03 / 05 / 2024

Mehmet Veysi İpek açıklama

Mehmet Veysi İpek açıklama

Güneydoğulu gazetecilerin konut sorunu çözülecek. Mardin Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Veysi İpek, gazetecilerin konut ihtiyaçlarının giderilmesi için TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan ile görüştü.

Mehmet İpek Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Mehmet İpek Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Mehmet Güneş ve Nuran İpek Güneş ortaklığında kuruldu.

Vas Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Vas Yapı İnşaat Limited Şirketi Fatih'te Mehmet Şerif Özen ve Mehmet Veysi Özen ortaklığında kuruldu.

Mehmet Ömür Özüpek, Pasifik GYO Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa etti! 

Mehmet Ömür Özüpek, Pasifik GYO Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa etti.

Favem Mühendislik Elektrik Elektronik İnşaat Taahhüt Temizlik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Favem Mühendislik Elektrik Elektronik İnşaat Taahhüt Temizlik Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Osman Taşdemir ve Mehmet Veysi Işık ortaklığında kuruldu.

Lizza Gıda Restoran İşletmeciliği Otomotiv İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lizza Gıda Restoran İşletmeciliği Otomotiv İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Marına Aghayeva ve Mehmet Veysi Çali ortaklığında kuruldu.

İmv İnşaat Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmv İnşaat Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Mehmet Veysi Sarıgül tarafından Pendik’te 10 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Cizre'ye kadın doğum hastanesi yapılmalı!

Habertürk Gazetesi köşe yazarı olan Veysi İpek, bugünkü yazısında Cizre Devlet Hastanesi’nde istifa eden kadın doğum uzmanı Osman Karçin ile konuştu. Karçin, "Cizre'ye kadın doğum hastanesi yapılmalı" şeklinde konuştu.

Altınçağ İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altınçağ İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Mehmeh Galip Sarıgül, Mehmet Veysi Sarıgül ve Mehmet Şahin Sarıgül ortaklığında 300 bin TL sermaye bedeli ile Pendik'te kuruldu.

Aknur Metal Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aknur Metal Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Ali İpek tarafından 500 bin TL sermaye ile 13 Ekim'de Büyükçekmece, Cumhuriyet Mahallesi, Gürpınar Yolu Sokak'ta kuruldu.

Bend Turizm Otelcilik İnşaat Tarım Hayvancılık İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bend Turizm Otelcilik İnşaat Tarım Hayvancılık İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Veysi Fidan tarafından 50 bin TL sermaye ile 10 Ağustos'ta Fatih, Nişanca Mahallesi, Türkeli Caddesi'nde kuruldu.

Karatay Yapı Denetim Dedeman Otel'de bir araya geldi!

Dedeman Otel'de düzenlenen iftar programına Karatay Yapı Denetim ortakları Sibel Dursun, Mehmet Aktaş, İpek Yolu Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Tahir Şahin, CHP İl Başkam Bekir Yetiştirici ve bir çok sayıda davetli katıldı.

Mehmet Veysi İpek: Güneydoğulu gazetecilerin konut sorunu çözülecek!

Güneydoğulu gazetecilerin konut sorunu çözülecek. Mardin Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Veysi İpek, gazetecilerin konut ihtiyaçlarının giderilmesi için TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan ile görüştü.

Mehmet Müezzinoğlu: İstanbul'u sağlıkta dünyanın lider kenti yapacağız!

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Başakşehir'de İkitelli Şehir Hastanesinin temel atma töreninde yaptığı konuşmada, hayatın pek çok alanında halkın takdirini kazanan, dünyanın dikkatle izlediği değişimlere imza atmaya devam ettiklerini söyledi...

Mehmet Veysi İpek açıklama Haberi

Mehmet Veysi İpek açıklama



 Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Veysi İpek, gazetecilerin konut ihtiyaçlarının giderilmesi için TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan ile görüştü. 



Mardin Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Veysi İpek, gazetecilerin konut ihtiyaçlarının giderilmesi için TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan ile görüştü. Toplu Konut İdaresi Başkanlığında yapılan görüşmede TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanı AK Parti Diyarbakır Milletvekili Oya Eronat ile GGC Yönetim Kurulu Üyesi Mücahit Ceylan'da hazır bulundu. Bölgede zor şartlar altında görev yapan gazetecilerin konut sorununu TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan'a aktaran GGC Başkanı Mehmet Veysi İpek, TOKİ'nin yapılan yazışmalara olumlu yanıt verdiğini belirtti. 

İpek, TOKİ Başkanlığından mühendislerden oluşan bir heyetin Nisan 2014'de Diyarbakır'a geldiğini, basın sitesi için yer belirleme çalışması yaptığını anımsattı. 

İpek, Diyarbakır'da yapılacak projeye Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti'nin de...