06 / 05 / 2024

Mehmet Yarka akp

Mehmet Yarka akp

Mehmet Yarka, 2019 yerel seçimlerinde AK Parti tarafından Şırnak Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Peki, Mehmet Yarka kimdir? Mehmet Yarka, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Malatya Akpınar ve İnönü Caddesi'ne 8 bin yeni konut müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada Malatya'nın Akpınar ve İnönü Caddesi'ne 8 bin yeni konut müjdesi verdi.

Mabtec Mühendislik Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Mabtec Mühendislik Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Pendik'te Mehmet Murat Akpınar tarafından kuruldu.

Devlet Şırnak'ı yeniden inşa ediyor!

Şırnak Valisi Ali Hamza Pehlivan ile Belediye Başkanı Mehmet Yarka, PKK'lı teröristlerin 3 yıl önceki saldırıları nedeniyle evleri yıkılan ya da kullanılmayacak duruma gelen vatandaşlar için Bakanlık tarafından inşa edilen konutlarda incelemeler yaptı...

Şırnak yeniden imar ediliyor!

Şırnak'ın imar çalışmaları kapsamında Belediye Başkanı Mehmet Yarka ve Çevre Şehircilik Genel Müdürlüğü heyeti incelemelerde bulundu.

Cudi Dağı'na teleferik müjdesi!

Şırnak'ta yüzde 62'ye yakın oyla belediye başkanlığı koltuğuna oturan Mehmet Yarka bölge için yeni hedeflerini ve Cudi Dağı'na teleferik yapma planını duyurdu. 

Mehmet Vejdi Kahraman kimdir?

Mehmet Vejdi Kahraman, 2019 yerel seçimlerinde AKP'nin Mardin Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu. Peki, Mehmet Vejdi Kahraman kimdir? Mehmet Vejdi Kahraman bugüne kadar hangi işlere görev aldı?

Mehmet Yarka kimdir?

Mehmet Yarka, 2019 yerel seçimlerinde AK Parti tarafından Şırnak Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Peki, Mehmet Yarka kimdir? Mehmet Yarka, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Mehmet Hilmi Güler kimdir?

Mehmet Hilmi Güler, 2019 seçimlerinde AKP Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Mehmet Hilmi Güler kimdir? Mehmet Hilmi Güler, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Mehmet Özhaseki, Çevre ve Şehircilik Bakanı oldu!

AKP’nin Genel Başkanlığına seçilen Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşerek yeni hükümet kabinesini sundu. Yeni Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki oldu.

Ümraniye Mehmet Akif İmam Hatip Ortaokulu açıldı!

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, AKP İstanbul Milletvekili İsmet Uçma, İstanbul Valisi Vasip Şahin, Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu ve Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can Ümraniye Mehmet Akif İmam Hatip Ortaokulu’nun açılışını yaptı.

Mehmet Geldi kimdir?

Harita-Kadastro Mühendisi ve Müteahhit Mehmet Geldi, AKP Giresun Milletvekili Adayı oldu. Peki, Mehmet Geldi kimdir? Mehmet Geldi, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Mehmet Geldi...

Mehmet Sadık Atay kimdir?

İnşaat Mühendisi Mehmet Sadık Atay, AKP Aydın Milletvekili Adayı oldu. Peki, Mehmet Sadık Atay kimdir? Mehmet Sadık Atay, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Mehmet Sadık Atay...

Mehmet Özhaseki istifa etti!

AKP Genel Merkezi tarafından Türkiye genelindeki belediye başkanları içinde adaylığına onay çıkan tek başkan olan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki’de bu sabah itibarıyla istifasını verdi

Mehmet Yarka akp Haberi

Mehmet Yarka akp

Mehmet Yarka, Şırnak'ta iş adamı ve inşaat sektörünün önde gelenlerinden olarak biliniyor. Şırnak Sanayi ve Ticaret Odası Eski Başkanı olan Mehmet Yarka aynı zamanda evli.

Mehmet Yarka, 2019 yerel seçimlerinde AK Parti tarafından Şırnak Belediye Başkan Adayı olarak...