07 / 05 / 2024

Melda Mutcuoğlu wehaliç

Melda Mutcuoğlu wehaliç

Melda Mutcuoğlu, Gaziosmanpaşa’da, belediyenin işbirliği ile gerçekleştirilen WeHaliç Projesi Pazarlama Yöneticisi oldu. Peki, Melda Mutcuoğlu kimdir?

Özak GYO bağımsız yönetim kurulu üyelerini seçti!  

Özak GYO Genel Kurul Toplantısı'nda ortakların onayına sunulmak üzere Prof. Dr. Saim Kılıç, Oğuz Satıcı ve Melda Bayraktaroğlu'nun "Bağımsız Yönetim Kurulu Üye Adayı" olarak  belirlenmelerine karar verildi. 

Melda Bayraktaroğlu kimdir?

Özak GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Melda Bayraktaroğlu kimdir? Melda Bayraktaroğlu, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Melda Bayraktaroğlu'nun biyografisi...

Melda Bayraktaroğlu, Özak GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

Özak GYO'nun 14 Mayıs 2020 tarihli Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda ortakların onayına sunulmak üzere, Melda Bayraktaroğlu'nun "Bağımsız Yönetim Kurulu Üye Adayı" olarak belirlenmesi kararı aldı. 

Topkapı Mağazacılık Ve Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Topkapı Mağazacılık Ve Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi Melda Tekoğlu tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Melda Mutcuoğlu kimdir?

Melda Mutcuoğlu, Gaziosmanpaşa’da, belediyenin işbirliği ile gerçekleştirilen WeHaliç Projesi Pazarlama Yöneticisi oldu. Peki, Melda Mutcuoğlu kimdir?

İlhan Kaya ve Melda Mutcoğlu We Ilgın Haliç İnşaat’ta başladı!

Gaziosmanpaşa belediyesi ile birlikte geliştirilen ve bölgede master planlı kentsel dönüşüme öncülük eden We Haliç projesinin satış ve pazarlaması, sektörün yakından tanıdığı deneyimli bir kadroya emanet edildi.

Balance Güneşli Projesi teslim tarihi bilgileri!

Teknik detayları ve yatırımcıya sunulan avantajlarının paylaşıldığı basın toplantısına, Balance Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı ile proje paydaşları Selçuk Avcı ve Servotel Corporation İcra Kurulu Üyesi Melda Bayraktaroğlu ev sahipliği yaptı.

Vakıflar, İstanbul Beyoğlu'nda otel yaptıracak!

İstanbul Vakıflar Bölge Müdürlüğü, İstanbul Beyoğlu'nda yap-işlet-devret modeline göre otel yaptırmak üzere ihale düzenledi

Forum Ankara'nın ilk hediye çeki Rifat Hisarcıklıoğlu'ndan

Forum Ankara Outlet'in, "Kriz Varsa Çare de Var" kampanyasını desteklemek amacıyla gerçekleştireceği Hediye Çeki Kampanyası'nda ilk hediye çekini Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı (TOBB) Rifat Hisarcıklıoğlu verecek

Hidayet Türkoğlu Bodrum'dan yazlık aldı

Toronto Raptors'a transfer olan ünlü basketbolcu Hidayet Türkoğlu, Bodrum'dan yazlık aldı...

Ünlü mimar Ömer Çamoğlu dolandırıldı

Çamoğlu Mimarlık'ın sahibi mimar Ömer Çamoğlu'nun banka hesabı ortağı ve muhasebecisi tarafından boşaltıldı

Avcıoğlu'ndan 'Ev alma kulüp al' önerisi

Avcıoğlu, projede ev satın almaktan çok müşterilere bir kulübe dahil olma ayrıcalığının yaşatılacağını kaydetti

Çapanoğlu Büyük Camii aslına uygun restore ediliyor

Yozgat'taki tarihi Çapanoğlu Büyük Cami,Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından aslına uygun olarak restore ediliyor

Melda Mutcuoğlu wehaliç Haberi

Melda Mutcuoğlu wehaliç

Melda Mutcuoğlu, Gaziosmanpaşa’da, belediyenin işbirliği ile gerçekleştirilen WeHaliç Projesi Pazarlama Yöneticisi olarak göreve başladı.


Mutcuoğlu, daha önce Doğuş Yayın Grubu, Aremas Gayrimenkul bünyesinde Akzirve Gayrimenkul Strada, Bizimtepe Aydos ve Greenox projelerinde pazarlama yönetimi görevlerinde bulundu.


We Ilgın Haliç İnşaat Satış ve Pazarlamadan sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hakan BUCAK, hem nitelik hem de nicelik olarak İstanbul’un en önemli projelerinden birini Gaziosmanpaşa’da, belediyenin işbirliği ile gerçekleştirdiklerini hatırlattı. Hakan BUCAK, “İstanbul sevdalılarına özel tasarlanan bu projeyi kamuoyuna ve müşterilerimize en iyi şekilde yansıtacak kadroyu bulmakta oldukça seçici davrandık. Gerek sayın İlhan KAYA’nın gerekse de sayın Melda MUTCUOĞLU’ nun, şirketimize önemli bir katmadeğer sağlayacağına inancımız tamdır, kendilerine başarılar diliyoruz”...