20 / 05 / 2024

Melih Murat Çetin

Melih Murat Çetin

Tekirdağ Yapı Denetim Limited Şirketi, Melih Murat Çetin tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 11 Şubat 2014 tarihinde Avcılar, Merkez Mahallesi, Reşitpaşa Caddesi'nde kuruldu.

Astor Gayrimenkul İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Astor Gayrimenkul İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Çetin tarafından kuruldu.

İtgensoy İnşaat İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İtgensoy İnşaat İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Küçükçekmece’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Çetin tarafından kuruldu.

Murat Hazinedar'a haksız mal varlığı davası!

Eski Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar ve meclis üyesi Çetin Kırışgil’e haksız mal edindikleri gerekçesiyle dava açıldı. Savcılık, Hazinedar ve Kırışgil için 8 yıl hapis ve 10 milyon para cezası talep edildi...

Bya İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Bya İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fahri Murat Çetin tarafından kuruldu.

Yusel İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı! 

Yusel İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fahri Murat Çetin tarafından açıldı.

Ankara Belediyesi Hafriyat Müdürü Murat Duvarcı görevinden alındı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna ve eski başkan Melih Gökçek arasındaki ‘Hafriyat geliri’ tartışmasında yeni bir gelişme yaşandı. Belediyenin Hafriyat Müdürü Murat Duvarcı görevinden alındı.

Map Arsa Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Map Arsa Geliştirme Anonim Şirketi, Bedii Can Yücaoğlu, Melih Murat Yücaoğlu, Birol Yücel tarafından 3 milyon TL'lik sermaye ile 25 Temmuz'da Şişli, Nişantaşı, Harbiye'de kuruldu.

Ankara kapıları bu akşam Murat Göğebakan konseriyle açılıyor!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, tartışmalara yol açan Ankara'nın giriş kapılarının bu akşam Murat Göğebakan konseriyle açılacağını duyurdu. Gökçek, Ankara kapılarının açılışını böyle tweet'ledi...

Tekirdağ Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Tekirdağ Yapı Denetim Limited Şirketi, Melih Murat Çetin tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 11 Şubat 2014 tarihinde Avcılar, Merkez Mahallesi, Reşitpaşa Caddesi'nde kuruldu.

Silahtarağa Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Silahtarağa Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Ayşe Nilgün Yücaoğlu, Bedii Can Yücaoğlu, Erkut Yücaoğlu, Melih Murat Yücaoğlu tarafından 14 milyon 250 bin TL'lik sermaye ile 22 Ağustos'ta kuruldu

Murat Kazaz: Çin'deki AVM eylülde açılacak!

Fiba Alışveriş Merkezleri Yönetim Kurulu Üyesi Murat Kazaz, Çin'de kuracakları alışveriş merkezinin eylül ayında açılacağını söyledi

Rıdvan Murat: TOKİ desteklerse yapısal çelik sektörü büyür!

Zbs Alfaçelik Genel Müdürü Rıdvan Murat, “Yapısal çeliğin şuanda inşaat sektöründeki payı yüzde 6. Son 9 yılda 535 bin 794 konut yapan TOKİ bizi desteklerse payımız yüzde 10'a çıkar” dedi

İnşaat Mühendisi Çetin Aslan vefat etti!

İnşaat Mühendisi Çetin Aslan, 21 Nisan 2012 Cumartesi günü hayatını kaybetti

Melih Murat Çetin Haberi

Melih Murat Çetin

Tekirdağ Yapı Denetim Limited Şirketi, Melih Murat Çetin tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 11 Şubat'ta kuruldu. 


Tekirdağ Yapı Denetim Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amacı can ve mal güvenliğini teminen imar planına fen sanat ve sağlık kurallarına standartlara uygun kaliteli yapı yapılması için proje ve yapı denetimi yapmaktır şirket bu amacını gerçekleştirirken yapı denetim ve ilgili yasaların amir hükümlerine aynen uyar.


Tekirdağ Yapı Denetim Limited Şirketi adres: Avcılar, Merkez Mahallesi, Reşitpaşa Caddesi, No:65...