02 / 05 / 2024

Melikgazi Belediyesi açık artırma

Melikgazi Belediyesi açık artırma

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Melikgazi Belediyesine ait olan 64 daire satışında sona gelindiğini söyledi.

Melikgazi Belediyesi 64 daireyi açık artırmayla satışa çıkardı!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu yaptığı açıklamada, mülkiyeti belediyeye ait olan 64 dairenin açık artırma sureti ile satışa çıkarılacağını söyledi.

Melikgazi Belediyesi mülkiyetindeki gayrimenkulleri satıyor!

Belediye Başkanı Büyükkılıç, mülkiyeti belediyeye ait olan ve atıl halde bulunan toplam 54 konut, ticaret ve bağ ile sayfiye alanı arsasının ihale ile satışa sunulacağını bildirdi.

İBB, İstanbullulara açık havada sinema hizmeti verecek? İlk gösterim hangi semtte? Hemen bakın!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin organize ettiği ‘Gezici Film Festivali’ kapsamında İstanbullular her gece açık havada film izleme şansına kavuşacak. Organizasyon yaz boyunca devam edecek.

Yuvam Bahçeşehir Evleri’nin cadde dükkanları 24 ay 0 faiz fırsatıyla satışa çıkıyor!

Başakşehir Belediyesi’nin sosyal konut projesi olarak hayata geçirilen Yuvam Bahçeşehir Evleri’nin cadde dükkânları 30 Ekim tarihinde satışa çıkıyor. Konumu itibariyle bölgede ticaretin yeni merkezi olacak toplam 37 mağaza ve dükkân, açık artırma usulüyle satışa çıkarılacak.

KİPTAŞ Arkatlı Evler yüzde 20 indirimle bugün satışa çıkıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Arkatlı Evler projesinin yeni etabı bugün yüzde 20 indirimle satışa çıkıyor...

KİPTAŞ Arkatlı Evler'in yeni etabı yüzde 20 indirimle yarın satışa çıkıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Arkatlı Evler projesinin yeni etabı yarın yüzde 20 indirimle satışa çıkıyor...

Kayseri Melikgazi Belediyesi 31 adet 2+1 ve 3+1 daireyi satıyor! 390 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Kayseri Melikgazi Belediyesi, Kayseri ili, Merkez ilçesi, Kazımkarabekir, Battalgazi, Anbar, Talas ve Köşk mahallelerinde yer alan 31 daireyi 390 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuyor...

Gaziantep Belediyesi ücretsiz ekmek dağıttı! Halk izdiham yarattı olay yerinden çekilen görüntüler şaşkına çevirdi

Halka indirimli ekmek kuponu dağıtmasıyla gündeme gelen Gaziantep Büyükşehir Belediyesi bu sefer de halka ücretsiz ekmek dağıtımı yaptı. Dağıtım esnaında 1 adet ekmek alabilmek için vatandaşlar birbirini ezdi. Belediye görevlisi ile kadınlar arasındaki diyalog şaşkınlık yarattı

Kayseri Melikgazi Belediyesi 41 daireyi açık artırmayla sattı! 

Kayseri Melikgazi Belediyesi, mülkiyetinde bulunan 41 daireyi açık artırmayla sattı.  

Kayseri Melikgazi Belediyesi 50 daireyi satışa çıkardı!

Kayseri Melikgazi Belediyesi, mülkiyeti kendisine ait 50 dairenin satışı için ihale düzenleyecek. Satışa çıkarılan dairelerin fiyatı 200 bin TL'den başlıyor.

Gazipaşa Kültür Merkezi açılış için gün sayıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Gazipaşa Kültür Merkezi inşaatında sona gelindi. 5 bloktan meydana gelen binanın inşaatı tamamlanırken, ışıklandırma, elektrik tesisatı gibi detaylarda sona gelindi.

Kayseri Melikgazi Belediyesi'nden sağlık merkezi için arsa tahsisi!

Kayseri Melikgazi Belediyesi, ilçeye sağlık merkezi kazandırılması için belediyeye ait arsanın tahsisini gerçekleştirdi 

Kültürpark Platformu'ndan Tunç Soyer'e açık mektup: Her adımın takipçisi olacağız!

Kültürpark Platformu, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Kültürpark için Koruma Amaçlı İmar Planı ile ilgili başlattığı çalışma ardından İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e açık mektup yazdı.

Antalya Gazipaşa Kültür Merkezi inşaatının yüzde 95'i tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Gazipaşa Kültür Merkezi inşaatının yüzde 95'i tamamlandı.

Cerrahpaşa Kütüphanesi'nin inşaatında son durum ne?

Fatih Belediyesi Başkanı M. Ergün Turan, Fatih’e yeni bir hayat kazandıracak önemli projelerden olan Cerrahpaşa Kütüphanesi’nin çalışmalarında incelemeler yaptı

Melikgazi Belediyesi açık artırma Haberi

Melikgazi Belediyesi açık artırma

Melikgazi Belediye Başkanı  Dr. Mustafa Palancıoğlu, mülkiyeti Melikgazi Belediyesine ait olan 64 daire satışında sona gelindiğini ve bugün gerçekleştirilecek olan ihale ile bayram da çifte bayram yapmak isteyenlere güzel bir imkan sunulduğunu belirtti.

Lüks, depreme dayanıklı ve son derece kullanışlı yeni yapım dairelerin aynı zamanda bir yatırım aracı olabileceğini dile getiren Dr. Mustafa Palancıoğlu, "64 daire sahiplerini bekliyor. 36 ay taksitli, depreme dayanıklı, her türlü konfora sahip olan bu daireler aynı zamanda birer mahalle mantığı ile çevresi ile bütünleşmektedir. Her türlü sosyal ve alt yapısı hazırdır. Çevre düzenlemesi ve otoparkları belediyemizce oluşturulmuştur" diye konuştu.

Bugün al yarın otur imkanı ile satışa sunulan dairelere yoğun ilgi gösterildiğini belirten Dr. Mustafa Palancıoğlu, dairelerin gezilmesine imkanı olduğunu ve örnek dairelerin bulunduğunu dile getirdi.

Başkan Dr....