10 / 05 / 2024

melen çayı nerede

melen çayı nerede

Barajlarındaki su seviyesi alarm veren İstanbul'a Melen'den günlük 676 bin metreküp su pompalanıyor. 2007 yılında kurulan Melen regülatöründen İstanbul'a en fazla su aktarımı geçen yıl yapıldı...

Grundig CM 4020 çay makinesinin fiyatı dibi gördü! En uygun nerede satılıyor?

Grundig, çay tiryakilerine özel ürettiği CM 4020 çay makinesinin fiyatını resmen dibe çekti. Grundig tarafından ürüne ilişkin tüm özellikler paylaşılırken, ürünün en uygun nerede satıldığı ise merak konusu oldu.

Arçelik Resital çay makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 16 Ocak 2023 fiyat listesi

Arçelik'ten Birlikte Satın Alın kampanyasına rağbet büyüdü. Arçelik Resital mutfak serisi kampanyası detayları için haberimizi okuyun. Peki Arçelik Resital çay makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Çok satan çay makineleri en ucuza nerede? 15 Ekim 2022 fiyat listesi...

En çok tercih edilen çay makinelerinin en ucuza nerede satıldığına baktık. İşte özellikleri ve fiyatları... 

Bir garip 8 milyar liranın hikayesi Çatlakların arasından buhar olup uçtu

Tam bir fiyaskoya dönüşen Melen Çayı barajı için 2014 yılında yapılan ilk ihalede maliyetin 214 milyon lira olması beklenirken, zaman içinde yapılan ihaleler ve harcanan paralar 8 milyon lirayı buldu. İşin garibi ise derin çatlaklar oluşan baraj setti halen kullanılamaz bir halde.

Düzce'de sel felaketi yaşanan bölgelerde inşaat çalışmaları başlıyor!

Düzce Cumayeri, Akçakoca, Gümüşova ve Çilimli ilçelerinde, Melen Çayı'nın taşması sebebiyle birçok noktada meydana gelen sel ve heyelanda zarar gören 49 köyde, alt ve üstyapı çalışmalarının büyük kısmı tamamlandı.

Düzce Melen Su Park 6 ay içerisinde tamamlanacak!

Düzce Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Melen Su Park projesindeki çalışmalar 6 ay içerisinde tamamlanacak.

Düzce Melen Su Park Projesi'ne çelik köprü!

Melen Su Park Projesi kapsamında Melen Çayı üzerinde yapılması planlanan Çelik köprü için hafriyat çalışmalarının yanı sıra diğer çevre ve yol bağlantılarında da çalışmalar başladı.

Düzce Küçük Melen Çayı'nın ihalesi 21 Temmuz'da!

Düzce Küçük Melen Çayı Islahı 2. Kısım yapım işlemi için 21 Temmuz 2016’da Ankara DSİ 5. Bölge Müdürlüğü’nde ihale yapılacak.

Melen Çayı Parkuru'nun kamulaştırma sorunu mecliste!

İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Melen Çayı Parkuruna ilişkin soru önergesi hazırladı. Tanal sorularını Orman Ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'ya sordu..

Antalyalı raftingciler Düzce Melen Çayı'nda tesis açacak!

Antalya'daki rafting işletmecileri Düzce'de bulunan ve Türkiye'nin en önemli rafting parkuruna sahip Melen Çayı'nda tesis açmak için girişimde bulundu. Yetkililer Antalyalı rafting işletmecilerinin gelmesiyle kalitenin daha da artacağı ifade ediliyor.

Düzce'de toplu açılış töreni gerçekleşti!

Düzce'deki toplu açılışta, Düzce Akçakoca Barajı İçmesuyu İsale Hattı, Düzce Büyük Melen Çayı Islahı 2. Kısım, Düzce Kaynaşlı İlçe Merkezi Yandereleri, Düzce Uğursuyu Deresi Islahı İkmali, Düzce Gölyaka Aksu Deresi Islahı İkmali projelerinin temeli atıldı

Melen Çayı kenarındaki katı atık tesisin ÇED kararı iptal edildi!

Düzce’de, İstanbul`un su kaynakları arasında bulunan Melen Çayı kenarında kurulan Düzce İli Belediyeleri Katı Atık Bertaraf Tesisi’nin Çevresel Etki Değerlendirme (ÇED) olumlu kararını mahkeme iptal etti.

TOKİ Samsun Çay Mahallesi kurası nerede?

Kura yöntemiyle satışa sunulan TOKİ Samsun Çay Mahallesi'nde dairelerin büyüklükleri minimum 98,46 metrekare olarak tasarlandı. Peki TOKİ Samsun Çay Mahallesi kurası nerede?

melen çayı nerede Haberi

melen çayı nerede


İstanbul'un su ihtiyacını karşılamak için kullanılan barajlar alarm veriyor. Barajlardaki doluluk oranı 2007'den sonra en düşük seviyeye gerileyerek yüzde 35 seviyesine ulaştı. İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin (İSKİ) verilerine göre, bugün itibariyle İstanbul'daki barajların doluluk oranı yüzde 35,04. Aralık 2012'de barajların doluluk oranı yüzde 54,39 iken bu oran geçen Aralık'ta yüzde 36,42'ye kadar düştü. 


8 ocak itibariyle 304 milyon metreküp suyun bulunduğu 10 barajdaki doluluk oranları şöyle: "Ömerli Barajı: yüzde 50,62, Papuçdere: 0,38, Sazlıdere: 20,11, Büyükçekmece: 31.62, Alibey: 20.71, Terkos: 42,71, Kazandere: 4,09, Elmalı: 7,84, Darlık: 36,21, Istrancalar: 53,59."


Ömerli Barajı'nda 119 milyon 143 bin metreküp, Terkos'ta 69 milyon 296 bin metreküp, Büyükçekmece'de 47 milyon 89 bin metreküp, Darlık'ta 38 milyon 928 bin metreküp, Sazlıdere'de 17 milyon 839 bin metreküp, Alibey'de...