafkas Yenilenebilir Enerji Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kafkas Yenilenebilir Enerji Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Sıtkı Uğurlu tarafından kuruldu.

Sertkaya Zemin İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sertkaya Zemin İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile  Harun    Konca, İdris Daşcı, Mehmet Sıddık Karayel, Süleyman Bakış ve Şener Kumral tarafından kuruldu.

Sürmeli Oto İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sürmeli Oto İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Sürmeli tarafından kuruldu.

İlbak İnşaat Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

İlbak İnşaat Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi Şişli’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Sıtkı İlbak Yalçın Alpaslan tarafından kuruldu.

Mehmet Sıtkı Haberi

Mehmet Sıtkı

Tire Belediye eski Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan aday adayı İçelli, tarihi ilçenin 5 yılda önemli değerlerini kaybettiğini söyledi. 


"Safranbolu olma fırsatını kaçırdık" Tire Belediye eski Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan aday adayı Mehmet Sıtkı İçelli, geçen 5 yıllık dönemde "sokak sağlıklaştırma ve kentsel tasarım" projelerine önem verilmeyerek tarihi ile anılan kente büyük haksızlık yapıldığını öne sürdü. 


"Değerlendirilemedi" İçelli, "Tire, tarihi ile birlikte yaşayan bir kent. Turizm açısmdan sokak sağlıklaştırma projelerinin önemi büyük. Ancak, kenti yalandan ilgilendiren bu tür projeler, beceriksizlik ve iş bilmezlik yüzünden ne yazık ki uygulanamadı. Oysa, bakir kent güzelliği ile yeni bir Safranbolu olabilirdi. Büyük fırsatı kaçırdık. Geçen dönemde, Tire'de kent mimarisine yönelik önemli projelere imza atmıştık" dedi. 


Yeni...