27 / 04 / 2024

Mehmet Tutal kim

Mehmet Tutal kim

Konya Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal kimdir? Mehmet Tutal, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehmet Tutal, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Mehmet Tutal..

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Ödenmeyen konut sitesi ve apartman aidatı borcundan kim sorumlu?

Mega kent İstanbul'da konut sitesi aidatlarındaki yükselişler hız kesmeden devam ederken pek çok kişi de aidat borcundan kim sorumlu olduğunu merak ediyor. Peki bu borçtan kim sorumlu? İşte Avukat Mehmet Fatih Özer'in konuyla ilgili paylaşımı...

Mehmet Aydın kimdir? Mehmet Aydın ne iş yapmaktadır?

Mehmet Aydın kimdir? Mehmet Aydın'ın eğitim durumu nedir? Mehmet Aydın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Mehmet Aydın'ın kim olduğu ve Mehmet Aydın'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Konya Kızılcalar'da 52 yıllık tapu sorunu çözüldü!

Konya Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Kızılcalar Mahallesi'ndeki tapu sorununun çözüldüğünü açıkladı. Tutal, yaklaşık 50 vatandaşın yaşadıkları tapu sorunu ile ilgili ihale sürecinin gerçekleştiğini kaydetti.

Seydişehir'de kentsel tasarım projesi hayata geçiriliyor!

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Kentsel Tasarım Projesi ile ilçede kamulaştırmaların tamamlandığını söyledi.

Mehmet Tutal: Konya Seydişehir yeniden inşa edildi!

Konya Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, bölgedeki yatırımlardan bahsetti. İlçelerin kamulaştırma çalışmalarıyla yeniden inşa edildiğini söyleyen Tutal, gelecekteki yatırımları anlattı.

Konya Sebeltaş A.Ş. 120 bin metreküp beton üretecek!

Konya Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Sebeltaş Beton Elemanları A.Ş.'de 2016 yılı hedeflerinin yüzde 20 artışla 120 bin metreküpe çıkacağını belirtti.

Seydişehir Akçay Deresi'nde ıslah çalışmalarında son durum!

Konya'nın Seydişehir İlçe Belediye Başkanı Mehmet Tutal Akçay Deresi'nin ıslah çalışmalarını inceledi. Tutal, bölgede ikamet eden vatandaşların kışı huzurlu bir şekilde geçirebilmeleri için çalışmalara hız kazandırıldığını dile getirdi.

Kim Emlak İnşaat Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Kim Emlak İnşaat Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Anonim Şirketi, Mehmet Kurtöz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 250 bin TL sermaye ile 27 Kasım'da Başakşehir, Bahçeşehir 1.Kısım Mahallesi'nde kuruldu.

Seydişehir Atık Su ve Arıtma Tesisi 2016'da tamamlanacak!

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, ilçede inşası devam eden Atık Su ve Antma Tesisi'nin 2016'da tamamlanacağını kaydetti.

Seydişehir Atık Su ve Arıtma Tesisi inşaatı sürüyor!

Avrupa Birliği (AB) projesi olarak başlatılan ve yıllardır hayata geçirilemeyen atık su tesisi projesi, Konya’nın Seydişehir İlçe Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ın girişimleri sonucu hayata geçiyor.

Konya Seydişehir Kent Meydanı'nda sona gelindi!

Konya'nın Seydişehir İlçe Belediye Başkanı Mehmet Tutal, yapımında son noktaya gelinen Kent Meydanı çalışmalarını yerinde inceledi. Tutal, kent meydanının büyük bir eksiklik olduğunu belirtti.

Seydişehir Kent Meydanı’nda sona yaklaşıldı!

Konya’nın Seydişehir İlçe Belediye Başkanı Mehmet Tutal, yapımında son noktaya gelinen Kent Meydanı çalışmalarını yerinde inceledi, 3 bin 500 metrekare bir alana inşa edilen meydan, şehrin göbeğinde ferah bir ortam oluşturuyor.

Seydişehir Kent Meydanı açılışa gün sayıyor!

Konya’nın Seydişehir İlçe Belediye Başkanı Mehmet Tutal, yapımında son noktaya gelinen Kent Meydanı çalışmalarını yerinde inceledi.Seydişehir Belediyesi tarafından yaptırılan Kent Meydanı’nda son noktaya geldi.

Mehmet Tutal kim Haberi

Mehmet Tutal kim

Mehmet Tutal kimdir?

1965 yılında Konya´nın Şeydişehir ilçesinin Bostandere Kasabasında çiftçi bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldi. Küçük yaşta babasını kaybetmesi sebebiyle zor şartlarda İlk ve orta öğrenimini kasabada tamamladı.


1982 yılında Seydişehir Ticaret Lisesi’ni bitiren Mehmet TUTAL Selçuk Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden 1988 yılında mezun olduktan sonra, 1995 yılına kadar Ankara Çankaya’da öğretmenlik yaptı. 


1995-1996 eğitim öğretim yılında memleketi Seydişehir’e döndü. Seydişehir Mahmut Esat Ortaokulunda 2 yıl öğretmen, Seydişehir Lisesi’nde öğretmen, müdür yardımcısı ve okul müdürü olarak görev yaptıktan sonra, 2007 yılında Seydişehir Anadolu Öğretmen Lisesi’ni kurdu. 


2013 Kasım ayına kadar Seydişehir Anadolu Öğretmen Lisesi’nde okul müdürlüğü görevini yürüttü.


Memuriyetinin yanında, Ankara’da Milli Gençlik Vakfı Genel Merkezi’nde, Öğretmenler Vakfı’nda ve Eğitim-Bir Sendikası’nda sosyal faaliyetlerde bulunan TUTAL, ilçemize döndükten sonra, uzun yıllar Seydişehir Milli Gençlik...