28 / 07 / 2024

Melikgazi Belediyesi kaç konut yaptı

Melikgazi Belediyesi kaç konut yaptı

Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, referans belediye olarak var olan gecekonduları yıkarak ferdi tapu, 18. Madde uygulaması ve takas yolu ile son 17 yıl içinde 3605 daire yaparak hak sahiplerine verdiklerini söyledi.

Kayseri Melikgazi Belediyesi kat karşılığı inşaat yaptıracak! 28.7 milyon TL'ye! 

Kayseri ili Melikgazi Belediyesi, Kayseri ili, Melikgazi ilçesi, 'Battalgazi Mah. Geçici 4. Ada C Blok 48 adet daire, 3 adet dükkan kentsel dönüşüm konutu yapılması işi'ni 28.7 milyon TL'ye ihale ediyor...

Kayseri Melikgazi Belediyesi 31 adet 2+1 ve 3+1 daireyi satıyor! 390 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Kayseri Melikgazi Belediyesi, Kayseri ili, Merkez ilçesi, Kazımkarabekir, Battalgazi, Anbar, Talas ve Köşk mahallelerinde yer alan 31 daireyi 390 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuyor...

Bursa Osmangazi Belediyesi kaçak yapıları ortadan kaldırıyor!

Bursa'ya bağlı Osmangazi Belediyesi ilçe genelinde kaçak yapıları ortadan kaldırmaya devam ediyor. Belediye ekipleri son olarak ilçede bir kaçak yapının daha yıkımını gerçekleştirdi.

Çukurova Belediyesi kaçak yapıları ortadan kaldırıyor!

Adana Çukurova Belediyesi ilçe genelinde bulunan kaçak yapıların yıkım işlemlerine devam ediyor. 

Şile Belediyesi kaçak konteynerleri sökmeye başladı!

İstanbul Şile'de pandemi döneminde kaçak konteyner kurulumu arttı. İhbarların artması nedeniyle Şile Belediyesi kaçak konteynerlerin sökümüne başladı.

Kayseri Melikgazi Belediyesi 41 daireyi açık artırmayla sattı! 

Kayseri Melikgazi Belediyesi, mülkiyetinde bulunan 41 daireyi açık artırmayla sattı.  

Bodrum Belediyesi kaçak yapıya geçit vermiyor!

Bodrum Belediyesi tarafından başlatılan kaçak yapıyla mücadele kapsamında yapılan yıkımlar hız kesmeden devam ediyor. Güvercinlik Mahallesi ve Küçükbük Mahallesi'nde kaçak olduğu tespit edilen yapılarda yıkımlar gerçekleştirildi.

Kayseri Melikgazi Belediyesi 50 daireyi satışa çıkardı!

Kayseri Melikgazi Belediyesi, mülkiyeti kendisine ait 50 dairenin satışı için ihale düzenleyecek. Satışa çıkarılan dairelerin fiyatı 200 bin TL'den başlıyor.

Kayseri Melikgazi Belediyesi'nden sağlık merkezi için arsa tahsisi!

Kayseri Melikgazi Belediyesi, ilçeye sağlık merkezi kazandırılması için belediyeye ait arsanın tahsisini gerçekleştirdi 

Kayseri Melikgazi Belediyesi kapalı işyerlerinden kira almayacak!

Kayseri'ye bağlı Melikgazi Belediyesi, pandemi dönemi boyunca kapalı işyerlerinden kira ücreti almayacak. 

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kaş’ta kreş inşa ediyor! 

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kaş'ın Andifli Mahallesi'nde 100 öğrenci kapasiteli kreş ve gündüz bakımevi inşa ediyor. 

Melikgazi Belediyesi'nden trafik ve otopark hamlesi!

Melikgazi Belediyesi ilçe sınırlarında bulunan düzensiz otopark ve şehir merkezi trafiğinin yoğunluğun düşürülmesi için otopark yapımına başlıyor.

Melikgazi Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Çalışmalarına devam eden Melikgazi Belediyesi, emlak vergisi ödemekle yükümlü mükelleflerine 1. taksit son ödeme tarihinin 1 Haziran 2020 olduğunu hatırlattı.

Melikgazi Belediyesi kaç konut yaptı Haberi

Melikgazi Belediyesi kaç konut yaptı


Kayseri şehrinin 15 yıldır gecekondu yapılmayan modern bir şehir olduğunu hatırlatan Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, referans belediye olarak var olan gecekonduları yıkarak ferdi tapu, 18. Madde uygulaması ve takas yolu ile son 17 yıl içinde 3605 daire yaparak hak sahiplerine verdiklerini söyledi.


Prestij Mahaller Oluşturduk


17 yıl içinde yapılanlar neticesinde bugün Melikgazi, Yıldırımbeyazıt, Köşk, Keykubat, Esenyurt gibi modern binaların yer aldığı prestij mahalleri oluşturduklarını ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili olarak şu açıklamada bulundu;



 “Melikgazi Belediyesi 1999 yılında öncelikle ferdi tapu ile mülk sahiplerini belirledik. 18 uygulaması ile imarlı alanlar oluşturduk. Son olarak çok katlı binalar yaparak gecekondu sahipleri ile takas yaparak gecekondu alanlarını temizledik. Son 17 yıldır kavgalı veya zorla hiçbir yıkım gerçekleşmemiştir. Var olan gecekonduları temizlediğimiz gibi...