19 / 05 / 2024

Melet Irmağı projesi

Melet Irmağı projesi

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, makamında gazetecilere yaptığı açıklamada, 19 Temmuz'da Ordu'yu ziyaret eden cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Erdoğan ile yaklaşık bir saat Ordu hakkında konuştuklarını belirtti...

Ordu Belediyesi'nden yeni yaşam merkezi projesi!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Civil Irmağı’nın denizle birleştiği Mostar Köprüsü ve mahmuzların bulunduğu alanda yeni bir yaşam merkezi ve restoran projesi hayata geçirilecek. Projelerle ilgili çalışmalar başlatıldı.

Ordu Melet Park Projesi'nde çalışmalar başladı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Durugöl Mahallesi'nde inşa edilecek "Melet Park Projesi" için çalışmalara başladı. Söz konusu proje 130 milyon liraya mal olacak.

Ordu Melet Park Projesi'ne ilk kazma vuruldu!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, 32 yıl boyunca çöp alanı olarak kullanılan bölgede bir mega projeyi daha hayata geçiriyor. Büyükşehir 130 milyon TL maliyetindeki Melet Park Projesi için çalışmalara başladı.

Ordu Civil Irmağı Projesi’nde ikinci etap tamam!

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin Altınordu ilçesinden geçen Civil Irmağı çevresinde başlattığı İkinci Etap Çevre Düzenleme Projesi tamamlandı.

Ordu'nun batı ve doğu bölgeleri Meletpark'la birleşecek!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ''Melet Irmağı ile Karadeniz'in birleşim noktasında dalgakıran ve mendirekler yardımıyla bir iç deniz bölgesi oluşturup bu bölge içerisinde marina, otel ve kültür merkezi oluşturulacak'' dedi.

Ordu Civil Irmağı Projesi’nde son durum!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, sosyal alanlara estetik bir görünüm kazandırmaya devam ediyor. Civil Irmağı 2. Etap Çevre Düzenleme Projesi’nde peyzaj çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, proje ile Ordu’ya yeni bir yaşam alanı kazandırılacak.

Ordu Büyükşehir Belediyesi MIPIM'e çıkarma yaptı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, şehrin en büyük projeleriyle Cannes'a çıkarma yaptı. Ordu, yaklaşık değeri 2 milyar lirayı bulan 4 projesini tanıttı. Projeler arasında 120 milyon liralık Melet Irmağı Projesi dikkat çekti.

Fatsa'da Estetik Şehir Projesi başlıyor!

Başkan Hüseyin Anlayan, “Hükümet Konağı’nın olduğu yerden başlayarak Bolaman Irmağı’na kadar ‘Estetik Şehir Projesi’ne girecek olan 170 tane bina var. Bu binalara bir renk cümbüşü görünümünde estetik bir görünüm kazandıracağız” dedi.

Turnasuyu Deresi'nin suyu 7 kilometrelik tünelle taşınıyor!

Ordu Kabadüz' den geçen Turnasuyu Deresi' nin suyu 7 kilometrelik tünelle 'Darıca 2' adlı HES'in kullanması amacıyla Melet Irmağı' na taşınıyor. İnşaat 2 yıldır devam ediyor...

HES projesi Melet Irmak'ını kuruttu!

HES'lerin doğaya verdiği zarar, Ordu'nun Melet Irmağı üzerinde çarpıcı biçimde ortaya çıktı

TOKİ'nin kentsel dönüşüm projesi için yıkımlar başladı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)  tarafından sürdürülen kentsel dönüşüm projesi kapsamında İzmir, Trabzon ve Uşak´ta kapsamlı yıkımlara başlanacağı bildirildi

Ankara'da Güneypark Kentsel Dönüşüm Projesi yapılacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara'da kat karşılığı kentsel dönüşüm projesi yapacak

Samsun Towers Projesi´nde 55 bin TL´ye 110 m² 3+1!

Samsun Towers Projesi´nde alanları 110 metrekare 3+1 konutlar 55 bin TL´ye satılıyor

Melet Irmağı projesi Haberi

Melet Irmağı projesi

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, 5 önemli yatırım konusunda Başbakan Erdoğan'dan talepte bulunduğunu belirterek, "Sayın Başbakanımız hiç birine itiraz etmeksizin bu 400 milyon liralık yatırımların tamamıyla ilgili bizzat ilgili bakanlara talimat vermek suretiyle programa alınmasını söyledi" dedi.


Yılmaz, makamında gazetecilere yaptığı açıklamada, 19 Temmuz'da Ordu'yu ziyaret eden cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Erdoğan ile yaklaşık bir saat Ordu hakkında konuştuklarını belirtti.


Başbakan Erdoğan'ın Ordu mitingini çok beğendiğini söyleyen Yılmaz, "Mitingin ardından Büyükşehir Belediyesini ziyaret eden Erdoğan ile Ordu'yu konuşma fırsatı buldum. Bu görüşmede Ordu'ya ilişkin 5 önemli yatırımımızla ilgili talepte bulundum. Bu talebimin tamamı Sayın Başbakanımızın ilgili bakanlara talimat vermek suretiyle süreci başlatmış olduk. Sayın Başbakanımızın ziyareti Ordu'ya 400 milyon liralık yatırım müjdesini de beraberinde getirmiş oldu. Hayırlı olsun" diye konuştu.


Yatırımlarla...