03 / 05 / 2024

Meksika Futbol Ligi

Meksika Futbol Ligi

Fenerbahçe’nin devre arasında Arsenal’den transfer ettiği yıldız futbolcu Mesut Özil, Meksika Futbol Ligi takımlarından Necaxa’nın sahiplerinden biri olacak. Mesut Özil’in de aralarında yer aldığı emlak yatırımcıları Al Tylis ve Sam Porter’ın öncü olduğu ABD’li yatırımcılar, kulubü satın alacak.

ABD'li emlak yatırımcıları ve Mesut Özil Meksika takımı Nexaca’yı satın alacak!

Fenerbahçe’nin devre arasında Arsenal’den transfer ettiği yıldız futbolcu Mesut Özil, Meksika Futbol Ligi takımlarından Necaxa’nın sahiplerinden biri olacak. Mesut Özil’in de aralarında yer aldığı emlak yatırımcıları Al Tylis ve Sam Porter’ın öncü olduğu ABD’li yatırımcılar, kulubü satın alacak.

PSG'li Angel Di Maria'nın evi soyuldu!

Fransa Birinci Futbol Ligi (Ligue 1) ekiplerinden Paris Saint-Germain'in (PSG) Arjantinli futbolcusu Angel Di Maria'nın evi soyuldu...

Borussia Dortmund'un stadı hastaneye dönüşüyor!

Koronavirüsle mücadele kapsamında Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) kulübü Borussia Dortmund, stadının tedavi merkezine dönüştürüldüğünü açıkladı.

Bayern Münih takımından akıllı stat örneği!

Almanya Birinci Futbol Ligi takımlarından biri olan Bayern Münih "bağlı stadyum" konseptini hayata geçirdi. Bu kapsamda taraftarların stadyumdaki maç izleme deneyimi kusursuz hale gelecek.

2016’da 25 bin futbol sahası genişliğinde inşaat yapıldı!

Türkiye'de 2016 yılı içerisinde toplam 202 milyon 232 bin metrekare inşaat yapıldı. Bu inşaatlar metrekare olarak yaklaşık 25 bin futbol sahasına eşit.

Karşıyaka Efsaneleri Futbol Sahası Mayıs'ta açılacak!

Karşıyaka Belediyesi, Zübeyde Hanım Mahallesi'nde Karşıyaka Efsaneleri Futbol Sahası'nı yaptırdı. Sahanın mayıs ayında hizmete girmesi bekleniyor.

Meksika duvarının inşaatına İsrail şirketi Magal talip!

Trump'ın Meksika sınırına örmeyi planladığı 1.600 kilometrelik duvarın inşaatına İsrail şirketi Magal talip oldu. Şirket, İsrail Mısır sınırına da duvar inşaatı yaptı.

Meksika ile ABD arasında duvar gerilimi!

Meksika, ABD Başkanı Trump'ın, iki ülke sınırına örmeyi planladığı duvarın maliyetini, Meksika'dan ithal edilen mallara yüzde 20 vergi koyarak finanse etme planına tepki gösterdi.

Donald Trump, Meksika sınırına duvar örme kararını onayladı!

ABD Başkanı Donald Trump, "yasa dışı göçmenleri önlemek" ve "sınır güvenliğini artırmak" amacıyla Meksika sınırına duvar örülmesini öngören kararnameyi imzaladığını açıkladı.

Bilecik Bayırköy'e yeni futbol sahası!

Bilecik’in Bayırköy Beldesi’nde yapımı devam eden futbol sahasında sona yaklaşılıyor. Belde Belediye Başkanı Mustafa Yaman, Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet KAsapoğlu’nu ziyaret ederek sahanın tamamlanma sözleşmesini imzaladı.

İstanbul’un ilk ampute futbol sahası açıldı!

Pendikspor ile Pendikspor Ampute Futbol Takımı, Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir gösteri maçı gerçekleştirdi. Yapımı yeni tamamlanan İstanbul’un ilk ve tek ampute futbol sahasında oynanan karşılaşma 2-2 sona erdi.

Bayern Münih'ten Saraybosna'ya stad yatırımı!

Almanya 1. Futbol Ligi (Bundesliga) kulüplerinden Bayern Münih, Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'daki bir stada yatırım yapmak için temaslarda bulunacak.

Kocaeli Salih Gün futbol sahası açıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Dilovası İlçesi Tavşancıl bölgesinde Tavşancıl Belediyesi’nin ilk belediye başkanı olan Salih Gün’ün adını taşıyan futbol sahasının tanıtım programını gerçekleştirildi.

Meksika Futbol Ligi Haberi

Meksika Futbol Ligi

Fenerbahçe’nin devre arasında Arsenal’den transfer ettiği yıldız futbolcu Mesut Özil, Meksika Futbol Ligi takımlarından Necaxa’nın sahiplerinden biri olacak. Mesut Özil’in de aralarında yer aldığı emlak yatırımcıları Al Tylis ve Sam Porter’ın öncülük ettiğiABD’li bir yatırımcı grup, Nexaca’yı satın almak için harekete geçti.

Sözcü'de yer alan habere göre; emlak yatırımcıları Al Tylis ve Sam Porter’ın öncülük ettiği yatırım grubunda Mesut Özil’in dışında ünlü oyuncu Eva Longoria, top model Kate Upton ve eşi beyzbol oyuncusu Justin Verlander de yer alıyor. Necaxa Kulübü’nün sahibi Tinajero ailesinin de doğruladığı teklifin kabul edilmesi için Meksika Futbol Ligi Yönetimi’nden onay bekleniyor.

Daha önce İngiltere, İtalya ve Fransa’da kulüp satın ABD’li yatırımcılar, ilk kez Meksika’da bir takım satın alacak. Yatırım şirketinin 9 haneli bir teklif yaptığı,...