25 / 08 / 2024

Mehmet Yazar

Mehmet Yazar

Myzek Emlak Yapı Ticaret Limited Şirketi, Zekai Kars ve Mehmet Yazar ortaklığıyla 80 bin TL sermaye ile 3 Aralık'ta Küçükçekmece, Halkalı Merkez Mahallesi, Yenilmez Sokak'ta kuruldu.

Mehmet Cengiz'in İngiltere'de gayrimenkul aldığı iddiası!

Sözcü Gazetesi köşe yazarı Serpil Yılmaz, köşesinde Mehmet Cengiz'in Londra'daki şirketini ve gayrimenkullerini kaleme aldı. İşte Serpil Yılmaz'ın o yazısı...

Mehmet Cengiz ilk defa konuştu: Artık yeter hesap soracağım!

Odatv, Sözcü gazetesi yazarı Serpil Yılmaz'ın iddialarını Mehmet Cengiz'e sordu. Mehmet Cengiz yaptığı açıklamada, "Yoruldum bıktım dedikodulardan. Ama artık yeter, hep sustum herkesle yargı önünde mücadele edeceğim." şeklinde konuştu.

Mehmet Âkif Ersoy’un evi güzellik salonu oldu!

İstiklal Marşı’nın yazarı Mehmet Âkif Ersoy’un Beylerbeyi’nde 11 ay ikamet ettiği evinin güzellik merkezi olarak kullanıldığı ortaya çıktı. Sezen Aksu, 2011 yılından beri evin sahibi.

İşte Mehmet Özhaseki'yi rahatsız eden imar planları!

Milliyet Ege Gazetesi köşe yazarı Mustafa Yılmaz bugünkü yazısında Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'yi rahatsız eden imar planlarını kalem aldı. İşte o yazı...

Mehmet Özhaseki: Askeri alanlar ranta açılmayacak!

Milliyet Gazetesi Köşe yazarı Serpil Çevikcan bugünkü yazısında Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’yle yaptığı röportaja yer verdi. İşte o yazı...

Mehmet Akif Ersoy’un Çanakkale'deki evi yeniden yapıldı!

Çanakkale’nin Bayramiç ilçesindeki İstiklal Marşı’nın yazarı, milli şairi Mehmet Akif Ersoy’un çocukluğunun geçtiği iki katı evin, aslına uygun olarak yapımı tamamlandı.

Mehmet Yaşot: Tarsus'ta yasalarla inşaat yapılacak!

Akdeniz Gazetesi köşe yazarı Mehmet Yaşot bugünkü yazısında Mersin Tarsus'ta yapılan yıkım çalışmalarını ele aldı. İşte Mehmet Yaşot'un o yazısı..

Mehmet Altan: Her taraf usulsüz ihale haberleriyle dolu!

Özgür Düşünce Gazetesi köşe yazarı Mehmet Altan bugünkü yazısında usulsüz ihale haberlerini ele aldı. İşte Mehmet Altan'ın o yazısı...

Mehmet Kocadon: İki yıldır yeni imar alanı açmadık!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Ahmet Hakan bugün köşesinde Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'la röportaj yaptı. İşte " Bana Deveci Başkan Derler " başlıklı o röportaj..

Mehmet Kesimoğlu: Kırklareli Otogarı taşınacak!

Kakava Ateşi’nin yandığı Kırklareli’nin CHP’li Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Yurt Gazetesi yazarı olan Ersu Hızır ile söyleşi gerçekleştirdi. Kesimoğlu, kentin acil ihtiyacı olan projelerini anlattı.

Mehmet Müezzinoğlu şehir hastanelerinin ne zaman açılacağını açıkladı!

Yeni Birlik yazarı Aslı Üstünkaya, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile bir röportaj gerçekleştirdi. Müezzinoğlu, bisiklet projesi ve şehir hastanelerinin ne zaman açılacağı konusunda bilgiler verdi.

Çanakkale'de Mehmet Akif Ersoy'un evinin yapımına başlandı!

İstiklal Marşının yazarı Mehmet Akif Ersoy’un Bayramiç’te bulunan evinin aslına uygun olarak yapım işine başlandı.

Myzek Emlak Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Myzek Emlak Yapı Ticaret Limited Şirketi, Zekai Kars ve Mehmet Yazar ortaklığıyla 80 bin TL sermaye ile 3 Aralık'ta Küçükçekmece, Halkalı Merkez Mahallesi, Yenilmez Sokak'ta kuruldu.

Mehmet Yazar Haberi

Mehmet Yazar

Myzek Emlak Yapı Ticaret Limited Şirketi, Zekai Kars ve Mehmet Yazar ortaklığıyla 80 bin TL sermaye ile 3 Aralık'ta Küçükçekmece, Halkalı Merkez Mahallesi, Yenilmez Sokak'ta kuruldu. 


Myzek Emlak Yapı Ticaret Limited Şirketi iş konusu; EMLAK -Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak.  -Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. -Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek.  -Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. -Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. -Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak.  İNŞAAT -İnşaat taahhüt ve...