02 / 05 / 2024

Mehmet Tezçakın avm kiraları

Mehmet Tezçakın avm kiraları

Tarihi Sultanahmet Köftecisi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tezçakın, AVM'lerin kira bedellerinden dert yandı. Tezçakın, "Kimi AVM'lerde kiralar Londra'dan ve Newyork'tan dahi pahalı." dedi.

Mehmet Salih Aygün İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mehmet Salih Aygün İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Salih Aygün tarafından kuruldu.

Tavuk Dünyası Uşak Karun AVM’de şube açtı!

Özgün konsepti ile yeme-içme sektöründe fark yaratan Tavuk Dünyası, Uşak Karun AVM’de şehrin ilk şubesini açtı. 

Mehmet Nuri Ersoy: Amacımız 500'e yakın AVM'yi kütüphanelerle buluşturmak!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, AVM Kütüphaneleri Açılış Töreni'nde "Amacımız 500'e yakın AVM'yi kütüphanelerle buluşturmak" diye konuştu.

Sultanahmet Köftecisi franchise dükkanlar açacak!

O aslında Türkiye’nin belki de en çok bilinen ve en köklü markalarından birinin Sultanahmet Köftecisinin üçüncü kuşak patronu Mehmet Tezçakın. Peki Sultanahmet Köftecisi kaç şube açacak?

Mehmet Çakın kimdir?

Mehmet Çakın, 2019 yerel seçimlerine Ak Parti Uşak Belediye Başkan Adayı oldu. Peki Mehmet Çakın kimdir? Mehmet Çakın bugüne kadar hangi işlere imza attı?

GVY İnşaat'ın ortağı Mehmet Kamil Akıncı vefat etti!

GVY Gayrimenkul İnşaat ortaklarından Mehmet Kamil Akıncı vefat etti. GVY Gayrimenkul İnşaat ve Ticaret A.Ş. taziye ilanı yayınlattı.

Mehmet Tezçakın: Kimi AVM'lerde kiralar Londra'dan daha pahalı!

Tarihi Sultanahmet Köftecisi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tezçakın, AVM'lerin kira bedellerinden dert yandı. Tezçakın, "Kimi AVM'lerde kiralar Londra'dan ve Newyork'tan dahi pahalı." dedi.

Mehmet Ergün Turan: Uşak’ın vizyonunu değiştireceğiz!

UŞAK’ta yapımı süren Kentsel Dönüşüm Projesi şantiyesini yerinde inceleyen TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, "Kentsel Dönüşüm’de Türkiye’nin örnek projesini beklenilenden önce bitirerek Uşak’ın vizyonunu değiştireceğiz" dedi.

Mehmet Akif Müzesi'ne ziyaretçi akını!

Bağcılar Kazım Karabekir Mahallesi’nde hizmete açılan Bağcılar Belediyesi Taceddin Dergahı Müzesi ziyaretçi akınına uğruyor. İlçe dışından insanların da ziyaret ettiği Müze’de Ersoy’a ait eşya ve dokümanlar ziyaretçiler tarafından ilgi görüyor.

Atik ile Akın Essenora projesi!

Atik ile Akın Essenora projesi 2016 yılında teslim edilecek. 24 ay vade farksız taksit yapılan projede daireler 245 bin TL ile 1 milyon 439 bin TL arasında değişen fiyatlarla satılıyor.

Akın İnşaat Proje Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akın İnşaat Proje Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Akın tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 31 Ekim 2014 tarihinde Şişli, Abide-i Hürriyet Caddesi'nde kuruldu.

Pelin Akın Hamdi Akın'ın aile şirketlerinin tek kadın yönetim kurulu üyesi!

İşadamı Hamdi Akın’ın 27 yaşındaki kızı Pelin Akın, hayata bakışını anlattı. İlişkiler onun için çok önemli. Tiyatroyu çok seven Akın, iş hayatını bu sanat dalına benzetti ve “İş dünyası benim sahnem. Orada oyuncuyum” dedi.

Ayasofya Camisi yabancı turistlerin akınına uğruyor!

Trabzon'da müze olarak kullanılırken 52 yıl sonra cami olarak tekrar ibadete açılan tarihi Ayasofya Camisi, yerli ve yabancı turistlerin akınına uğruyor. Ayasofya Camisi, 52 yıl aranın ardından yeniden cami olarak hizmete açıldı.

Mehmet Tezçakın avm kiraları Haberi

Mehmet Tezçakın avm kiraları

Tezçakın, markaların zarar etmeme adına önlemler aldığını vurguladı ve "Bu nedenle gıdalarda sıhhilik oranı geriliyor, hizmette kalite sorunu beliriyor. Bu da markalarımıza yatırım yapmaya niyetlenen yabancıların kafalarını karıştırıyor. Markalarımız devlet tarafından bir müddet teşvik edildiği takdirde sektör bu sorunları aşar." ifadelerini kullandı.


Yeme içme sektörüne de değinen Tezçakın, alanda büyümenin yüzde 10 seviyelerinde olduğunu ve 50 milyar doları bulduğunu bildirdi; "Dünyada yeme içme alanında 2 trilyon dolardan söz ediliyor, buradan aldığımız pay halen gerilerde. Bu payı arttırmak için gastronomi turizmine ağırlık verilmelidir." tembihinde bulundu.


Mehmet Tezçakın, tatil tercihinde yemeği de önemli gören turist oranının yüzde 88,2 olduğuna işaret ederek, şunları dile getirdi:


"Bir turist İstanbul'a tarihi yerleri görmek için bir kere, bilemedin iki kere gelir. Mideye de hitap edersen bu sayı artar....