09 / 07 / 2024

Mehtap Biter mimarlık

Mehtap Biter mimarlık

Mimar Mehtap Biter kimdir? Mehtap Biter, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehtap Biter, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Mehtap Biter..

Atölye 417 Mimarlık Ve Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atölye 417 Mimarlık Ve Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehtap Ortaç Balcı ve Öznur Çakan ortaklığında kuruldu.

Hemg Mimarlık Mühendislik Ve Kentsel Dönüşüm Anonim Şirketi kuruldu!

Hemg Mimarlık Mühendislik Ve Kentsel Dönüşüm Anonim Şirketi Esenyurt'ta Mehtap Güneş tarafından kuruldu.

Gmk Gayrimenkul Danışmanlık Dekorasyon Mimarlık İnşaat Pazarlama Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Gmk Gayrimenkul Danışmanlık Dekorasyon Mimarlık İnşaat Pazarlama Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gül Mehtap Kaya tarafından kuruldu.

Şeffaf Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şeffaf Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Gürel ve Mehtap Gürel ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 14 Aralık'ta Bağcılar, Demirkapı Mahallesi'nde kuruldu.

Artemis Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Artemis Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi, Mehtap Açıkdeniz tarafından 500 bin TL sermaye ile 14 Ağustos'ta Kartal, Yeni Mahallesi, Balıkesir Caddesi, Teknik Yapı Elite Residence'da kuruldu.

Mehtap Biter kimdir?

Mimar Mehtap Biter kimdir? Mehtap Biter, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehtap Biter, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Mehtap Biter..

SMD Studio İnşaat Mühendislik Mimarlık Tasarım ve Proje Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

SMD Studio İnşaat Mühendislik Mimarlık Tasarım ve Proje Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Mehtap Korkmaz, Doğukan Korkmaz, Serap Korkmaz tarafından 150 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Gigo Tasarım Mimarlık şirketi kuruldu!

Gigo Tasarım Mimarlık İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kurdu

Türkiye Hazır Beton Birliği'nden mimarlık yarışması!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi'nin desteğiyle üçüncü mimarlık yarışmasını düzenliyor

Bina Mimarlık Mühendislik şirketi kuruldu!

Bina Mimarlık Mühendislik Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kurdu

VitrA ve Türk Serbest Mimarlar Derneği işbirliğiyle VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi başlıyor!

VitrA ve Türk Serbest Mimarlar Derneği'nin işbirliğiyle gerçekleştirilen “VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi”nin ilk sergisi Mutluluk Fabrikaları, Mimar Saitali Köknar'ın küratörlüğü ve Pelin Derviş'in koordinatörlüğüyle, 7 Şubat'ta Galeri Işık Teşvikiye'de açı

Fenerbahçe Ülker Sports Arena'yı Ömerler Mimarlık tasarladı!

Ömerler Mimarlık'ın İstanbul Ataşehir'de projesini tamamladığı “Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena”, NBA kalitesini Türkiye'ye taşıdı.

Selçuklu Kongre Merkezi, Tabanoğlu Mimarlık tarafından tasarlanıyor!

Konya Selçuklu Belediyesi, 50 milyon liraya mal olacak bir kongre merkezi yaptırıyor. Selçuklu Kongre Merkezi'ni dünyadaki 100 büyük mimarlık ofisi içinde yer alan Türk şirketi Tabanlıoğlu Mimarlık Ofisi tasarladı

Mehtap Biter mimarlık Haberi

Mehtap Biter mimarlık

Mehtap Biter kimdir?

Mehtap Biter, 1970 yılında Adana’da doğdu. Adana Lisesi’den mezun olduktan sonra 1988 yılında İTÜ mimarlık fakültesine başladı. 


Mezun olduktan sonra İstanbul'da muhtelif mimarlık ofislerinde ağırlıklı olarak eski eser restorasyonu olmak üzere çeşitli projeler üzerinde çalışmalar yaptı.


1998 yılından itibaren mimar Ali Biter ile birlikte vakıflar genel müdürlüğüne ait tarihi yapıların rölöve restitüsyon ve restorasyon projelerinin hazırlanmasında çalışmalar yaptı. Başta İstanbul olmak üzere, Sivas, Bolu,Kayseri,Tekirdağ  gibi illerde tarihi eser restorasyon çalışmalarında görev aldı.


2000 Yılında Bodrum’da Mimar ALİ Biter ile birlikte  Alme Design  Yapı & Mimarlık firmasını kurdu. Bu tarihten itibaren Alme Design & Mimarlık firması bünyesinde, Bodrum ve çevresinde konut ve turizm yapıları alanında proje,tasarım, uygulama ve danışmanlık  hizmetleri vermektedir.


İletişim bilgileri:

Kıbrıs Şehitleri Cad. No:323/3 

Gümbet / Bodrum

T. &  F. 0 252...