05 / 05 / 2024

İncek Life Konutları masaya yatırılıyor!

İncek Life Konutları masaya yatırılıyor!

Her ay yapılmakta olan “Ankara’yı Değiştiren Projeler Forumları” bu ay mimar Mehpare Evrenol’un proje müellifi olduğu İncek Life Konutları projesi ile devam ediyor.



Her ay bir güncel proje, tasarımcısı, işvereni, yatırımcısı, yüklenicisi, işletmeci/ pazarlamacısı ve  ilgili tüm tarafları ile sunulmaya ve tartışılmaya devam ediyor. “Şehir İçinde Şehir Konutlar” temalı forumda "İncek Life Konutları" projesi mimar Mehpare Evrenol’un da konuşmacı olarak yer alacağı forumda masaya yatırılıyor. 


19 Nisan Cuma günü Mimarlık Merkezi’nde Saat 18:30’’da TSMD Yönetim Kurulu Başkanı Yeşim Hatırlı’nın açılış konuşması ile başlayacak olan forumda, plancı, mimar ve yatırımcı gözüyle "İncek Life Konutları" değerlendirilecek.  

Ayrıca proje sunumunda, şehir içi ve şehir dışı büyük ölçekli konut tasarımlarını, konut yerleşimlerinin değişen ölçeğini, konut kavramının değişkenleri ve girdileri tartışılacak. 


Her ay farklı projelerin değerlendirildiği forumlar, tüm mimarlık ve sektör paydaşlarını sağlıklı bir diyalog ve eleştiri ortamı için bir araya getirmeyi, mimarlık öğrencileri ve meslek pratiğinin yeni katılımcıları için, mesleki karar, üretim ve süreçlere dair tüm aşamalar, sorunlar ve çözümlerin tarafların ağzından dinlenebileceği paylaşımcı bir ortam sunmayı amaçlıyor.


Geri Dön