07 / 07 / 2024

meles deresi son durum

meles deresi son durum

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, Meles Deresi'nde kokuya neden olan balçık ve çamuru tamamen kaldırarak dere tabanını betonlama çalışmalarına başladı. Başkan Aziz Kocaoğlu da çalışmaları yerinden izledi.

Konak Tramvayı Gazi Bulvarı çalışmaları 18 Eylül'de tamamlanacak!

Konak Tramvayı'nın imalat çalışmaları kapsamında bir kritik eşik daha aşılıyor. Şehitler Caddesi güzergahında yer alan Meles deresi üzerindeki karayolu köprüsünün inşaatı tamamlanıyor.

Gölcük Hisar Deresi Kavşağı'nda son durum ne?

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, Gölcük Hisar Deresi Kavşağı’ndaki çalışmalarına devam ediyor.

Kocaeli Hisar Deresi Köprülü Kavşağı’nda son durum!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı, Gölcük Hisar Deresi Kavşağı’nda uygulama çalışmalarını sürdürüyor.

Silivri Boğluca Deresi üzerindeki son binalar yıkıldı!

Silivri Belediyesi ekipleri, Boğluca Deresi üzerinde yapı ömrünü tamamlamış son kalan üç binanın yıkımını başarıyla gerçekleştirdi.

Gölcük Asar Deresi’nin ıslahı 25 milyon TL'ye mal olacak!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 25 Milyon TL’ye mal olacak Gölcük Asar Deresi’nin ıslahı ve bununla birlikte gerçekleştirilen yan yolların geldiği son durumu yerinde denetledi.

Bursa Mandıras Deresi ıslahında sona gelindi!

Son 5 yılda altyapı yatırımlarına 1 milyar 300 milyon TL’den fazla kaynak aktaran Bursa Büyükşehir Belediyesi, olası sel baskınlarına karşı 25 derede aralıksız sürdürdüğü ıslah çalışmaları kapsamında Kestel Mandıras Deresi’ndeki çalışmaları da tamamlama aşamasına getirdi.

Van Akköprü Deresi Islah Projesi tamamlanıyor!

Van Büyükşehir Belediyesi tarafından 2012 yılında yapımına başlanan ve aynı yıl birinci etabı tamamlanan geçen yılda ikinci etabı tamamlanarak hizmete sunulan Akköprü Deresi Islah Projesi’nin son etabı da yapılmaya başlandı.

Seydişehir Akçay Deresi'nde ıslah çalışmalarında son durum!

Konya'nın Seydişehir İlçe Belediye Başkanı Mehmet Tutal Akçay Deresi'nin ıslah çalışmalarını inceledi. Tutal, bölgede ikamet eden vatandaşların kışı huzurlu bir şekilde geçirebilmeleri için çalışmalara hız kazandırıldığını dile getirdi.

Bilecik'te Karasu Deresi ıslah çalışmaları denetlendi!

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Karasu Deresi ıslah çalışmalarını yerinde inceleyerek, son durum hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Sakarya Mahmudiye Seydisuyu Deresi modern görünüme kavuştu!

Mahmudiye’de yıllardır kaderine terk edilen ve ilçenin en büyük sorunu haline gelen Seydisuyu Deresi’nin son hali görenleri sevindirdi. Dere, sadece bir yılda güzel bir görünüme kavuştu.

Ayamama Deresi’ndeki ıslah çalışmaları 5 bin 400 metreyi aştı!

Yedi ilçeden geçerek Marmara Denizi’ne dökülen, son yıllarda taşkınlarla çevreye büyük zarar veren Ayamama Deresi’ndeki ıslah çalışmaları, 5 bin 400 metreyi aştı. İSKİ, dere güzergâhını düzelterek sel riskini bitirmeyi amaçlıyor

İzmir Meles Deresi'nde betonlama çalışmaları başladı!

İZMİR’deki Meles Deresi’nin zemininin 13 bin metrekaresini geçen yıl betonlayan İZSU, kalan 17 bin metrekarelik bölümde de betonlama çalışmalarına başladı.

Homeros Vadisi'nin Meles'e geçişini sağlayacak aksın sonuna gelindi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bornova'daki Homeros Vadisi ' ni Meles'i de içinde barındıran Bayraklı kıyılarıyla buluşturacak ulaşım aksının son halkasını tamamlıyor .

meles deresi son durum Haberi

meles deresi son durum


İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, Meles Deresi'nde kokuya neden olan balçık ve çamuru tamamen kaldırarak dere tabanını betonlama çalışmalarına başladı. Başkan Aziz Kocaoğlu da çalışmaları yerinden izledi.


Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, özellikle yaz aylarında artan sıcaklıkların dere tabanında biriken malzemelerde koku yaratmaması için Meles Deresi'nin tabanında düzenleme ve iyileştirme çalışması yapmaya başladı. İzmirBüyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu da, kent için önem taşıyan çalışmaları yerinde inceleyerek İZSU yetkililerinden bilgi aldı.


Sümerbank Köprüsü'nden Körfez girişine kadar olan 20 bin metrekarelik bölümde çalışmalarına başlayan İZSU, bu sayede koku yaratan balçık ve çamur oluşumunun önüne geçmiş olacak. Çamur pompalarıyla çamuru hızla susuzlaştıran ekipler, daha sonra çamur ve balçık birikimini özel amfibik araçlarla tabandan alarak dere zeminine kireç, anrojman taşı ve mıcırdan oluşan stabil...