16 / 05 / 2024

Mehmet Turan

Mehmet Turan

MFM Uluslararası Ticaret ve İnşaat Limited Şirketi, Mehmet Turan, Mahmut Akar ortaklığıyla 10 bin 500 TL sermaye ile 19 Kasım'da Esenyurt, Turgut Özal Mahallesi'nde kuruldu.

Turan Dekorasyon İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turan Dekorasyon İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Turan tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 3 Nisan'da Çekmeköy, Sultançiftliği Mahallesi, Turgut Özal Bulvarı'nda kuruldu.

Nokta Home Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Nokta Home Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Turan tarafından kuruldu.

Mıgo İnşaat Uluslararası Ticaret Danışmanlık İhracat Ve İthalat Limited Şirketi kuruldu!

Mıgo İnşaat Uluslararası Ticaret Danışmanlık İhracat Ve İthalat Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Turan ve Tarek Omar Karım ortaklığında kuruldu.

Mehmet Ergün Turan, Fatih Belediye Başkanı oldu!

Fatih'de belediye başkanlığını, kesin olmayan sonuçlara göre, AK Parti adayı Mehmet Ergün Turan kazandı. Turan, yaklaşık 5 yıl TOKİ'nin başkanlığını yaptı...

Özyilmaz Tur Turizm Seyahat Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Özyilmaz Tur Turizm Seyahat Organizasyon Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Turan tarafından kuruldu.

Ergün Turan ile İsmet Yıldırım belediye başkanlığı için yarışacak!

Gayrimenkul sektörüne emeği geçen TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan ve KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım, AK Parti’nin adayları olarak 31 Mart yerel seçimlerinde rakipleriyle yarışacak. 

Ergün Turan, AKP Fatih Belediye Başkan Adayı oldu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul İlçe Belediye Başkan Adaylarını açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan TOKİ'nin eski başkanı Mehmet Ergün Turan'ı Fatih Belediye Başkan Adayı olarak gösterdi...

Ergün Turan'dan teşekkür!

Toplu Konut İdaresi eski başkanı Mehmet Ergün Turan görevini Ömer Bulut’a devretti. Turan, mesai arkadaşları, sektör temsilcileri ve meslektaşlarına "Teşekkür" etti...

Cahit Turan Trabzon yatırımlarını değerlendirdi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turan ile Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Trabzon yatırımlarını inceledi.

TOKİ Başkanı Ergün Turan’ın babası Enver Turan vefat etti!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan'ın babası Enver Turan vefat etti. Enver Turan'ın cenazesi yarın Yenibosna Merkez Camii’nden defnedilecek.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turan oldu!

Yeni kabinenin Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turan oldu. Karayolları Genel Müdürü ve Danıştay üyesi olarak da görev yapan Turan, son olarak Kuzey Marmara otoyolu inşaatını üstlenen konsorsiyumun CEO’luğunu yapıyordu.

Ergün Turan, yarın AA Finans Masası'na konuk olacak!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan yarın Anadolu Ajansı Finans Masası'na konuk olacak. Toplantı, yarın saat 10.30'da başlayacak.

Mehmet Ergün Turan: Türkiye yatırım cazibesini koruyor!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Türkiye'nin yaşanan sıkıntılara rağmen yatırım cazibesini koruduğunu belirterek, "Devletimiz, yabancı yatırımcıya yönelik, Türkiye'nin, İstanbul'un yarıştığı dünya metropollerine göre mevzuattan vergi düzenlemelerine kadar büyük kolaylıklar sunuyor" diye konuştu.

Ergün Turan, Uşak Tabakhane dönüşüm projesini inceledi!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Uşak Tabakhane Bölgesi'nde gerçekleştirilen dönüşüm projesini inceledi.

Mehmet Turan Haberi

Mehmet Turan

MFM Uluslararası Ticaret ve İnşaat Limited Şirketi, Mehmet Turan, Mahmut Akar ortaklığıyla 10 bin 500 TL sermaye ile 19 Kasım'da Esenyurt, Turgut Özal Mahallesi'nde kuruldu.


MFM Uluslararası Ticaret ve İnşaat Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.  Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı...