28 / 04 / 2024

Mehmet Şükrü Yıldız

Mehmet Şükrü Yıldız

Yıldız ŞY Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye bedeli ile 4 Mart 2015'te, Beylikdüzü'nde Mehmet Şükrü Yıldız, Şakir Yıldız ortaklığında kuruldu.

Dr Fatih Yıldız Asthetıc Sağlık Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Dr Fatih Yıldız Asthetıc Sağlık Ve Turizm Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Fatih Yıldız tarafından kuruldu.

Of Yıldız İnşaat Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Of Yıldız İnşaat Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aysun Ocak, Elif Yıldız ve Mehmet Köksal ortaklığında kuruldu.

Yıldız Grup Danışmanlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız Grup Danışmanlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataköy’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gürol Akyıldız tarafından kuruldu. 

Yıldız Biçer'den Mehmet Çerçi'ye TOKİ göndermesi!

CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, düzenlediği basın toplantısında Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi'nin TOKİ'nin sahibi gibi davrandığını söyledi.

İnegöl Hacı Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Kampüsü açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile birlikte Bursa'nın İnegöl ilçesinde hayırsever iş adamı Mehmet Yıldız tarafından yaptırılan Hacı Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Kampüsü'nün açılışına katıldı.

Pasifik Yıldızı Yapı Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Pasifik Yıldızı Yapı Yatırım Anonim Şirketi, Mehmet Akbacakoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Selim Bilgiç Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 4 milyon 500 bin TL sermaye ile 24 Ağustos'ta Üsküdar'da kuruldu.

Yıldız ŞY Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız ŞY Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye bedeli ile 4 Mart 2015'te, Beylikdüzü'nde Mehmet Şükrü Yıldız, Şakir Yıldız ortaklığında kuruldu.

İstanbul Yıldız Teknik Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Yıldız Teknik Yapı Denetim Limited Şirketi, Mehmet Özcan Tanaydın tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 1 Eylül'de Üsküdar, Bulgurlu Mahallesi, Ekşioğlu Mehmet Sitesi'nde kuruldu.

Taner Yıldız: Gazze'nin doğalgazına talibiz!

Enerji Bakanı Taner Yıldız, Türkiye’nin Gazze doğalgazına talip olduğunu açıkladı. Britih Gas’da (BG) uzun yıllar çalışan Mehmet Öğütçü, “Filistin, İsrail onayı olmadan kılını kıpırdatamaz” diyor.

Nurettin Yıldız Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Şirketi kuruldu!

Nurettin Yıldız Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Yıldız ve Nurettin Yıldız tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 26 Nisan'da kuruldu

Mehmet Yıldız Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Mehmet Yıldız Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Engin Yıldız, Mehmet Yıldız tarafından 600 bin TL'lik sermaye ile 26 Mart'ta kuruldu

Mira Beşyıldız Evleri'nde 320 bin TL'ye! Aralık'ta teslim!

Çekmeköy'de hayata geçirilen Mira Beşyıldız Evleri projesinde yıl sonunda teslimler başlıyor. Projede ev fiyatları 320 bin liradan başlangıç gösteriyor

Maltepe Deniz Yıldızı'nda 1 milyon 850 bin TL'ye! Mayıs'ta teslim!

Çolakoğlu İnşaat tarafından yapılan Maltepe Deniz Yıldızı projesinde teslimler önümüzdeki Mayıs ayında gerçekleşecek

Mehmet Şükrü Yıldız Haberi

Mehmet Şükrü Yıldız

Yıldız ŞY Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 4 Mart 2015'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şükrü Yıldız, Şakir Yıldız ortaklığında kuruldu.


Yıldız ŞY Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1.Her türlü inşaat taahhüt işleri, konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,  kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Her türlü yerli ve yabancı resmi ve özel kurum ve  kuruluşlara inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek, kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleye çıkarılacak her türlü...