27 / 04 / 2024

Mehmet Temel

Mehmet Temel

Grand İstanbul Airport Hotel Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Temel ve Dede Temel ortaklığıyla 60 bin TL sermaye ile 6 Eylül'de Bağcılar'da kuruldu.

Bakan Mehmet Şimşek ekonomi programının üç temel bileşenini açıkladı!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, ekonomide programlarının üç temel bileşeni olduğunu ifade etti. İşte Bakan Şimşek'in ekonomi programı açıklaması... 

Mehmet Apak kimdir?

Koç Holding Temel Ticaret ve Yatırım A.Ş. Genel Müdürlüğü ile Koç Holding Muhasebe Direktörü Mehmet Apak kimdir? Mehmet Apak daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mehmet Apak`ın biyografisi...

Double Inn Otel İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Double Inn Otel İnşaat Limited Şirketi Avcılar'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Temel, Fatih Temel, İbrahim Günay, Mahmut Kalkan, Mehmet Temel, Ramazan Akın ve Tahir Temel ortaklığında kuruldu.

Temel Kubbe Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Temel Kubbe Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Sarımehmet ve Temel Baltacıoğlu tarafından kuruldu.

Grand İstanbul Airport Hotel Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güneşli Şubesi açıldı!

Grand İstanbul Airport Hotel Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güneşli Şubesi bugün Bağcılar'da 60 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Temel tarafından açıldı.

Bağcılar Mehmet Akif Camii'nin temeli atıldı!

Kentsel dönüşüm kapsamında yıkımı yapılan Bağcılar Mehmet Akif Camii’nin temel atma töreni gerçekleştirildi.

Kayseri Mehmet İlgü İlkokulu açıldı!

Açılış ve temel atma törenlerine katılmak üzere Kayseri'ye gelen Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk,  Mehmet İlgü İlkokulu ve Büyükşehir Belediyesi olarak Nuh Mehmet Küçükçalık Anadolu Lisesi’ne yapılan Spor Salonu’nun tanıtımına katıldı.

Kaliforniya Turizm Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaliforniya Turizm Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Soner Demir, Süleyman Saman ve Mehmet Temel ortaklığında kuruldu.

EGS Otel Turizm Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

EGS Otel Turizm Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Mehmet Temel ve Aziz Emre Turan ortaklığında 14 Aralık 2017'de  20 bin TL sermaye ile kuruldu. 

Melikgazi Kazım Karabekir Mahallesi Kentsel dönüşüm'de temel 26 Mayıs'ta atılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Mehmet Özhaseki, 26 Mayıs cuma günü Melikgazi Belediyesi Kazım Karabekir Mahallesi Kentsel dönüşüm Temel Atma Töreni'ne katılacak.

Uşak Mehmet Akif Ersoy Camii'nin temeli atıldı!

UŞAK Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kentte ibadethaneler ve eğitim kurumlarına belediye olarak verilen desteğin kesintisiz sürdüğünü söyledi.Mehmet Akif Ersoy mahallesi ve Akse köyü halkının en büyük ihtiyaçlarından Mehmet Akif Ersoy Camii için temel atma töreni yapıldı.

Vodafone Arena’nın temel altı su yalıtımı İnterfiks Yapı Kimyasalları'ndan!

İnterfiks Yapı Kimyasalları, Yönetim Kurulu Üyesi,Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Yaman yaptığı açıklamada BJK Vodafone Arena’nın temel altı su yalıtımını İnterfiks Yapı Kimyasalları'nın yaptığını belirtti.

Grand İstanbul Airport Hotel Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grand İstanbul Airport Hotel Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Temel ve Dede Temel ortaklığıyla 60 bin TL sermaye ile 6 Eylül'de Bağcılar'da kuruldu.

Mehmet Temel Haberi

Mehmet Temel

Grand İstanbul Airport Hotel Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Temel ve Dede Temel ortaklığıyla 60 bin TL sermaye ile 6 Eylül'de 

Bağcılar'da kuruldu.


Grand İstanbul Airport Hotel Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü tabldot yemek üretimi ve satışını, üretilen yemeklerin servis hizmetlerini, pazarlamasını ve dağıtımını yapmak. Gerçek ve tüzel işletmelerin yemekli toplantılarının organizasyonunu      yapmak.Yemek üretim tesisleri kurmak, kurulu olanları devir almak.  2. Her türlü restoran, cafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir, kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar.  3. Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu...