05 / 05 / 2024

Mehmet Taş

Mehmet Taş

Aspire Group Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Osman Sarıdiken, Mehmet Taş ve Badr Jassim M Y Al-Hay tarafından 1 milyon 500 TL'lik sermaye ile 2 Haziran'da kuruldu.

Ayze İnşaat Kimya Metal Lojistik Otomotiv Ticaret Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Ayze İnşaat Kimya Metal Lojistik Otomotiv Ticaret Pazarlama Limited Şirketi, Mehmet Taş tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 20 Mayıs'ta Ümraniye, İstiklal Mahallesi'nde kuruldu.

Ses Gayrimenkul Müşavirlik Emlak İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ses Gayrimenkul Müşavirlik Emlak İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Altun, Mehmet Taş, Yavuz Selim Yılmaz tarafından 150 bin TL'lik sermaye ile 10 Aralık 2014'te kuruldu

Hardoks İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hardoks İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Taşkıran tarafından kuruldu.

Mehmet Ak Şekerbank’ta hangi pozisyonlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Mehmet Ak kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Şekerbank’ta hangi alanlarda görev aldı? Şeker GYO’da ne zamandan beri ve hangi alanda çalışıyor? İşte Mehmet Ak’ın biyografisi...

Bnd Global Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Bnd Global Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Arash Bahramı ve Mehmet Taştan ortaklığında kuruldu.

Mehmet Taş'tan 'Mehmet Salih Tatlıcı'nın miras davasında bilirkişi krizi' haberi için tekzip!

35 yıldır inşaat mühendisliği ve gayrimenkul değerlendirme uzmanlığı alanında bilirkişilik yapan Mehmet Taş, 'Mehmet Salih Tatlıcı'nın miras davasında bilirkişi krizi' başlıklı haber ile ilgili tekzip yayınladı.

Taştanlar Tadilat Dekorasyon Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Taştanlar Tadilat Dekorasyon Ve İnşaat Limited Şirketi Kağıthane'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Taştan tarafından kuruldu.

Mehmet Kardaş İnşaat Otomotiv Emlak Taşımacılık Gıda Ve Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited kuruldu!

Mehmet Kardaş İnşaat Otomotiv Emlak Taşımacılık Gıda Ve Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Sultanbeyli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kardaş tarafından kuruldu.

Mersin Öztürkmen İnşaat Medikal Lojistik Gıda Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mersin Öztürkmen İnşaat Medikal Lojistik Gıda Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Taş tarafından kuruldu.

Yönetmen Mehmet Taşdiken Konya'da köy kurdu! 

Konya'da yönetmen ve yapımcı Mehmet Taşdiken'in öncülüğünde köy kuruldu. Kurulan köy sade mimarisi ve huzurlu ortamıyla ilgi çekiyor. 

Pusula Outdoor Turizm Seyahat Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pusula Outdoor Turizm Seyahat Organizasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Enes Uğur ve Mehmet Taşdemir ortaklığıyla kuruldu.

Eden Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Eden Yapı İnşaat Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Taşçı ve Doğan Yılmaz ortaklığında kuruldu.

BJK Akatlar Mehmet Üstünkaya Sosyal Tesisleri'ne iki ödül!

Yüksek Mimar Feza Koca imzası taşıyan No:1903 BJK Akatlar Mehmet Üstünkaya Sosyal Tesisleri, Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri’nde iki farklı ödülün sahibi olmayı başardı. 

Double Lion Emlak İnşaat Turizm Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

Double Lion Emlak İnşaat Turizm Taşımacılık Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Burak Subatay tarafından kuruldu.

Esgidir Turizm Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esgidir Turizm Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Esgidir, Mesut Esgidir ve Hakkı Esgidir ortaklığında kuruldu. 

Mehmet Taş Haberi

Mehmet Taş

Aspire Group Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Osman Sarıdiken, Mehmet Taş ve Badr Jassim M Y Al-Hay tarafından 1 milyon 500 TL'lik sermaye ile 2 Haziran'da kuruldu. 


Aspire Group Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi  iş konusu; -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk...