04 / 05 / 2024

Melikgazi 2015

Melikgazi 2015

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesince yapılan yeni imar planı tadilatı ile Kayseri Organize Sanayi bölgesi ile Islah Organize Sanayi Bölgelerinde düzenlemeler yapıldığını bildirdi.

Melikgazi'de emlak vergisi uyarısı yapıldı!

Emlak Vergisi ikinci taksitlerinin 1 ile 30 Kasım 2015 tarihleri arasında yatırılacağını hatırlatan Melikgazi Belediye Başkan Memduh Büyükkılıç 1 Ocak ile 31 Mayıs tarihleri arasında yatırılması gereken emlak vergisi birinci taksitlerini yatıran mükelleflere de teşekkür etti.

Kayseri Melikgazi kentsel dönüşümde son durum ne?

Kentsel Dönüşüm Projesi ve Uygulaması kapsamında Anbar bölgesinde 65 dairelik sosyal konutların temelinin 7 Ekim 2015 günütemelinin atıldığını hatırlatan Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 10 aylık süre içerisinde Anbar Sosyal Konutları'nın büyük ölçüde tamamlandığını söyledi.

Melikgazi Anbar Sosyal Konutları'nda sona gelindi!

Temeli 7 Ekim 2015 tarihinde atılan Anbar Sosyal Konutları büyük ölçüde tamamlandı.Başkan Memduh Büyükkılıç, "Sosyal konutlar Melikgazi Belediyesi'nin en önemli hizmetidir." dedi.

Kayseri Melikgazi 2015'te en çok konut satılan 10.ilçe!

TÜİK tarafından açıklanan verilere göre 2015 yılında en çok emlak alım ve satımı yapılan ilçeler arasında Melikgazi ilçesinin 10. sırada bulunuyor.

Melikgazi'de imar planlarındaki yollarla trafik sorunu çözülecek!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri'de araç sayısı 2015 yılında bir önceki yıla göre 17 bin 911 adet artış olduğunu söyledi. Büyükkılıç "Melikgazi'de imar planlarındaki yollarla trafik sorunu çözülecek"dedi.

Melikgazi'de belediyeler haftasonu mesai yapacak!

Melikgazi Belediye Başkanı Büyükkılıç, 2015 yılı emlak Vergisi’nin ikinci taksitinin Kasım ayı içerisinde yatırılması gerektiğini hatırlatarak “Vergi Mükelleflerimiz için Cumartesi ve Pazar Günleri Emlak ve Gelir Müdürlüğü çalışanları tam mesai yapacaklar

Melikgazi 2015 yılı emlak vergisi 2. taksit!

Büyükkılıç, 2015 yılı Emlak Vergisi’nin ikinci taksitinin Kasım ayı içerisinde yatırılması gerektiğini hatırlatarak “Vergi mükelleflerimiz için gerekli kolaylıklar sağlandı. İşlemler bilgisayar ile yapılmaktadır.” dedi.

Melikgazi Anbar ve Küçükali mahallerinde dönüşüm başlıyor!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, Anbar ve Küçükali Mahallelerinde başlatılan Kentsel Dönüşüm Projesinin uygulanabilirliği 6 Kasım 2015 tarihli Resmi gazete’de yayınlandığını hatırlattı.

Kayseri Melikgazi'de 642 daire inşa edildi!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, kentsel dönüşümün başarı ile uygulandığını, Melikgazi İlçesinde 2015 yılında 642 daire ile 2 dükkan inşa edildiğini ifade etti.

Melikgazi'de kentsel dönüşüm kapsamında 642 daire inşa edildi!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, kentsel dönüşümün başarı ile uygulandığını Melikgazi İlçesi'nde 2015 yılında 642 daire ile 2 dükkan inşa edildiğini söyledi.

Melikgazi'deki dönüşümde bu yıl 642 daire inşa edildi!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kentsel dönüşümün başarı ile uygulandığını Melikgazi İlçesinde 2015 yılında 642 daire ile 2 dükkan inşa edildiğini söyledi.

Kayseri Melikgazi'de 2015'te 642 daire inşa edildi!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, kentsel dönüşümün başarı ile uygulandığını Melikgazi İlçesi'nde 2015 yılında 642 daire ile 2 dükkan inşa edildiğini söyledi.

Melikgazi'de kentsel dönüşümle 642 daire inşa edildi!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kentsel dönüşümün başarı ile uygulandığını Melikgazi İlçesinde 2015 yılında 642 daire ile 2 dükkan inşa edildiğini söyledi.

Melikgazi 2015 Haberi

Melikgazi 2015

İnecik Bölgesinde yer alan Organize Sanayi bölgelerinde genişleme alanları ile Islah Organize sanayi bölgesinin alan kriterlerini yerine getirmek için imar planlaması yapıldığını hatırlatan Başkan Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi olarak Kayseri'nin sağlık, eğitim, kültür, sporuna katkı sağladığı gibi sanayi ve ticaretine de katkı ve destek olduğunu belirtti. Kayseri'nin İç Anadolu Bölgesinde Anadolu Aslanlarının merkezi olduğunu, Anadolu'nun tam merkezinde bir geçiş noktasında yer almasının ekonomik ve ticaret olarak önem kazandığını ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili olarak şunları kaydetti: "Kayseri ili bulunduğu coğrafi yapı ile Anadolu'nun tam merkezinde olup adeta bir geçiş üssü gibidir. Bu oluşum Kayserimize yatırım ve ekonomik olarak değer kazandırmaktır. Belediye olarak bize düşen ise bu fırsatları ekonomiye kazandırmaktır. Sonuçta Kayseri sanayisi güçlenecek, üretim artacak ve istihdam...