03 / 05 / 2024

Mehmet Tezçakın

Mehmet Tezçakın

İstanbul’un asırlık lezzet durağı, Avrupa’daki ilk şubesini Manchester’de açtı. Açılışa Manchester Belediye Başkanı Tony Lloyd da katıldı.

Mehmet Tezçakın: Kimi AVM'lerde kiralar Londra'dan daha pahalı!

Tarihi Sultanahmet Köftecisi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tezçakın, AVM'lerin kira bedellerinden dert yandı. Tezçakın, "Kimi AVM'lerde kiralar Londra'dan ve Newyork'tan dahi pahalı." dedi.

Mehmet Salih Aygün İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mehmet Salih Aygün İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Salih Aygün tarafından kuruldu.

Sultanahmet Köftecisi franchise dükkanlar açacak!

O aslında Türkiye’nin belki de en çok bilinen ve en köklü markalarından birinin Sultanahmet Köftecisinin üçüncü kuşak patronu Mehmet Tezçakın. Peki Sultanahmet Köftecisi kaç şube açacak?

Mehmet Çakın kimdir?

Mehmet Çakın, 2019 yerel seçimlerine Ak Parti Uşak Belediye Başkan Adayı oldu. Peki Mehmet Çakın kimdir? Mehmet Çakın bugüne kadar hangi işlere imza attı?

GVY İnşaat'ın ortağı Mehmet Kamil Akıncı vefat etti!

GVY Gayrimenkul İnşaat ortaklarından Mehmet Kamil Akıncı vefat etti. GVY Gayrimenkul İnşaat ve Ticaret A.Ş. taziye ilanı yayınlattı.

Mehmet Tezçakın: Kimi AVM'lerde kiralar Londra'dan daha pahalı!

Tarihi Sultanahmet Köftecisi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tezçakın, AVM'lerin kira bedellerinden dert yandı. Tezçakın, "Kimi AVM'lerde kiralar Londra'dan ve Newyork'tan dahi pahalı." dedi.

Mehmet Ergün Turan: Uşak’ın vizyonunu değiştireceğiz!

UŞAK’ta yapımı süren Kentsel Dönüşüm Projesi şantiyesini yerinde inceleyen TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, "Kentsel Dönüşüm’de Türkiye’nin örnek projesini beklenilenden önce bitirerek Uşak’ın vizyonunu değiştireceğiz" dedi.

Mehmet Akif Müzesi'ne ziyaretçi akını!

Bağcılar Kazım Karabekir Mahallesi’nde hizmete açılan Bağcılar Belediyesi Taceddin Dergahı Müzesi ziyaretçi akınına uğruyor. İlçe dışından insanların da ziyaret ettiği Müze’de Ersoy’a ait eşya ve dokümanlar ziyaretçiler tarafından ilgi görüyor.

Cemal Akın, Bartın'da arıtma tesislerini inceledi!

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın kentin su ihtiyacının 24 saat kesintisiz şekilde karşılanması için arıtma tesisleri ve su depolarını da sık sık ziyaret ediyor. Akın, personellerden bilgiler alıyor.

Mehmet Ali Birand'ın adı Beykoz Kavacık'ta bir caddeye verildi!

Gazeteci-Yazar Mehmet Ali Birand’ın adı, doğumunun 74. yıldönümü dolayısıyla Beykoz Belediyesi tarafından Kavacık'taki bir caddeye verildi. Törene eşi Cemre Birand, oğlu Umur Ali Birand, ve 32. Gün çalışanları da katıldı.

Mehmet Ali Birand'ın adı Beykoz'da bir caddeye verildi!

İki yıl önce aramızdan ayrılan Gazeteci - Yazar Mehmet Ali Birand’ın adı, doğumunun 74. yıldönümü dolayısı ile Beykoz Belediyesi tarafından yaşadığı mahalledeki bir caddeye verildi.

Selim Akın: Ankara'da en prestijli projeyi biz hayata geçirdik!

Başkent'in tanınan en genç ve başarılı iş adamı Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Selim Akın, "Ankara'da en prestijli projeyi biz hayata geçirdik" dedi...

Thyateira antik kentine turist akını devam ediyor!

Hristiyanlığın ilk 7 kilisesinden biri olarak anılan Thyateira antik kentine turist akını artan bir hızla devam ediyor. Kısa bir süre önce. Akhisar Belediyesi hizmet binası önünde bekleyen onlarca otobüsten antik kente yürüyen turistler, şehrimize canlılı

Kar kalınlığının artması ile tatilciler Kartalkaya'ya akın etti!

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Kartalkaya'da kar kalınlığının 20 santimetreye ulaşmasıyla sezon açılışı için geri sayım başladı. Kış sporlarını seven tatilciler otel rezervasyonları için tur firmalarına akın ediyor.

Mehmet Tezçakın Haberi

Mehmet Tezçakın

İlk ateşi, bir süre önce Sultanahmet Köftecisi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tezçakın’ın eşi İsabel Tezçakın tarafından yakılan Manchester Şubesi’nin resmi açılışı yapıldı.


Açılışa katılan Manchester Belediye Başkanı Tony Lloyd, bir asırlık geçmişi olan Türkiye’nin en ünlü markalarından birine evsahipliği yapmaktan dolayı büyük mutluluk duyduklarını bildirdi.


Lloyd, oldukça lezzetli bulduğu Türk köftelerini, Manchester’daki Türklerin yanı sıra İngilizlerin de seveceğine inandığını söyledi.


Sultanahmet Köftecisi’nin yurt dışı operasyonlardan sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mert Tezçakın da başarılı işadamı ve işletmeci Nezir Korkut ile İngiltere için master franchise anlaşması yaptıklarını anımsatarak, “Bir işletmenin yurtdışında başarılı olabilmesi için doğru partnerlerle çalışılması gerekir. Uzun yıllar doğru kişiyi bulmak için bekledik ama buna değdi. Markamızın İngiltere’de çok başarılı olacağına, kısa sürede yeni şubeler açacağımıza inanıyorum” diye konuştu.


Konuşmaların ardından Sultanahmet Köftecisi...