27 / 04 / 2024

Mehmet Ünal Şahin kimdir

Mehmet Ünal Şahin kimdir

Çanakkale Ayvacık Belediye Başkanı Mehmet Ünal Şahin kimdir? Mehmet Ünal Şahin, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Ayvacık Belediye Başkanı Mehmet Ünal Şahin'ın biyografisi...

Malatya bugün yine sallandı, Jeoloji profesörü uyardı: Depremler devam edecek! 

Malatyalı Jeoloji Profesörü Prof. Dr. Mehmet Önal, bu sabah 05:14'te Malatya'da meydana gelen deprem ile ilgili son dakika açıklamalarında bulundu. Peki Malatya'daki bu deprem artçı mı? İşte o açıklamalar...

Mh Hafriyat İnşaat Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mh Hafriyat İnşaat Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Ünal tarafından kuruldu.

Özşahin Altyapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özşahin Altyapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Mehmet Şahin tarafından kuruldu.

Forminds Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu! 

Forminds Danışmanlık Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Yaşar, Mehmet Umut Şahin, Mustafa Asım Sarı ve Sami Aktaş ortaklığında kuruldu.

Arenas Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arenas Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ünal Polat tarafından kuruldu.

Girift Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Girift Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 2 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Umut Şahin, Mustafa Asım Sarı ve Mustafa Yaşar ortaklığında kuruldu.

Sarıyer'deki milyon dolarlık villa için soruşturma açıldı!

Sarıyer Zekeriyaköy’de  yaşayan Katarlı iş insanı Mohd Abdulla Alsiddiqi Alemadi, komşusu  Mehmet Ünal hakkında kaçak yapı inşa ettiğini öne sürerek şikayette bulundu. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı söz konusu villa hakkında soruşturma başlattı. 

Mahkemeden 'kaçak yapılarla ilgili' emsal karar!

Milyon dolarlık villaların yer aldığı sitede bulunan ‘kaçak yapı’ krizi iki iş insanını karşı karşıya getirdi. Katarlı Mohd Abdulla Alsiddiqi Alemadi, Türk komşusu Mehmet Ünal’ı belediyeye şikâyette bulundu, kaçak yapıların yıkılması amacıyla karar verildi.

Ayvacık’ta yıkım yok, çatlayan binalar var!

Çanakkale  Ayvacık Belediye Başkanı Mehmet Ünal Şahin, meydana gelen deprem sonrasında yıkım olmadığını çatlak binaların giderilebileceğini söyledi.

Ali Ünal: Kepezli müteahhitler payına düşeni aldı!

KEMDER Başkanı Mehmet Ali Ünal, Kasım ayı konut satış verilerini değerlendirdi. Konut satışlarının yüzde 27 oranında azaldığına dikkat çeken Ünal, “Küçük ama sağlam adımlarla ilerlemeliyiz” diye konuştu.

Mehmet Nazif Günal, İpar Köşkü'nü neden satışa çıkardı?

Mehmet Nazif Günal, İpar Köşkü'nü 8.5 milyon dolara Abidin Cevher Özden'den satın almıştı. Eşit hisseli köşk, geçtiğimiz günlerde 45 milyon dolara yeniden satışa çıkarıldı...

Aksaray Piri Mehmet Paşa Çarşısı'ndaki işyerleri satışa çıkıyor!

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’nın en önemli projelerinden biri olan eski terminal alanı kentsel dönüşüm projesi, Aksaray Piri Mehmet Paşa Çarşısı'ndaki işyerleri satışa çıkıyor.

Mehmet Ertuğrul Leblebicioğlu'nun miras davasında flaş gelişme!

İzmir'in gayrimenkul zengini Mehmet Ertuğrul Leblebicioğlu'nun miras davasında dün flaş bir gelişme yaşandı. 100 milyonluk mirastan men edilen Ayşe Gülden Ünal, hukuk mücadelesinin sonunda mirasın yarısını almaya hak kazandı.

Mehmet Ünal Şahin kimdir Haberi

Mehmet Ünal Şahin kimdir

Mehmet Ünal Şahin kimdir?

Mehmet Ünal Şahin, 1955 yılında deniz subayı bir baba ve ev hanımı bir annenin çocuğu olarak Ankara'da doğdu. İlköğretim ve liseyi babasının görevi nedeniyle İstanbul ve Çanakkale'de tamamladı.


Trakya Üniversitesi Gıda Teknolojisi ve Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültelerindeki lisans eğitimini tamamlayıp mezun olduktan sonra Marmara Üniversitesi Fransızca bölümünü işleri nedeniyle yarım bırakmak zorunda kaldı.


Mehmet Ünal Şahin, babasının vefaatı nedeniyle döndüğü memleketi Ayvacık'ta ticaret hayatına atılmıştır. Belediye başkanlığından önce ticari faaliyetleri sonucunda çok kez ilçe vergi rekortmeni ve Çanakkale ili dördüncüsü olmuştur. 


2014 yılında yapılan Mahali İdareler Seçimlerinde Ayvacık İlçesi tarihinde ilk defa üç dönem üst üste Belediye Başkanı seçilme başarısını göstererek tarihi bir başarıya imza atmıştır. “Ayvacık İçin Çalışıyoruz” sloganıyla çıktığı yolda, belediye başkanlığını memleketine olumlu katkılarda bulunmak için...