07 / 05 / 2024

Mehmet Yarka şırnak

Mehmet Yarka şırnak

Mehmet Yarka, 2019 yerel seçimlerinde AK Parti tarafından Şırnak Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Peki, Mehmet Yarka kimdir? Mehmet Yarka, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Devlet Şırnak'ı yeniden inşa ediyor!

Şırnak Valisi Ali Hamza Pehlivan ile Belediye Başkanı Mehmet Yarka, PKK'lı teröristlerin 3 yıl önceki saldırıları nedeniyle evleri yıkılan ya da kullanılmayacak duruma gelen vatandaşlar için Bakanlık tarafından inşa edilen konutlarda incelemeler yaptı...

Şırnak yeniden imar ediliyor!

Şırnak'ın imar çalışmaları kapsamında Belediye Başkanı Mehmet Yarka ve Çevre Şehircilik Genel Müdürlüğü heyeti incelemelerde bulundu.

Mehmet Aktaş: Şırnak'ta çok sayıda okul inşa ediliyor!

Şırnak Valisi Mehmet Aktaş, ''Çok sayıda okul inşaatımız şu anda devam ediyor. Spor alanları yine parklar, ailelerinizle gidebileceğiniz parkların sayısını her geçen gün artırmamız lazım'' dedi.

Cudi Dağı'na teleferik müjdesi!

Şırnak'ta yüzde 62'ye yakın oyla belediye başkanlığı koltuğuna oturan Mehmet Yarka bölge için yeni hedeflerini ve Cudi Dağı'na teleferik yapma planını duyurdu. 

Mehmet Yarka kimdir?

Mehmet Yarka, 2019 yerel seçimlerinde AK Parti tarafından Şırnak Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Peki, Mehmet Yarka kimdir? Mehmet Yarka, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Şırnak'ta terör mağdurlarının evleri yıl sonunda teslim edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, "Gerek Şırnak il merkezinde gerekse Cizre'de, Silopi'de, İdil'de 11 bine yakın inşaata çok önceden başladık. Bir kısmını bitirdik. Teslim ettiklerimiz var ama en geç bu senenin sonuna doğru herkes yıkılan evinin kavuşacak" dedi.

Şırnak'taki 6 bin 500 konut teslim edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, "Artık onarılmayacak durumda olan ne kadar ev varsa tek tek yapıyoruz. Şırnak merkezde de 6 bin 500 konuta başladık, bu konutları bir kaç ay içerisinde teslim edeceğiz." dedi.

Cizre baştan sona ihya edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, "Şırnak Cizre'yi dönüştürmeyi planlıyoruz. Cizre inşallah baştan sona ihya edilecek." dedi.

Mehmet Ceylan: Şırnak'ı ve Cizre'yi yeniden inşa ediyoruz!

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Ceylan, belediyelere görevlendirme yapılmasıyla ilgili, "Kardeş belediyecilik anlayışıyla özellikle Ankara, İstanbul, Bursa, Kocaeli gibi AK Partili büyükşehir belediyeleri, kardeş şehirler oluşturdu." dedi.

Şırnak Mehmet Emin Acar Kampüsü'nün yüzde 90'ı tamam!

2015-2016 Eğitim yılında faaliyete geçmesi planlanan Şırnak Üniversitesi Mehmet Emin Acar Kampüsünde inşaat, çevre düzenlemesi ve tefrişat çalışmaları son hızla devam ediyor. Kampüs alanındaki inşaat çalışmasının yüzde 90 bitmiş durumda.

Şırnak Mehmet Emin Acar Kampüsü'nde inşaat çalışmaları sürüyor!

2015-2016 Eğitim yılında faaliyete geçmesi planlanan Şırnak Üniversitesi Mehmet Emin Acar Kampüsünde inşaat, çevre düzenlemesi ve tefrişat çalışmaları son hızla devam ediyor.

Şırnak Üniversitesi M.Emin Acar Kampüsü'nün yüzde 90'ı tamamlandı!

2015-2016 Eğitim yılında faaliyete geçmesi planlanan Şırnak Üniversitesi Mehmet Emin Acar Kampüsünde inşaatın yüzde 90 bitmiş durumda. Kalan işlerin bitimi için çalışmalar devam ediyor.

Hakkari, Şırnak ve Mardin'e tekstil atölyeleri kurulacak!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, AK Parti Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak, Denizli Valisi Abdulkadir Demir, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mehmet Büyükekşi ve Denizlili işadamları ile Şırnak'a geldi...

Mehmet Yarka şırnak Haberi

Mehmet Yarka şırnak

Mehmet Yarka, Şırnak'ta iş adamı ve inşaat sektörünün önde gelenlerinden olarak biliniyor. Şırnak Sanayi ve Ticaret Odası Eski Başkanı olan Mehmet Yarka aynı zamanda evli.

Mehmet Yarka, 2019 yerel seçimlerinde AK Parti tarafından Şırnak Belediye Başkan Adayı olarak...