06 / 05 / 2024

melik gölkçek anıtkabir açıklaması

melik gölkçek anıtkabir açıklaması

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Anıtkabir'deki imar planı düzenlemeleri ilgili açıklama yaptı.

Melik Gökçek Ankapark'ın maliyetini açıkladı!

Ankara Eski Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankapark'ın maliyetine yönelik açıklamalarda bulundu. 

ABB'den Anıtkabir çevresinin inşaata açıldığı iddialarına yanıt!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, son günlerde bazı basın organlarında yer alan Anıtkabir çevresinin 10 katlı inşaata açıldığına dair çıkan haberler üzerine yazılı açıklamada bulundu.

Ankara'da Anıtkabir'in yakınındaki parselin ticaret alanına dönüştürülmesine tepki!

Ankara'da Anıtkabir'in hemen yakınındaki Hürriyet İlkokulu içindeki bir parsel ticaret alanına dönüştürüldü. Mimarlar Odası ve Şehir Plancıları, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı plan değişikliğine tepki gösterdi.

Ordu Gölköy ve Kabadüz'de cephe yenileme çalışmaları yapılacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, Ocak ayı olağan meclis toplantısında Gölköy ve Kabadüz'de cephe yenileme çalışmaları yapılması kararlaştırıldı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek istifa etti!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek istifa etti. Gökçek, "Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın emrine uyarak Belediye Başkanlığını bırakıyorum" dedi. 

Melih Gökçek Anıtkabir imar planı düzenlemesini açıkladı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Anıtkabir'deki imar planı düzenlemeleri ilgili açıklama yaptı.

Mimarlar Odası'ndan Anıtkabir imar planı açıklaması!

Mimarlar Odası, Anıtkabir’le ilgili 2023 Nazım İmar Planı incelemesini yaptı. Plana göre Anıtkabir alanın 100 bin metrekare alan konut alanı olacak.

Melih Gökçek'ten Anıtkabir imar planı açıklaması!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi, Anıtkabir Koruma Amaçlı İmar Planını değiştirdi. Yapılan yorumlara karşı Melih Gökçek Anıtkabir imar planı açıklaması yaptı.

Melih Gökçek: Ankapark'ın açılışı için kesin bir şey söyleyemiyorum!

Başkan Melih Gökçek’in Ankapark için söylediği “Açılış için kesin bir şey söyleyemiyorum” ifadesi üzerine CHP’li Doğan Yılmazkaya ve MHP’li Ramazan Şimşek Ankapark'ı eleştirdi.

Melih Gökçek'ten Ankara Fuar Alanı için öneri!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, “Ankara Uluslararası Fuarcılık ve Kongre A.Ş”nin Olağanüstü Genel Kurulu Toplantısı’nda, hissedarlara, hisselerini Büyükşehir Belediyesi ile Akyurt Belediyesi'ne devretmelerini önerdi

Fikri Işık Anıtkabir'e yapılan halı saha konusunda hassas!

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekillerinden oluşan bir heyet Milli Savunma Bakanı Fikri Işık ile TBMM’deki makamında Anıtkabir’e yapılan halı sahayı görüştü.

Numan Kurtulmuş'tan Anıtkabir açıklaması!

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu toplantısı ve gündemle ilgili açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş Anıtkabir'e yapılan çocuk parkıyla konusuna da değindi..

Anıtkabir'e yapılan oyun parkı söküldü!

Anıtkabir'e yapılan ve son günlerde yoğun tepki alan oyun parkı, CHP Çankaya İlçe Başkanlığı öncülüğünde toplanan partililer ve bir grup sivil toplum kuruluşu üyesi tarafından kısmen söküldü.

melik gölkçek anıtkabir açıklaması Haberi

melik gölkçek anıtkabir açıklaması

Bir radyo programına bağlanan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, terör olayları nedeniyle 3 yıldır yapılamayan Uluslararası Ankara Festivali'nin bu yıl 29 Ağustos'ta başlayacağını belirterek, "Ortalık sakinleşince yapmaya karar verdik. Hasrete son verelim dedik. Cumartesi başlayıp, 9 gün sürecek. Çok kapsamlı, çok eğlenceli bir festival olacak. Özellikle çocuklar için bol bol eğlence alanları olacak. Hayvanat bahçesinde çok mutlu olacaklar. Özellikle tatile gidemeyenler için çok güzel olacak. Herkesi bekliyoruz" şeklinde açıklama yaptı. 


Anıtkabir çevresindeki binaların ilk sırasının sit alanına dahil olduğunu bildiren Gökçek ayrıca şu bilgileri verdi:


"Belediye Meclisi'nde, Milli Savunma Bakanlığının talebi üzerine, Fevzi Çakmak Caddesi ile Akdeniz Caddesi kesişiminde kalan ve halen askeri konut olarak kullanılan alandaki mevcut binaların imar planında tescil işlemi yaptık. Yıllar önce bu alana konut yapılırken...