05 / 05 / 2024

Melet Park Ünye Port Projesi

Melet Park Ünye Port Projesi

ORDU Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, 2 yıllık çalışmasını değerlendirerek, “Kentimizde sorunları çözmek için çalışıyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak ‘marka kent’ olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz” dedi.

Ünye Atatürk Parkı Sosyal Tesisleri yenilendi!

Yatırımlarına son sürat devam eden Ünye Belediyesi, Atatürk Parkı Sosyal Tesisleri'ni baştan aşağı yeniledi.

Ordu Melet Park Projesi'nde çalışmalar başladı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Durugöl Mahallesi'nde inşa edilecek "Melet Park Projesi" için çalışmalara başladı. Söz konusu proje 130 milyon liraya mal olacak.

Ünye Belediyesi'nden 3 yeni park!

İlçeye yeni parklar kazandırmaya devam eden Ünye Belediyesi 3 yeni çocuk parkı daha inşa etti.

Ordu Melet Park Projesi'ne ilk kazma vuruldu!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, 32 yıl boyunca çöp alanı olarak kullanılan bölgede bir mega projeyi daha hayata geçiriyor. Büyükşehir 130 milyon TL maliyetindeki Melet Park Projesi için çalışmalara başladı.

Ünye Fevzi Çakmak Sosyal Tesisi tamamlanıyor!

Ordu’da yeni sosyal yaşam alanları oluşturmak amacıyla birçok projeyi hayata geçiren Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ünye ilçesinde başlattığı Fevzi Çakmak Parkı ve Sosyal Tesis Projesi’nin yapım çalışmalarına devam ediyor.

Ünye'ye yeni bisiklet yolu geliyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, “Akıllı Bisiklet” projesini Altınordu ilçesinin ardından Ünye’de de hayata geçiriyor. İhalesi yapılan ve güzergâh üzerinde çalışmaları devam eden proje, 32 bisiklet ile 55 akıllı park ünitesinde hizmet verecek.

Gönye Proje Tasarım, Park Mavera tasarımı ile dikkat çekiyor!

İnşaat ve gayrimenkul yatırım şirketleriyle çözüm ortaklığı yapan Gönye Proje Tasarım ortakları Mimar Yelin Evcen ve İç Mimar Gönül Ardal’ın iç mekan tasarımını üstlendiği Park Mavera Satış Ofisi, tasarım kurgusuyla dikkat çekiyor.

Ordu Ünye'ye yeni yaşam alanı!

Ünye ilçesine yeni bir sosyal yaşam alanı kazandırmak amacıyla hazırlanan Fevzi Çakmak Parkı ve Sosyal Tesis Projesi kapsamında ilk kazma vuruldu.

Ordu'ya 5 yıldızlı oteller geliyor!

Türkiye’nin nüfus itibarıyla en küçük ve en son kurulan büyükşehiri olan Ordu, şu sıralar önemli projelerle gündemde. Çikolata Park, Ünye Limanı, Çambaşı Kış Sporları Merkezi gibi vizyon projelerle konuşulan Ordu, bir turizm şehri olma yolunda ilerliyor.

Ordu projeleri Samsun İnşaat Fuarı'nda tanıtıldı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, 2. Samsun İnşaat 2016 – Yapı, İnşaat Fuarı'nda “ Ordu – Giresun Havalimanı, Çikolata Park, Ünye Limanı, Melet Park Yaşam Merkezi, Çambaşı Kayak Merkezi” gibi birçok projeyi 4 gün boyunca sergiledi.

Ordu Büyükşehir projeleri inşaat fuarında görücüye çıkıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, fuarda 40 m2 lik standda “ Ordu – Giresun Havalimanı, Çikolata Park, Ünye Limanı, Melet Park Yaşam Merkezi, Çambaşı Kayak Merkezi” gibi birçok projeyi 4 gün boyunca sergileyecek.

Nurol Park projesinin örnek dairesini Gönye Proje Tasarım gerçekleştirdi!

Güneşli Basın Ekspres Yolu üzerinde inşa edilen Nurol Park projesinin örnek dairesinin iç mimari konsept tasarımını yapan Gönye, uygulama projelerini de hazırladı. 1+1 örnek dairenin dekorasyonu da yine Gönye tarafından gerçekleştirildi.

Bahçeşehir Doğa Parkı Evleri'nde peşinde yüzde 30 indirim!

Emlak Pazarlama İnşaat tarafından inşa edilen Bahçeşehir Doğa Parkı Evleri'nde konutların fiyatı 112 bin TL'den başlıyor.

Melet Park Ünye Port Projesi Haberi

Melet Park Ünye Port Projesi

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, bir otelde basın toplantısı düzenleyerek 2 yıllık çalışmasını değerlendirdi. Büyükşehir Belediyesi olarak kentin ulaşım ve altyapı çalışmalarına önem verdiklerini, 752 kilometrelik Asfalt, Çambaşı Kayak Merkezi, Melet Park ve Ünye Port Projeleri’ni de hayata geçirmek için çalışma yürüttüklerini belirten Başkan Yılmaz, “19 ilçemizde 112 grup yolunda, 825 personel ve 397 araç ile toplam uzunluğu 752 kilometreyi bulan sıcak asfalt yol yapım çalışmalarımız hızla devam ediyor. Şehrimizi hem fındık hem de çikolata ile bütünleştirip dünyaya sunabilmek amacıyla Ordu-Giresun Havalimanı çevresinde tasarlanan 60 dönümlük alana inşa edilecek olan Çikolata Park Projesi halen inşaatı sürüyor. Toplam 652 dönüm alanı kaplayan, Çambaşı Kış Sporları ve Kayak Merkezi, Karadeniz Bölgesi’nin en büyük ve Türkiye’nin 5’inci büyük kayak merkezi olacaktır....