05 / 05 / 2024

Meksika otel onayı

Meksika otel onayı

Meksika'da 23 bina ve yapay bir göl ile 520 odalı otel inşa edilmesine deniz kaplumbağaları sebebiyle onay verilmedi.

Loft İasos için onay çıktı! Akfen'den Muğla'ya 550 odalı yeni otel geliyor!

Loft İasos için projesi onay çıktı. Akfen tarafından Muğla Milas'ta hayata geçirilecek olan Loft İasos 547 milyon 785 bin TL'ye mal olacak.

Lujo Otel Bodrum'dan Maldivler ve Meksika'ya yeni yatırım!

Lujo Otel Bodrum, son yıllarda adından sıkça bahsettiren otellerden oldu. Serkoç Otelcilik tarafından hizmete sunulan otel yönetimi, Maldivler'de bir proje geliştirmek üzere hazırlıklara başladı.

Van'da yüzen otel projesine onay geldi!

Van Edremit Belediyesi'nin turizmi canlandırmak için hayata geçireceği otel projesine Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nda onay geldi. 

Mermerler Grup yeni otel projesi için Anıtlar Kurulu'ndan onay bekliyor!

Yıllık 11 milyon ziyaretçiyi ağırlayan Carousel AVM için COVID-19 sürecinde 200 bin dolarlık teknoloji yatırımı yapan Mermerler Grup, yeni projesi için çalışmalara başladı. Osmanlı döneminde stratejik roller üstlenen tarihi bir yapının yer aldığı yeni otel projesi için Anıtlar Kurulu'ndan onay bekle

Meksika sınırı duvarı için Pentagon'dan 3.6 milyon dolar bütçe! 

ABD Başkanı Donald Trump'ın Meksika sınırına duvar projesine Savunma Bakanlığı fonundan 3.6 milyar dolar ayrılmasına onay verdi.

Meksika sınırı duvarı için Pentagon'dan bütçe! 

ABD Yüksek Mahkemesi, Amerikan Başkanı Trump'ın Meksika sınırına örülmesini istediği duvar için Pentagon bütçesinden 2.5 milyon dolar bütçenin kullanılmasına onay verdi. 

Müberra Eresin: Bazı bölgelere otel yapılmamalı

TÜROB Başkanı Eresin, "Bir otel yapılacağı zaman kuruldan onay çıksın. Bazı bölgelere otel yapılmasından yana değiliz" ifadelerini kullandı...

Meksika'daki otel projesine deniz kaplumbağaları için onay verilmedi!

Meksika'da 23 bina ve yapay bir göl ile 520 odalı otel inşa edilmesine deniz kaplumbağaları sebebiyle onay verilmedi.

Meksika duvarının inşaatına bütçeden para yok!

ABD'de kongresinde Meksika sınırına inşa edilecek duvar için bütçe ayrılmadı. Bütçe için Cuma günü onay günü bitecek.

Kıbrıs'taki kumarhaneli otel inşaatı onay bekliyor!

Evrensel Sevgi ve Kardeşlik Derneği (ESKAD) üyesi İbrahim Davran da Hz. Ömer Türbesi'nin çevresine kumarhaneli otel inşaatının devam ettiğini belirterek inşaatı için de Bakanlar Kurulunda görüşmelerin devam ettiğini söyledi.

Lara Sera Otel'in sahili halkın kullanımına açıldı!

Lara’da Sera Otel’in halkın kullanımına açık sahili kullanmasına onay veren planlama Danıştay tarafından iptal edildi.

Özak GYO'nun Beşiktaş projesine onay çıktı!

Beşiktaş Balmumcu’da, Özak GYO’nun 8 bin 349 metrekare alan üzerine projelendirdiği otel ve rezidansa İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi’nden onay çıktı.

Pearl of İstanbul Kumburgaz projesine bakanlıktan onay!

Pearl of İstanbul Kumburgaz projesine bakanlıktan onay verildi. Tüm detaylarıyla netleşen Pearl of İstanbul projesinde 1.730 rezidans daire, 150 ticari birim, 50 ofis ve 390 odalı otel olacak...

Meksika otel onayı Haberi

Meksika otel onayı

Meksika Federal Çevre Dairesi tarafından Tulum'un kuzeyinde bulunan Xcacel plajında 23 bina ve yapay bir göl ile 520 odalı otel inşa edilmesine yönelik projeye onay vermedi.

Sputnik'te yer alan habere göre; projenin onay verilmemesinin nedeni olarak deniz kaplumbağaları gösterildi. Daire, projenin Yucatan Yarımadası'nın tamamında deniz kaplumbağalarının en önemli yuvalarından biri olan Xcacel'e zarar verebileceğini açıkladı. 

Koruma altına alınan  Xcacel plajında birçok caretta caretta, şahin gagalı kaplumbağa ve yeşil deniz kaplumbağaları...