10 / 05 / 2024

Melikgazi Boğazköprü imar planı

Melikgazi Boğazköprü imar planı

Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Boğazköprü mevkiinde yolun güvenli ve akışkanlığı, demiryolu bağlantı hattının rahatlığı ve lojistik merkezine ulaşım için yeni bir imar planı yapıldığını bildirdi.

Boğaz'daki Recaizade Ekrem Bey Yalısı'nda kaçak tadilat: Hem Anıtlar Kurulu'na hem Boğaziçi İmar'a şikayet edildi!

İstanbul’un en güzel yalılarından olan Recaizade Ekrem Bey Yalısı’nda yapılan kaçak tadilat için şikayetler yapıldı. Ancak henüz yetkililer tarafından bir adım atılmadı. Vatandaşlar durumdan rahatsız olduklarını belirtti.

İstanbul Arnavutköy'e 200 odalı yeni otel geliyor! 97 milyon 827 bin liraya mal olacak!

Ahanger İnşaat tarafından, İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi, Boğazköy İstiklal Mahallesi, Erciyes Sokak adresine 200 oda kapasiteli yeni otel projesi için start verildi.

Arnavutköy Belediyesi, 11 adet gayrimenkulü satıyor! İhalesi 8 Kasım'da! 

İstanbul Arnavutköy Belediyesi, İstanbul ili, Arnavutköy ilçeci, Arnavutköy, Boğazköy, Hadımköy, Haraççı, Taşoluk mahallelerinde yer alan 11 adet gayrimenkulü satıyor. Peki Arnavutköy'deki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

İstanbul Boğazı'na imar affı gelecek mi? Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor!

İstanbul Boğazı'nda kaçak inşaat çalışmaları resmen patladı. Kaçak yapılaşmanın durmaması 'İmar affı mı geliyor?' sorusunu gündeme getirdi. İŞte ayrıntılar...

Dalbay Taş İmalatı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Boğazköy Şubesi açıldı!

Dalbay Taş İmalatı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Boğazköy Şubesi 37 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Dalbay tarafından açıldı. 

Boğaziçi imar barışı düzenlemesinde son durum!

Anayasa Mahkemesinin, Boğaziçi sahil şeridi ve öngörünüm bölgesindeki bazı alanların imar barışından faydalandırılmasına, bu bölgelerde önceden alınmış yıkım kararları ve tahsil edilemeyen para cezalarının iptal edilmesi imkanı sunan kanun hükmünün iptalinin gerekçesi Resmi Gazete'de yayımlandı.

Arnavutköy'de 2 ASM'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Boğazköy Aile Sağlığı Merkezi ve Nenehatun Aile Sağlığı Merkezi’nin yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Arnavutköy Boğazköy Aile Sağlığı Merkezi'nin temeli atıldı!

Boğazköy Aile Sağlığı Merkezi'nin temel atma töreni, Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı’nın katılımıyla düzenlendi. Aile sağlığı merkezinin 2 ay içerisinde tamamlanması hedefleniyor.

Amasya'da bina çöktü: 4 yaralı!

Amasya Boğazköy mevkisinde inşaat halindeki binanın çökmesi sonucu 4 işçi yaralandı.

Mağusa-İskele-Yeni Boğaziçi İmar Planı'nda son tarih: 2037!

Kıbrıs'ta büyük tartışmalara neden olan Mağusa-İskele-Yeni Boğaziçi İmar Planı kapsamında süreç devam ederken, planın son yılı olarak görülen 2037 yılına kadarki süreç boyunca büyük nüfus artışı projeksiyonları dikkat çekiyor.

Yeni Boğaziçi Yasası neler getiriyor?

Yeni Boğaziçi Yasası'nın detayları ortaya çıkıyor. Boğaziçi imar değişimine en çok tepkiyi özellikle Boğaz manzaralı binalarda rezidanslarda oturanlar gösteriyor.

Melikgazi Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Çalışmalarına devam eden Melikgazi Belediye Meclisi 5393 sayılı Belediye Kanununun 20. maddesine istinaden 2019 yılı Ağustos Ayı Meclis Toplantısını gerçekleştirdi.

Tülün İnal Boğaziçi İmar Müdürü oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi yönetiminde bazı yeni görevlendirmeler yapıldı. Boğaziçi İmar Müdürlüğü’ne de Tülün İnal getirildi.

Melikgazi Boğazköprü imar planı Haberi

Melikgazi Boğazköprü imar planı

Kayseri ilinin batı girişinde bulunan Boğazköprü mevkiinde yol düzenleme, demiryolu hattı ve lojistik merkezi için bütünlük arz eden çalışmaların devam ettiğini hatırlatan Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Boğazköprü mevkiinde yolun güvenli ve akışkanlığı, demiryolu bağlantı hattının rahatlığı ve lojistik merkezine ulaşım için yeni bir imar planı yapıldığını bildirdi.


Meclis kararı ile…


Anbar Mahallesi’nde Boğazköprü Mevkii, Lojistik Merkezinde yapılan alan ile Demiryolları Hattının daha güvenli ve seri olabilmesi için imar planında değişiklik ön görüldüğünü belirten Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç, Kayseri ilinin batı girişi, aynı zamanda şehrin imajını gösterdiğini, bu açıdan bu şehre ilk gelenler hakkında iyi bir izlenim bırakılması gerektiğini kaydetti.

Boğazköprü mevkiinde yolun krokide belirtilen 275 m²’lik kısmını kapsayan bölümde imar planında değişiklik yapıldığını ifade eden Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili olarak şunları...