02 / 05 / 2024

Mehmet Yalçıntepe inşaat sektörü

Mehmet Yalçıntepe inşaat sektörü

Yalçıntepe Group Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçıntepe, sektörün 2014 vizyonunu ve gelecek beklentilerini anlattı. Yalçıntepe, "2013 yılındaki önemli gelişmelerin ardından 2014 yılı da inşaat sektörü açısından önemli ve belirleyici olacak" diye konuştu

Mehmet Şenoğlu İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mehmet Şenoğlu İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 800 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şenoğlu ve Rafer Şenoğlu Yapı İnşaat ortaklığında kuruldu.

Eşref Yalçın İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eşref Yalçın İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Eşref Yalçın tarafından kuruldu.

Yalçet İnşaat Malzemeleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalçet İnşaat Malzemeleri Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  50 bin TL sermaye bedeli ile Cevdet Çetiner, Mustafa Yalçın, Sabit Yalçın tarafından kuruldu.

Bursa'da inşaat sektörü için e-ruhsat önerisi!

Bursa Hakimiyet köşe yazarı Namık Göz bugünkü köşesinde İMO Şube Başkanı Mehmet Albayrak'ın inşaat sektörüne ilişkin açıklamalarını kaleme aldı. 

Mehmet Muş, çimento ve inşaat sektörü temsilcileriyle bir araya geldi!

Ticaret Bakanı Mehmet Muş yaptığı açıklamada, çimento ve inşaat sektör temsilcileriyle Bakanlıkta bir araya geldiklerini söyledi.

Nizip Devlet Hastanesi'nin inşaatı tam gaz!

Gaziantep'in Nizip ilçesinde yapımı devam eden 400 yataklı Devlet Hastanesi'nin inşası aralıksız devam ediyor. Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı, hastane inşaatında incelemelerde bulundu. 

Group Yalçınkaya İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Group Yalçınkaya İnşaat Ticaret Limited Şirketi  Esenyurt’ta  100  bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yalçınkaya tarafından kuruldu.

Adana Seyhan'da inşaat kazası: 1 ölü!

Adana’nın Seyhan ilçesinde, inşaatta çalışan 65 yaşındaki Mehmet Kapukaya (65), inşaatı devam eden apartmanın sekizinci katından zemine düştü. Kapukaya hayatını kaybetti.

Zonguldak'taki Uzun Mehmet Camisi'nin inşaatı tamamlandı!

Kömür kent olarak bilinen Zonguldak'ta hayata geçirilen Uzun Mehmet Camisi'nin inşaat çalışmaları tamamlandı.

Mehmet Özdemir Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mehmet Özdemir Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Salih Özdemir tarafından kuruldu.

Mehmet Sena Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mehmet Sena Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Nurullah Bingöl tarafından kuruldu.

Yalçın Arcak'tan Manisa Yunusemre'deki cami inşaatı için suç duyurusu!

CHP Manisa Yunusemre İlçe başkanlığı, Yunusemre Belediyesi’nin bahçesine yaptırılan Meydan Camii’nin inşaatında usulsüzlük yapıldığını ileri sürdü. CHP Yunusemre İlçe Başkanı Yalçın Arcak, suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı.

Sinpaş GYO Yalı Vadi'nin inşaatı başladı!

Sinpaş GYO'nun Ankara'daki "Yalı Vadi" isimli yeni konut projesinin ilk etabı için yüklenici sözleşmesi yapıldı ve inşaat çalışmalarına başlandı. 

Mehmet Yalçıntepe inşaat sektörü Haberi

Mehmet Yalçıntepe inşaat sektörü

 Türkiye ekonomisinin en hızlı lokomotifi olan inşaat sektörünün 2013 yılında önemli gelişmelere sahne olduğunu söyleyen Mehmet Yalçıntepe, "KDV düzenlemesi, Yeni Tüketici Kanunu, Yeni İmar Kanunu, 2B, mütekabiliyet ve kentsel dönüşüm derken inşaat sektörü 2013'ü hareketli geçirdi" dedi. Özellikle yerel seçimlerden sonra konut sektörünün daha da hareketleneceğini sözlerine ekleyen Yalçıntepe, "2013 yılındaki önemli gelişmelerin ardından 2014 yılı da inşaat sektörü açısından önemli ve belirleyici olacak" diye...