18 / 05 / 2024

mehpare evrenol incek life

mehpare evrenol incek life

Her ay yapılmakta olan “Ankara’yı Değiştiren Projeler Forumları” bu ay mimar Mehpare Evrenol’un proje müellifi olduğu İncek Life Konutları projesi ile devam ediyor.

İnşaat Yüksek Mühendisi Önder Malik Evrenol vefat etti!

İnşaat Yüksek Mühendisi Önder Malik Evrenol vefat etti. Ailesi ve Yesa Yapı Elemanları Sanayi ve Ticaret A.Ş. taziye ilanı yayınladı. 

Evrenol Otelcilik Turizm Anonim Şirketi  kuruldu!

Evrenol Otelcilik Turizm Anonim Şirketi  bugün 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Kadıköy’de Mehpare Evrenol tarafından kuruldu.

İncek Loft'ta Alışveriş Kanyonu kiraya açıldı!

Ankara Incek'te Akfen inşaat tarafından gerçekleştirilen incek Loft projesinde yaşam 30 Haziran'da başlıyor. incek Loft projesinin içinde yer alan Alışveriş Kanyonu'nda bulunan mağazalar kira tekliflerine de açıldı.

Mimar Mehpare Evrenol: Yeni konutlar Türkiye'yi tek tipleştirdi!

Evrenol Architects’in kurucusu Yüksek Mimar Mehpare Evrenol, büyüyen şehirler, yeşile dönüş gibi gelişmelerin mimariyi nasıl etkilediğini anlattı. Evrenol, yeni konutların dünyayı ve Türkiye’yi tek tipleştirdiğini düşünüyorum” diyor.

Kentsel dönüşüm amacından saptı!

Türkiye'deki çarpık yapılaşmayı önlemek için başlatılan kentsel dönüşümün, bina yenilemeye dönüştüğü, bozuk şehir yapısmı düzeltmediği ifade edildi. Yüksek mimar Mehpare Evrenol, projelerin verimsiz olduğunu söyledi

Akfen İncek Loft'ta fiyatlar 314 bin TL'den başlıyor!

Akfen İnşaat tarafından Ankara İncek'te hayata geçirilen incek Loft projesinde ilk daire teslimlerine Nisan 2016'da başlanacağı açıklandı. Toplam 1199 konutlu projede daire fiyatları 314 bin liradan başlıyor.

Evrenol Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Evrenol Mimarlık Limited Şirketi, Mehpare Evrenol, Salih Tamer Tunbiş, Burak Karaca ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 6 Kasım'da Kadıköy, Koşuyolu Mahallesi, Simge Sokak'ta kuruldu.

Mehpare Evrenol: Gayrimenkul projelerimiz dünyada lider!

2015 Dubai Cityscape Fuarı'nda yer aldığı projelerle büyük ilgi gören Evrenol Architects'in kurucusu Mehpare Evrenol, dünya liginde eksiksiz proje üreticisi bir mimarlık ofisi olarak değerlendirilmekten gurur duyduklarını belirtiyor.

Akfen Loft İncek fiyat listesi!

Ankara'nın Gölbaşı İlçesi İncek Mahallesi'nde hayata geçirilen İncek Loft Akfen İnşaat tarafından yükseliyor. Akfen loft incek fiyat listesi dairelerin konumlarına göre farklılık gösteriyor.

İncek Loft'ta 18 ay boyunca ödeme yok!

AKFEN inşaat tarafından Ankara İncek'te hayata geçirilen İncek Loft, 800 adetlik satış rakamına ulaştı, incek Loft, 14 Haziran'a kadar geçerli olan yüzde 10 ön ödeme sonrası 18 ay boyunca hiçbir ödemenin olmadığı plan sunuyor.

İncek Loft'ta ödememe kampanyası devam ediyor!

Akfen İnşaat tarafından Ankara incek'te hayata geçirilen İncek Loft projesinde 14 Haziran'a kadar geçerli olan yüzde 10 ön ödeme sonrası 18 ay boyunca hiçbir ödemenin olmadığı "ödememe" planı devam ediyor.

Ankara İncek Loft'ta ödememe kampanyası 14 Haziran'a kadar!

Akfen İnşaat tarafından Ankara incek'te hayata geçirilen İncek Loft projesinde 14 Haziran'a kadar geçerli olan yüzde 10 ön ödeme sonrası 18 ay boyunca hiçbir ödemenin olmadığı "ödememe" planı devam ediyor.

İncek Loft Ankara Uluslararası Film Festivali'ne sponsor oldu!

Ankara Uluslararası Film Festivali Sponsoru Incek Loft "Senden Bana Kalan" filminin özel gösterimini kokteyl eşliğinde sinemaseverlerle buluşturdu..

mehpare evrenol incek life Haberi

mehpare evrenol incek life

Her ay bir güncel proje, tasarımcısı, işvereni, yatırımcısı, yüklenicisi, işletmeci/ pazarlamacısı ve  ilgili tüm tarafları ile sunulmaya ve tartışılmaya devam ediyor. “Şehir İçinde Şehir Konutlar” temalı forumda "İncek Life Konutları" projesi mimar Mehpare Evrenol’un da konuşmacı olarak yer alacağı forumda masaya yatırılıyor. 


19 Nisan Cuma günü Mimarlık Merkezi’nde Saat 18:30’’da TSMD Yönetim Kurulu Başkanı Yeşim Hatırlı’nın açılış konuşması ile başlayacak olan forumda, plancı, mimar ve yatırımcı gözüyle "İncek Life Konutları" değerlendirilecek.  

Ayrıca proje sunumunda, şehir içi ve şehir dışı büyük ölçekli konut tasarımlarını, konut yerleşimlerinin değişen ölçeğini, konut kavramının değişkenleri ve girdileri tartışılacak. 


Her ay farklı projelerin değerlendirildiği forumlar, tüm mimarlık ve sektör paydaşlarını sağlıklı bir diyalog ve eleştiri ortamı için bir araya getirmeyi, mimarlık öğrencileri ve meslek pratiğinin yeni katılımcıları...