28 / 04 / 2024

Mehmet Cengiz'in İngiltere'de gayrimenkul aldığı iddiası!

Mehmet Cengiz'in İngiltere'de gayrimenkul aldığı iddiası!

Sözcü Gazetesi köşe yazarı Serpil Yılmaz, köşesinde Mehmet Cengiz'in Londra'daki şirketini ve gayrimenkullerini kaleme aldı. İşte Serpil Yılmaz'ın o yazısı...



Sözcü Gazetesi köşe yazarı Serpil Yılmaz, köşesinde Cengiz Holding'in Londra'daki şirketini ve gayrimenkullerini kaleme aldı. İşte Serpil Yılmaz'ın o yazısı...

Serpil Yılmaz, Cengiz'in Londra'da bir şirketine ulaştığını belirtti ve "MF Real Estate Investments LLP adıyla No 102 Michelin House, 81 Fulham Road, London England, SW3 6RD adresinde kurulan şirketin ortakları arasında, kardeşleri Ekrem, Kazım, Asım ve Şeref Cengiz de yer alıyor." diye konuştu.

Mehmet Cengiz in İngiltere de gayrimenkul aldığı iddiası!

MF Real'in üzerindeki tapu kayıtlarına ulaşamadığını ileri süren Yılmaz, şirketin 31 Ağustos 2021 tarihi itibariyle hazırlanan muhasebe kayıtlarında, 42 milyon 119 bin 459 Sterlin (yaklaşık 840 milyon lira) miktarında varlıkları olduğunun görüldüğünü dile getirdi. 

Serpil Yılmaz, konuyla ilgili olarak "Kılıçdaroğlu'nun eski tanımıyla “5'li çete” Ukrayna savaşından sonra “Erdoğan'ın oligarkları” olarak sıfatlandırdığı devletten kamu ihalesi alan grupların Londra maceralarını ulaştığım kaynaklarım, “Aslında en etraflıca İngiltere'de yaşayan Sabri Eyüp Çarmıklı'dan dinlemelisiniz” diyorlar…" diye konuştu. 

Mehmet Cengiz ilk defa konuştu: Artık yeter hesap soracağım!


Geri Dön