03 / 05 / 2024

Mehmet Sütçü

Mehmet Sütçü

Zirve Demir Çelik Paslanmaz Ürünler Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Sütçü tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 22 Ocak'ta Başakşehir İkitelli Organize Sanayi Bölgesi'nde kuruldu.

Mehmet Sırrı Erkan kimdir? Hangi firmalarda çalıştı? Doğan Yatırım Bankası’nda hangi pozisyonda çalışıyor?

Mehmet Sırrı Erkan hangi üniversiteden mezun oldu? İş hayatına nerede başladı? Hangi bankalarda çalıştı? Ne zaman yönetim kurulu başkanı oldu? Doğan Yatırım Bankası’nda hangi görevde yer alıyor? İşte Mehmet Sırrı Erkan ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

2016 TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü emekli başvurusu!

Toplamda 250 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı olduğu projede dairelerin tipleri 2+1 olarak dizayn edildi. 2016 TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü emekli başvurusu bugün başlıyor.

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü Emekli başvuru işlemleri!

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü Emekli başvuru işlemleri yarın başlıyor. Dairelerin 2+1 şeklinde tasarlandığı TOKİ Eskişehir Tepebaşı projesinde toplam 250 adet daire emekliler için satışa çıkarılıyor.

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü başvuru şartları!

Kura çekiminin 22 Nisan 2016 tarihinde yapılması planlanılan projede daire tipleri 2+1 olarak tasarlandı. Projede 240 aya varan vade sağlanıyor. İşte TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü başvuru şartları...

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü başvurusu için gerekli belgeler!

Ödemelere göre 240 aya kadar vade imkanı sağlanan projede 250 adet konut emekliler için satışta. İşte TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü başvurusu için gerekli belgeler...

Sıtğı Kayalı İnşaat'la Adana'daki herkes ev sahibi olabilir!

İnşaat sektörüne hızlı ve emin adımlarla giriş yapan Sıtğı Kayalı İnşaat 6 yıl içerinde birbirinden özel 3 projesini hazırlayarak satışını sağladı.

Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ başvuru tarihleri!

Emekli kategorisinde satışa çıkarılan TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü Konutları başvuru ücreti 500 TL olarak belirtiliyor. İşte Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ başvuru tarihleri...

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü emekli başvuruları!

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü emekli başvuruları için 500 TL başvuru bedeli alınıyor. Tamamı 2 oda 1 salon dairelerden oluşan projede taksit ödemeleri teslimden sonra yapılıyor.

TOKİ Eskişehir Aşağısöğütönü Konutları!

TOKİ Eskişehir Aşağısöğütönü Konutları başvuruları T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla kabul edilecek. Kura çekilişleri 22 Nisan 2016 tarihinde yapılacak olan projede 250 adet daire satışa sunuluyor.

Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ Evleri satılık!

Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ Evleri satılık daire tipleri 2+1 şeklinde tasarlandı. Başvuruları T.C. Ziraat Bankası A.Ş. aracılığıyla yürütülecek olan projede 240 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

Bilecik Söğüt Ertuğrul Gazi Türbesi onarılmayı bekliyor!

Son 21 ay içince 2 kere tadilat gören Bilecik’in Söğüt ilçesinde bulunan Ertuğrul Gazi Türbesi'nin içindeki çatlaklar ve duvarlardaki şişmelerin önüne geçilemezken, gelen ziyaretleri hoş olmayan görüntülerle karşılaşıyor.

Tarım Kredi Kooperatifleri’nin Söğütözü ihalesinde dolandırıcılık iddiası!

Tarım Kredi Kooperatifleri’nin, Söğütözü’nde ihale edilen arazisinde kendi yöneticileri tarafından dolandırıldığı iddia edildi. Birlik yönetimi, ihale komisyonu hakkında suç duyurusunda bulundu

Zonguldak Ereğli Kestaneci Mahallesi'nde Uzun Mehmet Anıtı yenilecek!

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi belediyesi tarafından Kestaneci Mahallesi’nde bulunan Uzun Mehmet Anıtı’nın yenileceği açıklandı.

Mehmet Sütçü Haberi

Mehmet Sütçü

Zirve Demir Çelik Paslanmaz Ürünler Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Sütçü tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 22 Ocak'ta kuruldu. 


Zirve Demir Çelik Paslanmaz Ürünler Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İnşaat malzemeleri demir bakır kum çakıl mıcır çimento kireç tuğla kiremit seramik çini fayans karo mozaik mamullerituğla taş mermer yer döşemeleri boya nalburiye malzemelerinintoptan ve perakende olarak alımı satımı ithalat ve ihracatınıve üretimini yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Zirve Demir Çelik Paslanmaz Ürünler Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Başakşehir İkitelli Organize Sanayi Bölgesi B Dalan Bl. Aykosan San. S4'lü D...