03 / 05 / 2024

melikgazi altyapı haritası

melikgazi altyapı haritası

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, belediye olarak yer altında bulunan teknik altyapı tesislerinin konumlarını tespit etmek için çalışma başlattığını bildirdi. Melikgazi’de sokak sokak, mahalle mahalle tespitler yapılacak...

TOKİ Melikgazi 521 konut ihalesi bugün!

Kayseri İli, Melikgazi İlçesi, Tavlusun Mahallesi 521 Adet Konut , 5 Dükkânlı Ticaret ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Kayseri Melikgazi 521 konut ihalesi yarın!

Kayseri İli, Melikgazi İlçesi, Tavlusun Mahallesi 521 Adet Konut , 5 Dükkânlı Ticaret ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 10:30'da yapılacak.

TOKİ'den Kayseri Melikgazi'ye 521 yeni konut!

Kayseri İli, Melikgazi İlçesi, Tavlusun Mahallesi 521 Adet Konut , 5 Dükkânlı Ticaret ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 29 Aralık 2020 tarihinde saat 10:30'da yapılacak.

TOKİ Melikgazi 285 konut ihalesi yarın!

Kayseri ili Melikgazi ilçesi Mimarsinan mahallesi Esnaf ve sanatkarlar Odası 3.etap 285 konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Melikgazi Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Kayseri İli Melikgazi İlçesi Erenköy Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi bugün saat 15:00'de yapılacak.

Melikgazi'de kentsel dönüşüm sürüyor!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi olarak yapılan yatırımlar ve hizmetlerle ilçenin adeta fiziki haritasının değiştiğini, kentsel dönüşüm ile yeni semtleri ile de bireylerin sosyal yaşamlarının değiştiğini açıkladı. 

TOKİ Melikgazi 834 konut ihalesi bugün!

TOKİ Kayseri, Melikgazi, Bahçelievler Mahallesi, Mimarsinan Mevkiinde 834 adet konut, 2 adet ticaret merkezi ve 2 adet cami İnşaatları İle altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Kayseri Melikgazi'de 116 altyapı çalışması yapılıyor!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 2016 yılı içinde Fen İşleri Müdürlüğünce yapılan 134 ihalenin şu anda ilçenin 116 ayrı noktasında çalışmaların devam ettiğini, yol, asfalt ve yapım şefliklerince yapılan bu çalışmalar ile ilçenin şantiye alanına döndüğünü bildirdi.

TOKİ Kayseri Melikgazi 426 adet konut ihalesi bugün!

TOKİ Kayseri ili, Melikgazi ilçesi, Mimar Sinan Mahallesi 1505 parselde yapılacak olan 426 adet konut inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi bugün saat 15:30'da yapılacak.

TOKİ Kayseri Melikgazi'de 426 konut yaptırıyor!

TOKİ Kayseri Melikgazi Mimar Sinan Mahallesi 1505 Parselde yapılacak olan 426 adet konut inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 18 Nisan 2016 tarihinde gerçekleşecek.

TOKİ Kayseri Melikgazi 152 konut ihalesi bugün yapılacak!

TOKİ Kayseri Melikgazi Mimar Sinan Mahallesi 152 adet konut inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün saat 14.00'te gerçekleşecek.

TOKİ Kayseri Melikgazi 152 konut ihalesi 27 Ocak'ta!

TOKİ Kayseri Melikgazi Mimar Sinan Mahallesi 152 adet konut inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 27 Ocak 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Bozüyük'ün altyapı haritası çıkarılıyor!

Bozüyük Belediyesi'nin en büyük yatırım projesi olan Avrupa Standartlarında "Entegre Su Projesi" kapsamında ilçe genelinde ölçümler yapılarak ilçenin alt yapısının haritası çiziliyor. İşte çalışmanın ayrıntıları...

melikgazi altyapı haritası Haberi

melikgazi altyapı haritası


Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, belediye olarak yer altında bulunan teknik altyapı tesislerinin konumlarını tespit etmek için çalışma başlattığını bildirdi.


Melikgazi’nin tüm bölgelerinde sokak sokak, mahalle mahalle yapılacak tespitlerde kanalizasyon, yağmursuyu şebekesi, telefon ve doğalgaz hattı ile elektrik tesisatının öncelikle ölçümlerinin yapılacağını ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, ölçümü yapılan alt yapı çalışmalarının sonuç itibari ile haritasının çıkarılacağını ve bundan sonraki her çalışma da bir rehber harita bulunacağını belirtti.


İlçenin alt yapısının çok eskilere dayandığını ve her geçen gün geliştiğini hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili olarak şunları kaydetti: “Melikgazi’nin yer altı kadastrosunu çıkarmak için planlama yaptık. Yer altında bulunan teknik altyapı tesislerin konumlarını tespit etmek için öncelikle ekip oluşturduk. Yağmur suyu ile içme suyu şebekesini Kaski’den alacağız. Elektrik tesisatını...