04 / 05 / 2024

Mehmet Türe çevre ve mimarlık kültürüne katkı ödülü

Mehmet Türe çevre ve mimarlık kültürüne katkı ödülü

Bağımsız Mimarlık Merkezi arkitera, seranit grup sponsorluğundaki yarışmayla yap projesi kapsamında düzenlenen etkinlikte Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe'ye yapılı çevre ve mimarlık kültürüne katkı ödülü verildiği bildirildi.

Deprem araştırmaları yapan, Kandilli Rasathanesi de riskli!

Deprem araştırmaları yapan Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesin bulunan  binalar için “riskli yapı” kararı alındığı açıklandı. Buna göre, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, rasathane binalarının dönüşümü için yeni imar planı hazırladığını duyurdu.

Türe35 Tekstil İnşaat Nakliye Gıda Kimya Medikal Orman Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türe35 Tekstil İnşaat Nakliye Gıda Kimya Medikal Orman Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Sercan Türe tarafından kuruldu.

Buket Töre Mimarlık İnşaat Taahhüt Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Buket Töre Mimarlık İnşaat Taahhüt Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Buket Töre tarafından kuruldu.

Beklenen büyük İstanbul depreminde vakit daraldı! Bakan tek tek açıkladı! İstanbullular dikkat!

Cumhuriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, söz konusu açıklamasında "Marmara'da süresi dolmuş olan fay kırıkları hareketli bir vaziyette bizi bekliyor. 10 saniye sonra mı olur 10 sene sonra mı olur bilemiyoruz" ifadelerini kullandı.

M Türker İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

M Türker İnşaat Limited Şirketi Çekmeköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Türker tarafından kuruldu.

Töre Döküm İnşaat Ve Nakliye Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Töre Döküm İnşaat Ve Nakliye Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Töre tarafından kuruldu.

Türeler İnşaat Otomotiv Reklam Kimya Tekstil Limited Şirketi kuruldu!

Türeler İnşaat Otomotiv Reklam Kimya Tekstil Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Türe tarafından kuruldu.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'ndan 3 yeni atama!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan kararlara göre, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nda üç yeni atama gerçekleştirildi. İşte o atamalar...

Töre Vinç İnşaat Nakliyat Turizm Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Töre Vinç İnşaat Nakliyat Turizm Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de  1 milyon TL  sermaye bedeli ile Rümeysa Balcı tarafından kuruldu.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nda 5 personel görevinden alındı!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan kararlara göre,  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nda 5 personel görevinden alındı...

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 16 ildeki 144 arsayı satışa sunuyor!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından, 16 ilde yer alan 144 arsayı satışa sunuyor. Açık artırma 8 Temmuz Perşembe günü saat 11:00'de gerçekleştirilecek. 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 8 ildeki arsaları satışa çıkardı!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Türkiye'nin birçok ilindeki arsa satılıyor. Açık arttırma usulü ile gerçekleştirilcek satışlar 3 Haziran'da yapılacak.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 9 ildeki 26 arsayı satışa çıkardı!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 9 ilde yer alan 26 arsa satışa sunuluyor. Müzayede 20 Nisan Salı günü saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Mehmet Türe çevre ve mimarlık kültürüne katkı ödülü Haberi

Mehmet Türe çevre ve mimarlık kültürüne katkı ödülü

Bağımsız Mimarlık Merkezi arkitera, seranit grup sponsorluğundaki yarışmayla yap projesi kapsamında düzenlenen etkinlikte Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe'ye yapılı çevre ve mimarlık kültürüne katkı ödülü verildiği bildirildi. 


Anamur Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre; İstanbul Deniz Müzesindeki "Yarışmayla Yapanlar Buluşuyor 2015" isimli etkinlik kapsamında açılan "Anamur Atatepe Sosyal Merkezi ve Çevresi Ulusal Mimari Proje Yarışması" ile yapılı çevre ve mimarlık kültürüne yaptığı katkılarından dolayı Belediye Başkanı Mehmet Türe'ye plaket verildi. 


Türe adına, plaketi Belediye Başkan yardımcısı Mehmet Tuğrul aldı. Tuğrul, "Selçuklu ve Osmanlı mimarisi zamanın en önemli mimarisi olmuş ve etkisini bugüne taşımış olmasına rağmen, inşaat sektöründe dünyanın 2. büyük ülkesi haline gelen Türkiye'nin kendine has, dünyada ekol olacak çağdaş Türk Mimarisi'nin temellerinin atılmasının zamanı gelmiştir. 


Sipariş yerine yarışma yapmamızın gayesi kurum, kuruluş...