29 / 04 / 2024

Melas Hotels İstanbul

Melas Hotels İstanbul

İstanbul'un ana ulaşım arterlerinden Mecidiyeköy'deki eski Türk Telekom Genel Müdürlük binasının yerine Melas Hotels zinciri ilk şehir oteli olacak olan tesisini bu yıl açacak.

Wyndham Hotels - Resorts Türkiye'de 7 otel açacak!

Wyndham Hotels - Resorts, Türkiye’de büyümesini sürdürüyor. Wyndham Hotels - Resorts, sene sonuna kadar; İstanbul, Adıyaman, Elbistan, Ankara, Milas ve Kuşadası’nda 7 otelin daha açılışını gerçekleştirecek.

Delta Hotels By Marriott İstanbul Levent yarın açılıyor!

Delta Hotels By Marriott İstanbul Levent yarın açılıyor. Otelde, 232 oda ve gün ışığı seçenekli 7 tane toplantı salonu yer alıyor. 

Comfort Elite Hotels icradan satışa çıktı!

İstanbul 10 İcra Dairesi, İstanbul Fatih'te bulunan Comfort Elite Hotels'i satışa çıkardı. İcradan satışa sunulan otelin satış bedeli 32 milyon TL olarak belirlendi.

Accor Hotels İstanbul’daki iki otelini mayısa kadar kapatıyor!

Fransa merkezli Accor Hotels Grubu 2005’ten bu yana Türkiye’de faaliyet gösteriyor. Accor Hotels Grubu koronavirüs salgını nedeni ile İstanbul’da iki otelini kapatıyor…

Rotana Hotels'den otelde ev konsepti!

Ortadoğu’nun en büyük turizm zincirlerinden biri olan Rotana Hotels, İstanbul’daki 4 oteliyle Türkiye’de hizmet veriyor. Otel odalarının içerisinde eve dair bir çok şey mevcut. 

Melas Hotels ilk şehir otelini İstanbul'da açıyor!

İstanbul'un ana ulaşım arterlerinden Mecidiyeköy'deki eski Türk Telekom Genel Müdürlük binasının yerine Melas Hotels zinciri ilk şehir oteli olacak olan tesisini bu yıl açacak.

Küçükyalı Elite World Asia Hotel açıldı!

İstanbul, Van ve Marmaris’teki 6 oteliyle 16 yıldır turizm sektöründe faaliyetlerini sürdüren Elite World Hotels, İstanbul Küçükyalı’da Elite World Asia Hotel’i 6 Eylül tarihinde hizmete açtı.

Melas İstanbul Otel geliyor!

Karamancı Turistik Tesisler A.Ş., İstanbul Gayrettepe'de 2 bin 200 metrekarelik alan üzerinde Melas İstanbul Otel'i inşa edecek...

Cornelia Hotels yeni kongre merkezine başlıyor!

İstanbul'da olduğu kadar kongre yatırımları Antalya'da da ön plana çıkıyor. Cornelia Hotels yeni bir kongre merkezi yapımına başlayacak.

Mecidiyeköy Türk Telekom binası otel olacak!

Antalya merkezli yerli otel zinciri Melas Hotels, şehir otelciliğine girmeye hazırlanıyormuş. Para Dergisi yazarlarından Özlem Kapar Bayburs konu hakkında yazı paylaştı.

Endless Hotels Group'tan Şişli ve Taksim'e 3 otel!

Endless Hotels Group'un bugün İstanbul Taksim'de 3 oteli bulunuyor. Grubun Şişli ve Taksim bölgelerinde inşaat halinde 3 oteli daha var. Bunlardan birisi ise sanat konseptli olacak.

TAV Airport Hotels, Guest Review Awards'dan ödül aldı!

TAV Airport Hotel İstanbul ve TAV Airport Hotel İzmir elde ettiği başarılara ve ödüllerine bir yenisini daha ekledi. TAV Airport Hotels, uluslararası rezervasyon ve seyahat portalı Booking.com tarafından Guest Review Awards'e layık görüldü.

Choice Hotels Türkiye'deki otel sayısını 5'e çıkaracak!

Dünyanın en büyük ve başarılı otel zincirlerinden biri olan Choice Hotels, İstanbul ve Kahramanmaraş için imzaladığı anlaşmalarla Türkiye’deki Clarion Hotel sayısını beşe çıkaracak.

Melas Hotels İstanbul Haberi

Melas Hotels İstanbul

İstanbul'da ulaşımın ana arterlerinden Mecidiyeköy'deki eski Türk Telekom Genel Müdürlük binasının yerine otel yapılacağını daha önce bu sayfalardan duyurmuştuk. Geçen süre içinde binanın yıkımı gerçekleştirildi, hali hazırda kaba inşaat sürüyor. Üçüncü kata gelinmiş durumda. Para Dergisi'nin haberine göre; Antalya merkezli Karamana Turizm bünyesindeki Melas Hotels zincirinin ilk şehir oteli olacak olan tesisin açılışı, gelecek yıl bu zamanlarda yapılacakmış. 15 katlı ve 185 odalı olması planlanan otelin beş yıldızlı bir iş-konaklama merkezi olması hedefleniyormuş. Melas Hotels Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Ali Karamana, kendi işletecekleri bu yeni  yatırımın bölgedeki oteller arasında yükseleceğini söylüyormuş.

Gayrettepe'ye doğru artan plazalar arasında iş insanlarının 'i konaklama ihtiyacına cevap verecek nitelikte, her türlü donanıma sahip otelle birlikte turizm hareketliliğinin daha da artacağı öngörülüyormuş. Karamana, bölgedeki otel sayısının...