29 / 04 / 2024

mehmetçik meydanı açıldı mı

mehmetçik meydanı açıldı mı

Çatalca Belediyesi tarafından 2015 yılında yapılan proje sonrası ilçede hem otopark soruna büyük ölçüde çözüm olan hem de yeni bir festival alanı olarak göz dolduran Mehmetçik Meydanı 2016 yılı içerisinde yapılan yeni düzenlemeler ile daha da genişletildi.

Everest Internatıonal Emlak İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Meydan Alsham Şubesi açıldı!

Everest Internatıonal Emlak İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Meydan Alsham Şubesi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Dağtekin tarafından açıldı.

Yıl İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Sultan Mehmet Şubesi açıldı!

Yıl İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Sultan Mehmet Şubesi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Yılmaz ve Alime Yılmaz ortaklığında açıldı.

Mehmet Ersoy'dan yanan orman arazilerinin imara açıldığı iddialarına yanıt!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy yanan orman arazilerinin imara açıldığı iddialarına yanıt verdi. İşte Ersoy'un o yanıtı...

Subsea 7 Deep Sea Lımıted Merkezi Birleşik Krallık İstanbul şubesi açıldı!

Subsea 7 Deep Sea Lımıted Merkezi Birleşik Krallık İstanbul şubesi  Ataşehir’de  100 bin TL yatırım bedeli ile Erol Yazıcı  Ve Brıan Douglas Wrıght tarafından açıldı.

Atha Meydan Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Atha Meydan Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Sancaktepe'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Tahsin Sağır tarafından açıldı.

Kadıköy Meydanı için tasarım yarışması başladı: Üç proje oylamaya açıldı!

Çalışmalarına devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve İstanbul Planlama Ajansı’nın (İPA) ortak çalışmalarıyla Kadıköy Meydanı tasarımı için üç proje oylamaya açıldı. 

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Pendik Meydan Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Pendik Meydan Şubesi bugün Pendik'te 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Beşiktaş Meydan Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Beşiktaş Meydan Şubesi bugün Beşiktaş'ta 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Üsküdar Meydan Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Üsküdar Meydan Şubesi Üsküdar'da 5 bin TL sermaye bedel ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği ve Ticaret A.Ş. On Çeşme Meydan şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği ve Ticaret A.Ş. On Çeşme Meydan Şubesi bugün Beykoz’da 5 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Mehmet Üstünkaya No:1903 Tesisi Hizmete Açıldı!

Uzun zamandır halde bulunan olan Akatlar Mehmet Üstünkaya No:1903 Sosyal Tesisi, Beşiktaş Belediyesi ve BJK tarafından yapılan ortak çalışmaların ardından hizmete açıldı...

Hacı Mehmet Alkan Camii açıldı!

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Tayfur Sökmen Kampüsü'nde yapımı tamamlanan Hacı Mehmet Alkan Camii kompleksi hizmete açıldı.

Justwork Uluslararası Ofis Yönetimi ve İşletmeciliği A.Ş. Meydan İstanbul AVM Şubesi açıldı!

Justwork Uluslararası Ofis Yönetimi ve İşletmeciliği A.Ş. Meydan İstanbul AVM Şubesi bugün Ümraniye'de 13 milyon 750 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

mehmetçik meydanı açıldı mı Haberi

mehmetçik meydanı açıldı mı


Çatalca Belediyesi tarafından 2015 yılında yapılan proje sonrası ilçede hem otopark soruna büyük ölçüde çözüm olan hem de yeni bir festival alanı olarak göz dolduran Mehmetçik Meydanı 2016 yılı içerisinde yapılan yeni düzenlemeler ile daha da genişletildi.


Erguvan Festivali’nin artık yeni adresi olan Mehmetçik Meydanı 17. Erguvan Festivali olarak da misafirlerini ağırlamaya hazırlanırken, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara da burada yapılan yeni düzenlemeleri ve festival hazırlıklarını denetledi.


Mehmetçik Meydanı’nın devamında yapılan çalışmaları da inceleyen Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, beraberindeki Belediye Başkan Yardımcıları ve daire müdürlerine, çalışmaların düzenli bir şekilde devam etmesi gerektiğini belirtti.



Çatalca...