01 / 05 / 2024

Mel Gibson kim

Mel Gibson kim

Mel Gibson’ın elden çıkartmak istediği mal varlıklarına bir yenisi ekleniyor: Kosta Rika Ormanında yer alan 163 hektarlık arazi üzerindeki malikane satışa çıkarıldı. Kosta Rika’nın Nicoya Yarımadası’ndaki mal varlığını 29,75 milyon ABD doları karşılığında yeniden satışa sunuyor.

Mel Gibson, malikanesini 30 milyon dolara satışa çıkardı!

Oscar ödüllü oyuncu Mel Gibson, Kosta Rika'da bulunan Playa Barrigona adlı malikânesini satmak istiyor. Dört seneden beri satışı bir türlü gerçekleşemeyen malikâne üç ayrı villadan oluşuyor ve 2.5 kilometre kare büyüklüğünde bir ormanla çevrili...

Robyn Moore Malibu'da 17.5 milyon dolara ev aldı!

Ünlü oyuncu Mel Gibson'ın eski eşi Robyn Moore, 17.5 milyon dolara okyanus manzaralı, gösterişli bir ev satın aldı.  

Prens Harry ve Meghan Markle, Mel Gibson'ın evini satın aldı!

İngiliz kraliyet ailesinden ayrılan Prens Harry ve Meghan Markle'ın Kanada'dan Los Angeles'a taşındığı ve ünlü oyuncu Mel Gibson'ın evini 12 milyon sterline satın aldığı söylendi.

Mel Gibson'ın Malibu’daki 14,5 milyon dolarlık evi!

Cesur Yürek ve Cehennem Silahı gibi unutulmaz filmlerin sevilen oyuncusu Mel Gibson’ın dünyanın farklı yerlerinde birçok evi var. İşte Mel Gibson'ın Malibu’daki 14,5 milyon dolarlık evi...

Mel Gibson Kosta Rika’daki villasını satıyor!

Mel Gibson’ın elden çıkartmak istediği mal varlıklarına bir yenisi ekleniyor: Kosta Rika Ormanında yer alan 163 hektarlık arazi üzerindeki malikane satışa çıkarıldı. Kosta Rika’nın Nicoya Yarımadası’ndaki mal varlığını 29,75 milyon ABD doları karşılığında yeniden satışa sunuyor.

Mel Gibson'un Kosta Rika'daki yazlığı satılıyor!

Amerikalı aktör, yönetmen ve yapımcı Mel Gibson, Kosta Rika'daki yazlığını satıyor. Gibson, evi için 30 milyon dolar fiyat biçti.

Mel Gibson, Malibu'daki evini satıyor!

Oscar ödüllü oyuncu ve yönetmen Mel Gibson'un Malibu'daki evi satışa çıktı. Göz kamaştıran ev için 17 buçuk milyon dolar isteniyor.

Dükkan çöp vergisini kim öder?

Çevre temizlik vergisi olarak da bilinen çöp vergisi, belediye sınırları ve mücavir alanlar içinde bulunan ve belediyelerin çevre temizlik hizmetleri için ödeniyor. Peki, dükkan çöp vergisini kim öder?

Emlak vergisini kim tahsil eder?

Emlak vergisi, mesken, işyeri, arsa ve arazi gibi taşınmaz mallar için ödeniyor. Peki, emlak vergisini kim tahsil eder? Emlak vergisi nereye ve ne zaman ödenir?

Bina risk analizini kim yapar?

Kapıcı, bahçıvan veya güvenlik görevlisi çalıştıran apartmanlar 1 Ocak 2013'ten itibaren risk değerlendirmesi yapmakla yükümlü oluyor. Peki, bina risk analizini kim yapar?

Gözde Akpınar kim?

2008 yılında Filli Boya olarak bilinen Betek Boya ve Kimya Sanayi’nin Yönetim Kurulu Başkanı olan Gözde Akpınar kim? İşte genç iş kadını Gözde Akpınar'ın özgeçmişi...

Vasiyeti kim açar?

Medeni Kanun gereğince, mirasbırakan, vasiyetnameyle bir ya da birden çok vasiyeti yerine getirme görevlisi atayabiliyor. Peki, vasiyeti kim açar? Vasiyetname nasıl açılır? İşte vasiyetnameyi yerine getirme görevi..

İnşaat ruhsatını kim alır?

İnşaat ruhsatı, yapı ruhsatı, mücavir alanlar içerisinde ruhsata tâbi olan herhangi bir yapının inşaatına başlanabilmesi için belediyelerce düzenlenen izin olarak karşımıza çıkıyor. Peki, bu inşaat ruhsatını kim alır?

Ev satışında komisyonu kim öder?

Ev alım satım işlemlerinin bir emlakçı aracılığı ile yapılması sonucunda emlakçıya belli bir miktar komisyon ödeniyor. Peki, ev satışında komisyonu kim öder? Ev satışında ne kadar komisyon ödeniyor?

Mel Gibson kim Haberi

Mel Gibson kim


Oscar ödüllü yönetmen ve aktör Mel Gibson’ın elden çıkartmak istediği mal varlıklarına bir yenisi daha eklendi  61 yaşındaki Gibson, kısa bir süre önce Kosta Rika’nın Nicoya Yarımadası’ndaki villasını 29,75 milyon ABD doları karşılığında satışa çıkardı. 

Milliyet'te yer alan habere göre ünlü aktör 11 yatak odalı, 14 banyolu, helikopter alanı ve özel plajı ile göz dolduran malikanesini 2010 yılında 35 milyon dolara ve 2014 yılında da 30 milyon dolara satışa sunmuştu fakat alıcısı olmamıştı.

Gibson’ın Kosta Rika’da yer alan mülkiyeti Pasifik Okyanusu’na bakan bir tepede 3 villadan meydana geliyor. Villalar tamamen kum olan plaja kısa bir yürüyüş mesafesinde bulunuyor. 



Mel Gibson'un Kosta Rika'daki yazlığı...