06 / 05 / 2024

Mektebim konya kampüsü son durum

Mektebim konya kampüsü son durum

Konya'da 16 bin metrekarelik alanda inşa edilen Mektebim Konya Selçuklu Kampüsü'nün 2017-2018 eğitim öğretim yılında açılması planlanıyor. Kampüs, iki bloktan oluşuyor.

Bahçeşehir Koleji Konya Kampüsü bu yıl açılacak!

Konya’daki Bahçeşehir Koleji’nin kampüs tanıtım toplantısı düzenlendi. Toplantıda açıklama yapan Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Enver Yücel; "Biz bu hayalimizi Konya'daki gerek devlet ve gerekse özel okullarla birlikte gerçekleştirmek isteriz” dedi.

Mektebim Okulları yedi pilot bölgede kampüs açacak!

Mektebim Okulları, STEM alanında güçlü bir adres olma hedefiyle UNESCO ile işbirliğine gitti.  Bu doğrultuda Türkiye’de yedi pilot bölgede en az bir kampüs açmayı planlıyor.

Mektebim Okulları 1.8 milyar yatırımla 60 yeni kampüs açacak!

Mektebim Okulları 2 yılda 1.8 milyar yatırımla 60 yeni kampüs açacak. Mektebim Okulları Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Kalko; "5 yıl sonra 150 kampus ve bir üniversiteye ulaşmış olacağız" dedi.

Mektebim Okulları'ndan 16 yeni kampüs!

Çağdaş ve modern eğitim ortamı sunan Mektebim, yatırımlarını anlatmak için basın toplantısı düzenlendi. Toplantıda, yeni eğitim öğretim yılına 16 yeni kampüs kazandırılacağı belirtildi.

Mektebim Konya Selçuklu Kampüsü 2018'de açılacak!

Konya'da 16 bin metrekarelik alanda inşa edilen Mektebim Konya Selçuklu Kampüsü'nün 2017-2018 eğitim öğretim yılında açılması planlanıyor. Kampüs, iki bloktan oluşuyor.

Konya Entegre Sağlık Kampüsü için imzalar atıldı!

Toplam yatırım değeri 350 milyon avro olan Konya Karatay Entegre Sağlık Kampüsü'nün finansmanında kullanılacak 265 milyon avroluk 18 yıl vadeli yatırım kredisi sözleşmesi düzenlenen tören ile imzalandı.

Mektebim Okulları kampüs sayısını 4 yılda 100'e çıkarmayı hedefliyor!

Özel okul sektörünün önümüzdeki yıllarda hızlıca büyüyeceğini belirten Mektebim Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Kalko “35 olan kampüs sayımızı 4 yılda 100’e çıkarmayı hedefliyoruz.

Tahir Akyürek, NEÜ kampüsünün inşaatını inceledi!

Konya Valisi Muammer Erol ve Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ)’nin kampüs inşaatında incelemelerde bulunarak Rektör Prof. Dr. Muzaffer Şeker’den bilgi aldı.

Konya NEÜ Kampüs inşaatı ne zaman bitecek?

Konya Valisi Muammer Erol ve Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ)’nin kampüs inşaatında incelemelerde bulunarak Rektör Prof. Dr. Muzaffer Şeker’den bilgi aldı.

Mektebim Koleji Sinpaş Marina Ankara Kampüsü'nü kuruyor!

Mektebim Koleji'nin, Sinpaş Yapı'nın Ankara projelerinden Marina'nın içerisinde yaklaşık 10 bin metrekare alan üzerine kurulacak akıllı kampüs projesi hayata geçiyor.

Marina Ankara'da Mektebim Koleji Kampüsü kurulacak!

Mektebim Koleji, Sinpaş Yapı’nın Marina Ankara projesi içerisinde yer alacak yaklaşık 10 bin metrekare alan üzerine kurulu yeni kampüs projesi için işbirliği anlaşması imzaladı.

Konya Taşkent'e yüksekokul kampüsü yapılıyor!

Taşkent İlçesine Selçuk Üniversitesine bağlı Yükseköğrenim kampüsü yapılıyor. TOKÎ tarafından yapılacak olan kampüs inşaatına en kısa zamanda başlanması planlanıyor.

Mektebim Okulları kampüs sayısını 30’a çıkaracak!

Yeni eğitim-öğretim yılında şu anda 20 olan kampüs sayısını 30’a çıkarmayı hedeflediklerini söyleyen Mektebim Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Kalko, “Franchising vermeye de başlayacağız. 2015 yılındaki ciro hedefimiz 150 milyon lira” dedi

Mektebim konya kampüsü son durum Haberi

Mektebim konya kampüsü son durum

Konya'da hayata geçirilen Mektebim Konya Selçuklu Kampüsü 2017-2018 eğitim öğretim yılında Buhara mahallesinde faaliyete giriyor. Anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise kademelerinde faaliyet gösterecek olan kampüste kapalı spor salonu, kapalı yüzme havuzu, spor alanları, dans salonu, branş derslikleri, kütüphane, konferans salonu, cep sineması, buz pisti, satranç salonu, 3D laboratuvarı ve diğer branş laboratuvarları yer alacak. Çocukların sosyal ve fiziksel gelişimini destekleyen altyapısıyla okul öncesinden liseye kadar tüm kademelerde faaliyet gösterecek olan Mektebim Selçuklu Kampüsü, “Bütünsel Eğitim Yaklaşımı” ile değişime ve gelişime açık, öğrenmekten keyif alan, kendine güvenen, soran, sorgulayan, araştıran, projeler üreten, takım çalışmasına yatkın, lider karakterli ve en az bir yabancı dili çok iyi konuşabilen öğrenciler yetiştirecek. Konya Park’ta bulunan tanıtım ofisi ile faaliyetlerine başlayan Mektebim, akademik, sosyal ve...