24 / 07 / 2024

Mektebim Koleji hangi illerde var

Mektebim Koleji hangi illerde var

İnşaat, gıda, tekstil başta olmak üzere birçok alanda faaliyet gösteren Türk şirketleri, eğitimde de hedef büyüttü.Mektebim Koleji, Arap Yarımadası ile başlayacak olan yatırımlarını, daha sonra Türk Cumhuriyetleri ile sürdürecek.

Kartal Mektebim Koleji açıldı!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal Uğur Mumcu Mahallesi’nde bulunan Mektebim Koleji’nin açılışını yaptı. Başkan Altınok Öz ve Mektebim Koleji Genel Müdürü Faruk Tatar açılış öncesi sınıfları dolaştı...

Mektebim Koleji Dubai'de okul açacak!

İnşaat, gıda, tekstil başta olmak üzere birçok alanda faaliyet gösteren Türk şirketleri, eğitimde de hedef büyüttü.Mektebim Koleji, Arap Yarımadası ile başlayacak olan yatırımlarını, daha sonra Türk Cumhuriyetleri ile sürdürecek.

Çiğli Mektebim Koleji yılın en iyi okul mimarisi ödülünü aldı!

Artı eğitim dergisi ve eğitimtercihi.com web sitesinin düzenlediği Yılın Eğitimde Başarı Ödülleri 2015 töreni 20 Mayıs’ta düzenlenen törenle gerçekleştirildi.

Marina Ankara projesi Mektebim Koleji ile işbirliğine imza attı!

Sinpaş Yapı’nın Ankara’ya marina yaşamını sunan Marina Ankara projesi ile eğitim dünyasının yükselen markası Mektebim Koleji önemli bir işbirliğine imza attı.

Mektebim Koleji Sinpaş Marina Ankara Kampüsü'nü kuruyor!

Mektebim Koleji'nin, Sinpaş Yapı'nın Ankara projelerinden Marina'nın içerisinde yaklaşık 10 bin metrekare alan üzerine kurulacak akıllı kampüs projesi hayata geçiyor.

Marina Ankara'da Mektebim Koleji Kampüsü kurulacak!

Mektebim Koleji, Sinpaş Yapı’nın Marina Ankara projesi içerisinde yer alacak yaklaşık 10 bin metrekare alan üzerine kurulu yeni kampüs projesi için işbirliği anlaşması imzaladı.

Mektebim Koleji kampüs sayısını 100'e çıkaracak!

Eğitim sektörünün yeni yıldızlarından Mektebim Koleji, dünyanın birçok ülkesinde gayrimenkul, doğrudan ve fınansal yatırımlar yaparak uluslararası alanda faaliyet gösteren Saudi Economic and Development Company (SEDCO) ile ortaklık görüşmelerini tamamladı

Nisan ayında hangi vergiler ödenecek?

Hangi ayda hangi vergilerin ödeneceğine ilişkin açıklamalar, Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından açıklanıyor. Buna göre Nisan ayında hangi vergiler ödenecek? Hangi beyannameler verilecek? İşte Nisan ayı vergi takvimi...

Atalar Koleji öğrencileri Temiz çevre, temiz dünya projesini uyguluyor!

Atalar Koleji öğrencileri Temiz çevre, temiz dünya projesini uyguluyor. Atalar Koleji İlköğretim Okulu 3 - A sınıfı öğrencileri, Öğretmenleri Nuray Uyan gözetiminde çevre temizliği yaptılar.

Değer artış kazancı hangi beyanname ile verilir?

Gayrimenkullerin iktisap tarihinden başlayarak beş yıl içinde elden çıkarılmasından doğan kazançlar değer artışı kazancı olarak gelir vergisine tabi tutuluyor. Değer artış kazancı hangi beyanname ile verilir?

Şişli'de İtalyan Koleji açılacak!

İtalya'nın Ankara Büyükelçisi Gianpaolo Scarante, İtalyan Koleji'nin iki toplumu birbirine yakınlaştıracağını söyledi. Şişli Bilimsel Eğitim Kurumları tarafından Şişli'de açılacak İtalyan Koleji'nin tanıtımı, Venedik Sarayı'nda yapıldı.

Harita Bürosu hangi evrak ve dilekçeleri ister?

Belediyelerin Emlak ve Numarataj Servisi Harita Bürosu hangi işlem için hangi evrakları, dilekçeleri ister? Harita Bürosu işlemleri için hangi evraklar gerekir? Harita Bürosu işlemleri için hangi dilekçeler hazır olmalıdır? İşte cevaplar...

Sığınak hangi binalarda zorunludur?

Tabii afetlerden insanlarla, insanların yaşaması ve ülkenin harp gücünün devamı için zaruri canlı ve cansız kıymetleri korumak maksadıyla inşa edilen korunma yerleri sığınak olarak tanımlanıyor. Peki, sığınak hangi binalarda zorunludur?

Mektebim Koleji hangi illerde var Haberi

Mektebim Koleji hangi illerde var

İnşaat, gıda, tekstil başta olmak üzere birçok alanda faaliyet gösteren Türk şirketleri, eğitimde de hedef büyüttü.


Yurt içinde dört yılda 27 kampüste 69 okul açan Mektebim Koleji, Arap Yarımadası ile başlayacak olan yatırımlarını, daha sonra Avrupa ve Türk Cumhuriyetleri ile sürdürecek. Mektebim Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Kalko, Türk eğitim modelini dünya modeli haline getirmeyi planladıklarını, bu sebeple okul sayılarını hızla artıracaklarını söyledi. 2 Eylül'de sona erecek özel okul teşvikleri hakkında görüşlerini dile getiren Kalko, “Geçen yıl teşvik mekanizması minimum sorunla atlatıldı. Enteresandır, yeterince talep olmadığı için başvuran herkese verildi. Bu da halkta ciddi bir uyanmaya sebep oldu. Talep artışından dolayı bu yıl okullarda bir yığılma olacağını tahmin ediyorum. Bu yıl 260 bin öğrenciye daha destek verilecek. Artık özel okullar...